Mi przyszedł sms że dziś będzie kurier
dzwoniłam, ma być koło południa ![]()
![]()
@Michaska jakby bylo losowane to jest to zawarte w regulaminie. Jesli pisza ze wygrywaja najciekawsze komentarze to sami wybieraja. No i sa jeszcze te konkursy co wygrywaja z najwieksza iloscia like ale to w tych nie biore nigdy udzialu
też mam
smoczki ida dzisiaj na spacer z nami
najpiękniejsze są te smoczki
Ja jestem bardzo ciekawa butelki, chyba dokupię smoczek 3+ żeby sprawdzić czy synkowi podpasuje bo w ostatnim czasie synek ma kryzys jedzeniowy
Ale to nie we wszytkich piszą że za pomocą losowania, ja trafiłam na taki że trzeba było napisać coś i na koniec babka wystawiła w relacji wyniki konkursu i maszyna losowała…Także z tym różnie bywa
@Molly super test , milego testowania ja kiedyś też tą butelkę dostałam ![]()
Ja za to ostatnio musiałam przejść na smoczki 6 bo za wolno leci na 3 i się denerwuje.
Notabene mam wrażenie, że ostatnio zmienili smoczki do mamafeel na trochę mniejsze przepływy nie wiem na ile tak jest A na ile to jest moja autosugestia.
Jednak ostatnim razem jak kupowałam smoczek 6+ to miało inne oznaczenie i przy myciu widzę że jednak ta dziurka jest troszkę mniejsza niż w butelkach które podawałam miesiąc temu
A ile Twoje dziecko ma miesięcy? Mój w weekend skończy 4 miesiące i się zastanawiam czy to nie będzie za szybko na butelkę 6+. Chociaż tak jak teraz sprawdzałam to nie leci aż tak szybko jak jest w butelce 60-90 ml. Przy pełnej butelce leciało bardzo szybko
ooo dziękuję bardzo za sugestię dobrze ze mam smoczek 9+ w zapasie zaraz wypróbuję, bo widzę ze nie dojada i płacze
Moja ma pięć miesięcy, ale ona od początku jest na zagęszczaczu w związku ze sporymi ulewaniami. Więc jednak potrzebuje większego przepływu
Do nas też paczka dotarła, te smoczki są takie urocze ![]()
Ale slodkie ![]()
![]()
![]()
czekam tez na paczuszke ![]()
gratulację ![]()
![]()
Czy tylko ja jeszcze czekam ? ![]()
Moze napisac kurierowi ze zrobie mu kawke to szybciej przyjedzie ?
kiedys byl oklolo 16, ale ostatnio jest przed 12.
Paczuszka juz o 9 rano była pod drzwiami ![]()
![]()
pudelko prezentowe cudne , eleganckie 🩷
Co do konkursu na Lovi , nie brałam udziału ![]()
Ja zadzwoniłam i zapytałam o której przewiduję być
ze względu na drzemki młodego dzwoniłam
Ja też mam. Te smoczki są cudneeee takie dziecięce i eleganckie. ZakochLam się w nich ![]()
![]()
No smoczki są super o fajnie że w ramach zestawu są dwa wymiary butelek a dodatkowo ta 330ml. Cudnie