Smoczki od 6 msc mają mniejszy rozmiar gumki, wiecie może skąd taka zmiana? Poprzednie miały większe i się nie sprawdzały dlatego teraz są mniejsze ?
czy jak ? Ktoś coś wie
Z tego co się doktoryzowałam to jest tak że Lovi standardowe smoczki 0-3m maja najmniejsze gumki, potem sa od 3-6m i maja średnie gumki, a potem 6-18m które mają duże gumki.
W tych prime jest inna numeracja, masz od 0-6m i maja ten najmniejszy rozmiar, potem masz 6-18m maja ten średni rozmiar a potem 18+ maja największy. I teraz tak, dla niemowlaków w wieku 0-3 miesiąca, które wcześniej korzystały ze smoczka standardowego Lovi 0-3m najlepiej zakupić LOVI Prime 0-6m. Dla niemowlaków w wieku 3-6 miesiące, które korzystały ze smoczka standardowego LOVI 3-6m można zakupić LOVI Prime 6-18 bo ma ten sam rozmiar gumki (średni) albo większe 18+ bo to są już te z największą gumką.
O kurcze, to nie wiedziałam,że takie zmiany. I te “misiowe” 6-18 z informacją o mniejszym rozmiarze gumki też jak te Prime, można używać dla dzieci 3-6?
Te misiowe 6-18 niby są standardowe więc gumki powinny być te największe ale jak porównałam z Prime 6-18 to wyglądają podobnie więc możliwe że te jako że było to ich premiera ostatnio już mają rozmiarówkę jak te prime
Niestety, myślę że będzie losowanie ![]()
Mi też jest czasami przykro, bo staram się ładnie odpowiedzieć, w szczególności jak są konkursy gdzie trzeba jakis wiersz wymyśleć, ja się napoce a tu jakieś marne dwie linijki wygrywają ![]()
U mnie kurier był już o 10 ![]()
Te smoczki mnie bardzo urzekły, są śliczne ![]()
Oh mega boskie te smoczki ![]()
Ja też mam swój set i wygląda naprawdę bosko ![]()
![]()
![]()
Ale o tyle są cudowne że są uniwersalne i dla chłopca i dla dziewczynki
Też tak myślę, jak jest czasem pod konkursem 500 komentarzy to szczerze niewierze, że to wszystko jest skrupulatnie czytane ![]()
@Molly oo dzięki za tą grafikę! Już wszystko jasne
Hihihi ja tak dzwonilam przy 1szej córce mówiac żeby paczkę pod drzwiami zostawiał i tak jest do dzis ![]()
![]()
Świetny zestawik , gratulacje i milych testów.
@magdallenka08971 ja dziś na vintedzie widziałam jak powystawiane były te smoczki z lovi ![]()
@DaNutka u nas kurier z inpostu zawsze puka do drzwi żeby dzieci nie obudzić w razie w . Fajnie że jednak ci kurierzy są wyrozumiali niektorzy , bo niektórzy to tarabanią do drzwi ile wlezie.
też widziałam dużo rzeczy od lovi wystawione na vinted
W sensie że ktoś kto wygrał wystawił smoczki na sprzedaż?
Nie wiadomo czy ta Pani to wygrala na tym forum ![]()
Hmmm masz pewność że to stąd mama wystawiła cumle?
Jeśli tak to brawo za odwagę oraz śledztwo ![]()
Też mi się wydaje że to nie wygrana na forum, ale widzę że ktoś poszalał z ceną, trochę drożej jak ze sklepu a do tego jeszcze trzeba doliczyć wysyłkę i ochronę kupującego
coraz bardziej Vinted zniechęca mnie do kupna czegokolwiek
No wlasnie nie tylko ludzie maja produkty stad , przeciez mogła kupic dostac i sprzedaje poprostu niema co odrazu kogos podejrzewac ![]()
Ale nawet jak tak, to co? Przecież to wygrana, skoro możesz ją dać komuś innemu to możesz też ją sprzedać …… według mnie jest twoja i możesz z nią zrobić co chcesz. Nie widzę w tym nic złego. Akurat może się zdarzyć że nie masz nikogo bliskiego komu możesz ofiarować, a tej osobie te rzeczy są potrzebne, więc sprzedaje…. No chyba że w regulaminie testów jest że nie można odsprzedawać …… ale tego nie wiem bo nie . Cena zaporowa wiec wątpię ze ktoś się skusi ![]()