Życzenia Wielkanocne 2026!

Do mnie z niemiec przyjezdzaja po paliwo , bo u nich dalej takie drogie . Nawet post na niemieckiej grupie byl , ze w polsce rzad ceny paliw obinizyl :see_no_evil: . I dzisiaj jeszcze kazdy wracal do pracy po dlugim weekendzie swiatecznym , wiec w sumie nie dalo sie normalnie poruszac autem po miescie

To całe miasto zakorkowane :hear_no_evil::see_no_evil: tam ponad 10 zł paliwo

1 polubienie

To nieźle , byle u nas do tyle nie doszło

Dokladnie , dlatego oni przyjezdzaja tankuja do pelna i jeszcze w karnistry :see_no_evil: mega dlugie sa tez kolejki na stacje benzynowe

Ogromnie dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: Mamy nadzieję, że czas świąteczny minął spokojnie :hatched_chick: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy :heart: Jak minęły Święta? :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Dziękujemy! Pierwsze święta w trójkę na pewno były wzruszające :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy! Mamy nadzieję, że w święta odpoczęłaś? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Trochę męcząco bo w rodzinie jest trochę maluchów i było głośno ale ale jestem zadowolona no i pojedzona :smiling_face_with_three_hearts:

Mam nadzieję że też redakcja wypoczęła :upside_down_face:

Na szczęście Święta są tylko przez chwilę. Czasem taka odskocznia i zmiana jest potrzebna

Tak minęły spokojnie i bardzo miło :smiling_face_with_three_hearts: Szkoda tylko, że pogoda nie dopisała, bo strasznie wiało i padał deszcz, ale najważniejsze, że był to dobry czas z rodziną :heart:

Czasem to przez te święta to człowiek się bardziej zmęczy jak ma wypocząć

Dokladnie… dla mnie najbardziej meczace sa swieta w grudniu… nie wiem dlaczego… mkze przez to ze to sa 3 dni :thinking: wielkankcne zleca zawsze szybciej…

No i trzeba jakoś więcej jedzenia przygotować, a potem zaraz sylwester

Też mnie męczą bardzej te w grudniu , to aż zacduzo człowiek chce zrobić a to nie o to chodzi w te święta

Dokladnie… 3 dni to za duzo … wielkanoc to niby 2 dni ale jakos inaczej wygladaja… nie wiem moze przez pogode :thinking: mozna wyjsc i wgl a w grudniu to zimno itp…

Ale to jest inny charakter w ogóle

No tak…

Oj to prawda

Jeszcze trochę i znowu będziemy pisać o świętach :face_with_peeking_eye: