Nieeee jeszcze trochę czasu jest do świąt
nie straszcie
Teraz trzeba się nacieszyć piękną pogodą ![]()
Jakby nie patrzec 34 poniedzialki zostaly ![]()
Hahah szybko zleci
No tak ![]()
A weź nie wiadomo kiedy właśnie mamy maj. Ja wiem że od urodzenia starszej czas płynie szybko ale teraz jak są we dwie to ja mam wrażenie że to naprawdę jest mrugnięcie oka
Maj zleci szybko…
Weź nie strasz
bo ten czas tak leci , że to na prawdę raz dwa zleci
mi dni mega szybko lecą nawet nie wiem kiedy i już jest wieczór
Ja nie chcę żeby maj zleciał szybko ale niestety teraz szybko mi te dni lecą ![]()
Mi tez szybko mija… elasnie sobie useiadonilam ze ten tydzien mlody chodzi do szkoly potem ma 3 dni eolnego bo egzaminy 8 klas idzie w czwartek i w piatek wycieczka potem 2 tygodnie chodza i znowu wolne bo dzien dziecka i kolejne 2 dni do szkoly i znowu wolne bo Boze cialo i kolejny dluugi weekend a potem to 2 tyg szkoly i wakacje ![]()
No to faktycznie szybko zleci …. Ja wstaje rano i nim się obejrzę to kładę się spać ![]()
No akurat pod tym względem myk czerwiec są taki że dzieciaki co chwilę mają wolne i dziękuję zaraz koniec roku.
To ja teraz rozmawiam z mężem i z jednej strony mówiliśmy że w tym roku nie idziemy na żadne zagraniczne wakacje z drugiej strony on ma urlop we wrześniu i mnie mega kusi no to tak naprawdę ostatni moment przed szkołą aby pojechać sobie gdzieś we wrześniu
Ja chciałam teraz w maju jechać gdzie bo jeszcze mam końcówkę rodzicielskiego no ale mój mąż teraz nie da rady. Zobaczę po powrocie do pracy czy dam radę jeszcze wziąć urlop we wrześniu by jechać na tydzień gdzieś
Mi się niby we wrześniu kończy macierzyński. Ale mam właściwie cały urlop z zeszłego roku no i z tego więc pewnie przynajmniej 30 dni będą kazali mi wykorzystać teraz
No mi też kazali wykorzystać i teraz już jestem właśnie na urlopie …. rodzicielski niedawno już skończyłam
Ja bym miała tak do około połowy października urlop miejmy nadzieję bo to by było najlepsze rozwiązanie. Na razie nie chcę dłużej bo zależałoby mi też w grudniu. Ale jak będzie się zobaczy
Ja miałam zaległy z 2024 i 2025 i ten wykorzystuje …… zostaje mi jeszcze cały na ten rok
No to trochę ci się go nazbierało
Tak ale tych grudniowych, to zleci raz dwa ![]()
Dokładnie, to już Zaraz czerwiec a niedawno pisaliśmy o sylwestrze