Życzenia Wielkanocne 2026!

Do mnie z niemiec przyjezdzaja po paliwo , bo u nich dalej takie drogie . Nawet post na niemieckiej grupie byl , ze w polsce rzad ceny paliw obinizyl :see_no_evil: . I dzisiaj jeszcze kazdy wracal do pracy po dlugim weekendzie swiatecznym , wiec w sumie nie dalo sie normalnie poruszac autem po miescie

To całe miasto zakorkowane :hear_no_evil::see_no_evil: tam ponad 10 zł paliwo

1 polubienie

To nieźle , byle u nas do tyle nie doszło

Dokladnie , dlatego oni przyjezdzaja tankuja do pelna i jeszcze w karnistry :see_no_evil: mega dlugie sa tez kolejki na stacje benzynowe

Ogromnie dziękujemy :smiling_face_with_three_hearts: Mamy nadzieję, że czas świąteczny minął spokojnie :hatched_chick: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy :heart: Jak minęły Święta? :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Dziękujemy! Pierwsze święta w trójkę na pewno były wzruszające :heart_eyes: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy! Mamy nadzieję, że w święta odpoczęłaś? :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

Trochę męcząco bo w rodzinie jest trochę maluchów i było głośno ale ale jestem zadowolona no i pojedzona :smiling_face_with_three_hearts:

Mam nadzieję że też redakcja wypoczęła :upside_down_face:

Na szczęście Święta są tylko przez chwilę. Czasem taka odskocznia i zmiana jest potrzebna

Tak minęły spokojnie i bardzo miło :smiling_face_with_three_hearts: Szkoda tylko, że pogoda nie dopisała, bo strasznie wiało i padał deszcz, ale najważniejsze, że był to dobry czas z rodziną :heart: