Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja styczeń 2026 🎈

Trochę nie rozumiem ? Przecież jest masa takich ogłoszeń gdzie ktoś sprzedaje smoczki marki lovi :face_with_peeking_eye: trochę taka bezpodstawna nagonka na kobite ? :grin:
A nawet jeżeli ktoś wygrał na forum to tak jak @Michaska pisze - jego wygrana to może robić z tym co chce :woman_shrugging:

2 polubienia

ja się odniosłam do tego komentarza :grinning: że są po wystawiane

a do wszystkich pamiętajcie by smoczki zostawić do lalek się przydadzą :heart_eyes:

Dziewczyny a podpowiedzcie gdzie się zostawia opinie po przetestowaniu? :wink: pierwszy raz testuję i przyznam szczerze, że nie wiem gdzie ta opinia ma się pojawić :see_no_evil:

1 polubienie

Wpisuje się w lupkę opinie i tam jest pełno produktów i się wybiera :slight_smile:

1 polubienie

No niby sie odnioslas ale odrazu oznaczylas Redakcje Lovi :see_no_evil::rofl:

1 polubienie

W mailu z informacją o wygranej i z prośbą o potwierdzenie adresu jest link do miejsca gdzie można wpisać opinie

2 polubienia

moze zweryfikują :grinning:

Hmmm no trochę słabo , jednak wygrana do testów a nie do dalszej odsprzedaży .

Sprawdź maila. Oni tam nawet wrzucają linki :wink:

1 polubienie

Zgadzam się w 100%z Uważam że to słabe gdyby ktoś odsprzedawał produkty, bo otrzymujemy je do testów i po testach mamy wystawić opinię. Co innego gdyby to była wygrana w jakimś konkursie, a nie w programie testowym.

1 polubienie

@magdallenka08971 Ale one są piękne :heart_eyes: mega wam zazdroszczę te misiaczki są przesłodkie :heart_eyes:🩷🩷

@Kiniawes Nie dokonca można robić sobie co się chce , produkty są dla nas do testów (z programu testowego) , i nie są do sprzedaży bynajmniej tak było kiedyś .
Jeśli jest konkurs i się wygra to inaczej a tu jest program testowy ,

Może @LOVI_Redakcja lovi podpowie bo niestety nie mogę teraz znaleźć regulaminu aby przytoczyć tekst czy można czy jednak nie można sprzedać bo myślę raczej że to już nie jest do dalszej sprzedaży tylko dla nas do testu osobistego

2 polubienia

Z jednej strony się zgadzam, a z drugiej niekoniecznie.
To są jednak produkty do testowania, a skoro wiem, że tego nie przetestuje, bo np. Mam 10 letnie dziecko i smoczka i butelek nie używa, a pomimo to zostałam wybrana, a w bliskim gronie nie mam komu tego podarować to czemu po prostu nie zrezygnować na rzecz innej mamy, która np. Nie dostała głównej nagrody tylko tą pocieszenia, albo jakiejś nowej która dopiero co dołączyła.

A tu kurier dopiero co zdążył odjechać i już wszystko wystawione na Vinted.
@Molly jakie śledztwo :smiley:

2 polubienia

też tak uważam ze skoro jest program testowy to muszę przejść porządne testy :grinning:
ogólnie kiedyś tutaj czytałam na forum że smoczek sie urwał od tarczy i teraz zacząłam sprawdzać czy przy mojej sile się coś urwie i jest okej smoczki są przy tarczy, nic się nie urwało (smoczki uspokajające)
wogule zauważyłam ze lovi zmieniło miarkę na butelce :blush:
jakoś w tych smoczkach od butelek by mogli albo zrobić wkład odpowietrzajacy albo jakiś inny system odpowietrzający np taki co jest w tych nowych butelkach z canpola babies natural shape :grinning: a ja jestem zakupocholikiem i kolekcjonerem
i musiałam sobie kupić bo mi nie dawała spać

2 polubienia

Ja mam taką znajomą która mi powiedziała że ma taki biznes na instagramie że bierze udział w konkursach i sprzedaje sobie na vintedzie te prezenty . Jej profil to spam konkursowy ale mówiła że nie ma miesiąca zeby coś nie wygrała :see_no_evil:

1 polubienie

Ja właśnie wczoraj rozpakowałam i ojeju, jakie one są śliczne :smiling_face_with_three_hearts:
Miałam się podzielić z siostrą, bo ma młodszego synka i chciałam jej oddać 0-6, ale ten z kolei tak sobie upodobał te z okrągłą tarczką, że tych nie rusza :rofl:

1 polubienie

mi się jeszcze nie udało wygrać nic na Instagramie, fb i tik toku, a dużo razy próbowałam. ja się bardzo ze chociaż tutaj mogę coś wygrać, a jak przychodzą te nagrody to jestem taka szczęśliwa,a jeszcze ze to są rzeczy dla dzidziusa to w ogóle :smiling_face_with_three_hearts: że od razu się biorę za testy
moja córeczka była wybredna od 1 dnia życia do chyba 4 miesiąca, teraz pije z każdej butelki i każdy smoczek jest okej

Mój syn jest wybredny od urodzenia upodobał sobie jeden rodzaj smoczków, i smoczków od butelki że mogę kupić tylko coś bardzo podobnego w przeciwnym razie będzie płacz…:see_no_evil: mi się podobają smoczki lovi prime i kupiłam mu dwa piękne kolorki oliwkowy i niebieski​:heart_eyes: ale sun od urodzenia był na bibsie i teraz jaku zamieniałam to on czuje że to nie ten i za raz wyplówa . Chociaż te lovi są fajne pod tym względem że są silikonowe i jak dziecko ząbkuje to ich nie przegryzie jak kauczuk. Córka ma też bibsa i je gryzła i musiałam odłożyć co chwila bo jest dziura… zastanawiam się czy jak bym jej dała ten z lovi czy by nie marudziła. Nie podaję jej na codzień tylko do spania bo bez smoczka nie może chce spać…a tak go gryzie i ciągnie na wszystkie strony. Wytastają jej zęby jeszcze. Na dole ma z przodu jedynki i na koncu z jednej i z drugiej strony i na gorze 6 ząbków. Bardzo wolno jej rosną. Ale koło jedynek już widzę pod dziąsłami się bielą , dlatego też gryzie mi te smoczki.

Masz rację, ale z drugiej strony nawet nagłówek tego wątku brzmi ; “zwycięzcy konkursu” więc można to interpretować dwojako :grinning::face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Ja już kilka razy widziałam i posty na fb i na Vinted właśnie produkty z Lovi, dziwnym trafem w większości te sameprodukty, które dostałyśmy do testów i to w dzień lub po przyjściu paczek :rofl:
Wiec na pewno jakaś mama je stąd sprzedaje. Niby spoko, niby nie. Ok, to nagroda, ale do testu, a nie sprzedaży. Druga sprawa jest taka, że jednak skoro nie potrzebujesz butelek, to podejrzewam, że można zrezygnować z nagrody i redakcja przekazałaby komuś, kto faktycznie z nich skorzysta, a można też po prostu udzielać się troszkę mniej, tak aby inna osoba miała okazję wygrać, ale jednak każdy działa zgodnie z własnym sumieniem

3 polubienia

No dokładnie, ja to też zauważyłam, ale czasami ludzie poprostu lubią wygrywać i cieszą się z samego wpisu o wygranej, czasami dostaną rzeczy które zostawią dla siebie a które nie używają jak nie mają komu to sprzedają. Nagrodą zazwyczaj jest kilka rzeczy różnych wiec jedna rzecz może im się przydać do testu a inna nie i co ma z tym zrobić wyrzucić szkoda to chociaż sprzeda komuś. Jak ktoś ma możliwość mozna takie produkty oddać do domów samotnych matek .