Życzenia Wielkanocne 2026!

Haha i dla małego smakosza też coś znajdzie się w koszyczku :smiley::star_struck::smiling_face_with_three_hearts::baby:t2:

Super ten pomysł , 6 lat temu dla syna też miałam obiadek :blush::blush:

Pozniei dolozylam tez jej ulubione paluchy do gryzienia :grin: a niech ma poswiecone :face_with_hand_over_mouth::heart: poprobowala tez normalnego jedzonka

2 polubienia

Genialny pomysł serio :sparkling_heart:

Jaka czaderska ta różowa pisanka moja starsza to by piszczała za taką :wink:

W lidlu byly takie barwniki . Mega fajnie chwycily , mialy byc neonowe a ta czarna z tylu wyszla z neonowego fioletu :rofl: chyba producent przewidzial , ze trafią te barwniki w rece czarnej duszy :rofl::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:
Dziekuje wam dziewczyny , mega mi milo :smiling_face_with_three_hearts:🫶🏼
Ah a krysztalki byly w barwnikach z biedronki :grin:

1 polubienie

A fajne te neonowe barwniki. Kurczę byłam w łóżku ale nie widziałam ich :thinking:

Zaluje , ze nie zrobilam zdjecia innych radzajow , bo byl naprawde spory wybor . Pamietam jakis superbohaterow i zlotko o i chyba kosmos :thinking: a tak to dziura w glowie . Moze teraz po swietach beda na promocji :grin:

Po świętach na pewno na wszystko wielkanocne będzie promocja :smiley:

No właśnie i myślę by iść i zrobić zapas już mazną rok bo będzie jak znalazł

Ja to nic nigdy nie znajduje , zawsze wszystko wykupione :face_with_hand_over_mouth:

Ja też jestem strasznie w tył. Nawet przestałam próbować nadrabiać :sweat_smile::joy:po prostu żyję aktualnymi tematami :joy:

Nie da się, zresztą szkoda czasu na stare tematy :slightly_smiling_face: bo już nieaktualne

1 polubienie

Ja juz bylam na powielkanocnych lowach :grin: ale u mnie juz niestey nic fajnego nie bylo.

No ja dziś była w Lidlu ale nic wielkanocnego nie było :pensive:

Ja to nawet nie próbowałam :joy:

A też było tyle ludzi na mieście ? :see_no_evil::see_no_evil:

Jejku taaak , takie mega dlugie kolejki :see_no_evil:
U mnie w ogole jest turystyka paliwowa wiec cale miasto zakorkowane

O matko , ale w święta faktycznie było tańsze paliwko

Tańsze ale ropa i tak droga. Benzyna nieco lepiej wypadła