Tez mamy ten ![]()
Tak dla mnie jedynym mankamentem bidonu z Lovi jest to że niestety zakrywka jest oddzielnie i nie przymocowana, ale widzę po mojej że ta przykrywka przeszkadzała jej w piciu
Tak, właśnie o tym myślę że przykrywka gdzieś się posieje a jak przyjdzie zabrać gdzieś bidon to rurkę trzeba higienicznie schować ![]()
Taaak, jedna zatyczka w ogole mi caly czas odskakiwala wiec nie moglam brac tego bidonu ze soba na spacery. Zamowie ten z canpola
Mamy te same bidoniki , jesteśmy bardzo z nich zadowoleni, córka pije z nich bez problemu, słomki wymienne , nie leje się , często są na promocji ,jak była promka -50% kupiłam odrazu kilka ![]()
To jest dobra opcja z tymi wymiennymi słomkami
To już całkiem dobra promka
na takich też się zawsze obkupuje ![]()
To prawda !
Właśnie ostatni mi został w zapasie i kurcze dawno nie było tej promki
jak byście dziewczyny gdzieś widziały to dajcie znać bo muszę zapas zrobić ![]()
Próbowałam córkę nauczyć z tego kubeczka pić ale chyba jeszcze za mała jest na niego bo nie potrafi ![]()
Ok będę się rozglądać haha
Ogólnie tak dużej zniżki to już długo nie widziałam ![]()
U mnie Felek za chwile 2lata i tez nie potrafi
ze zwyklej szklanki pije czy z butelki a tu nie wie jak sie zabrac
szuka slomki itp ![]()
U mnie córka też nie umie z takiego kubeczka, 14 miesięcy ma
Ale ja też do tego jej nie nakłaniałam dużo, mamy kubeczek Genius i na nim się bardziej skupiłam ![]()
U mnie corka nie potradi z niego pić i leży w szafce , nalałam jej ze 3 razy wodę i nic
Mój coraz ładniej pije z kubka Lovi Genius ale ostatnio więcej się bawi i robi bąbelki ![]()
Mój od miesiąca ma fazę na „brrrrr” i podczas picia mleka z butelki robi sobie przerwę żeby opluć wszystko mlekiem robiąc „brrrrr”![]()
To mój jeszcze nie wpadł na to by pluć ale luz umie robić bąbelki ![]()
Moi synowie tez nie potrafili. Starszak dostal od mojej siostry gdy dostała do testowania. Kompletnie nie złapal o co chodzi.
Teraz mlodszy tez mial kilka podejsc ale zrezygnowalam gdy dostalismy do testow Genius.
Oddalam uzywany jakiejs mamie na grupie a nowy dalam na licytacje dla coreczki znajomych.
Znalazłam dziś promka na stronie canpola babies jest na bidony -50% także udało się skorzystać ![]()
@DaNutka u mnie właśnie to samo , nie może załapać o co chodzi i poczekam jeszcze może jest jeszcze za mała na niego.
Dzięki za informacje!! Zaraz tam wskakuje ![]()
![]()