Żylaki, a ciąża

mamuśka a jak robisz z sosem?

A ja lubię surową i lubię dodawać do różnych dań :) 

Fakt ,że nie jem jak jabłko ,ale lubię np. dodać do bułki z serem :) 

Papryka to skarbnica witaminki C :) 

Ja lubię też paprykę faszerowaną  z sosem pomidorowym 

Syn bardzo lubi paprykę pieczoną w rękawie z ziemniakami i kurczakiem ;)

Kiedys uwielbialam jeść surowa paprykę posypana tylko solą teraz już tego nie robię w daniu w sosie zjem bez problemu ale rzadko kupuje 

tak samo pamietam jak byłam mała i sie jezdzilo gdzieś nad jezioro z rodzicami to się brali całego pomidora i tak jadło delikatnie soli dodawałam teraz pomidora wgl nie jadam ale gdzieś u kogoś bo sałatkę zrobił xd

To moja córka też lubi paprykę ale tylko świeża nie żadna marynowana ani nic takiegi

Mój synek też zajada się Papryka.

Lisza z pomidorami i u nas tak było;) pomidor i sól niezręczne solenie pomidora palcami;) hehe jak nie pomidory to jajka na twardo;) zazwyczaj na dłuzsze trasy np. nad Morze to podstawa;)

papryka faszerowana to sponio :)

ja uwielbiam na trasy marchewke z hummusem :)

hehe.. teraz przychodzi mi do głowy, że najbardziej to ja uwielbiam crispy rolls milkywaya :D haha..

teraz mi się przypomniało ze nie raz lubię sobie kupić papryczki faszerowane ostre :D

Aniss to ja pomidory uwielbiam ;) Już nie moge się doczekać kiedy mi urosną ;)

Ojej to my w tym roku nie sądziliśmy pomidorów bo trochę z nimi zachodu a ja nie mam czasu na to, może w przyszłym roku. 

Mój syn polubił cukinię gotowana na parze ;)

u nas pomidorki nie wiem czy uda sie wyhodować bo działka daleko a jednak trzeba podlewac;/ wiec moze coś z tego bedzie;/ ale zobaczymy;) co do cukini to one też rosną jak opętane;) hehe ja co roku mysle o dyni ale jeszcze w zyciu nie sadziłam;) chyba bardziej by mi sie podobały takei ala dekoracja nizeli do jedzenia;)

Ja miałam w tym roku nie sadzic dyni ale mąż namówił..  cukinię za szybko poradziłam i nie wiem czy coś z niej będzie..  dokupiłam żółta  żeby mieszać dzieciom.. tylko zielona uschla lub zmarzla.. Sama nie wiem

kurcze ja to nie mam cierpliwosci do tych kwestii pielegnacyjnych roslin;p

Justyś ja wczoraj na działkę;)a z papryki 2 listki zostały;) ślimaki opier.... no że tak powiem zajadały sie chyba;) 

Moi rodzice w tym roku pierwszy raz ziemniaki posadzili są ciekawi co z tego będzie :) 

a tak to tym razem nie sadzili dużo i tata wpadł na super pomysł i porobił skrzynki drewniane na sadzonki i w nich wszystko jest duzym plusem jest to ze tyle chwastów nie ma 

Ja się ostatnio zastanawiam nad zakupem szklarni do ogrodu.