Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja styczeń 2026 🎈

A jak jesteśmy przy kubeczkach to przy rozszerzaniu diety od razu dawałyście dziecku wodę w kubeczku czy w butelce ? Jak w butelce to kiedy zaczęłyście dawać kubek genius ? Jestem póki co zielona w temacie

Fajnie jakby się pojawiły też talerzyki w tych kolorach :smiling_face:

Ja dawałam w kubeczku i piję ale mało, a dodatkowo przygotowuje w butelce i tu znacznie więcej pije :smiling_face:

1 polubienie

Ja podawałam z kubeczka do nauki ale sama najwięcej piła z bidonu b.box. ten Genius z lovi wydaje mi się super i myślę że przy kolejnym RD będziemy dużo więcej pić z otwartego kubka :star_struck:

1 polubienie

Ja zaczęłam w bidonie była niezadowolona odrzuca, to myślę ok spróbuję ten kubek i z tego chce pić

1 polubienie

No właśnie , miałam cichą nadzieję że będzie taki też kolor :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Mój piję z niego ale często lubi się bawić i robić bąbelki

2 polubienia

Ja po posiłku daje w kubeczku Genius odkąd zaczęliśmy RD. Daje córce dopiero po posiłku, bo jak dam w trakcie, to bawi się kubeczkiem i rozlewa dookoła, zamiast jeść :joy:
Dodatkowo w ciągu dnia cały czas ma dostępny bidonik z Canpol z wodą.

1 polubienie

A który bidonik? Polecasz jakiś? Ja się zastanawiam nad bbox ale są dość drogie

Ja używałam bidona b box I miałam też z canpol z obciążnikiem z Rossmana. Oprócz tego że nadruk z tego canpolowego mi się zdrapał to nie wiem czy się jakoś bardzo różnią od tego droższego. Pierwszy b box nie przeżył notorycznych upadków z krzesełka i się w końcu ułamała klapka :face_with_diagonal_mouth: a kolejny bidon taki większy też miałam z b boxa ale używałyśmy go sporadycznie na wyjścia, był fajny ale nagle mi zniknął w domu normalnie diabeł ogonem nakrył :see_no_evil: na awaryjne sytuacje kupiłam bidon z Sinsay z psiego patrolu :sweat_smile: tak to już pije normalnie ze szklanki i butelki, ale to już 3 latka ma

Ja to samo mialam z canpol i to byl nasz ulubiony :wink: bbox dla mnie cena wygorowana :wink:

Mam z bbox i nie była zainteresowana bo był za duży ja kupiłam z Lovi i jest fajny malutki

No to mój też jest na etapie zrzucania wszystkiego więc obawiam się że u mnie też może nie przeżyć ten b box a cena dość spora. Jak się niewiele różni od tego Canpol czy Lovi to może w taki zainwestować?

@DDoominika no właśnie mnie też trochę cena odstrasza

Liczę jeszcze że coś pudrowym różu się pojawi takie cukierkowe lubię ten kolor :cherry_blossom:

Jak wybierałam dla mojej wtedy bidon to nie pamiętam tego z lovi. Fajnie wygląda tylko dla mnie wygrywa Canpol za tą klapkę która jest przymocowana do butelki i odsuwa się ją do otwarcia, a nie całkowicie ściąga jak w tym lovi. Ja się wtedy naczytałam o tym że b box jest najlepszy dla zgryzu dziecka. Ale wydaje mi się że wszystkie 3 działają na tej samej zasadzie

1 polubienie

Ja mam takie zwykłe z Canpol, mają dużo nadruków, więc zawsze jak już mi się zmyje, czy obetrze, to wybieram sobie inny.
No i super jest to, że można wymienić sama słomkę.obecnie mamy taki

3 polubienia

Też go mam i bardzo lubię !

Ooo wygląda spoko i cena taka przystępna

@MagdaP3 no to jest racja że lepiej że jest ta klapa przesuwna bo nie trzeba potem szukać tej zakrętki

A jakie śliczne wzorki mają , ten właśnie mi się spodobał :face_holding_back_tears:

Czasami zakrętki i tak trzeba szukać :joy: jak dziecko tym trzaśnie o ziemię to ta klapka lubi odskoczyć :joy:

1 polubienie