Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja styczeń 2026 🎈

Oby już jutro się okazało bo jestem mega ciekawa :smiley: no ale jak się dowiem co będzie w kwietniu to od razu będę zastanawiała się co będzie w maju :joy:

1 polubienie

Jutro to nie wiem czy już będą pokazane rzeczy do testów. Ale do końca tygodnia napewno sie ukażą. Pod postem z bidonem prosiłam żeby był do testów o redakcja napisała że kto wie :grin::grin: więc ja mam nadzieję że bidony :crazy_face::crazy_face:

1 polubienie

Wątpię, że tak szybko pokażą co będzie do testowania, ale kto wie :wink:

1 polubienie

Zazwyczaj sa na poczatku msc wiec albo jutro albo w czwartek :slight_smile:

2 polubienia

Pamiętajmy że jest Wielki Tydzień i za pasem święta więc może się okazać że dowiemy się co do testów dopiera na początku przyszłego tygodnia

1 polubienie

Dokładnie to samo myślałam, że święta ludzie często biorą wolne w tym okresie

1 polubienie

No Macie racje, chociaż może mają już przygotowane :slight_smile:

1 polubienie

Ok, ale dla mnie sam fakt co to jest to robi mi się nie dobrze :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

Ja myślę że może nowy kubek blue , jakieś smoczki i steryliator :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

W sumie też obstawiam laktator :blush:
Chyba że zaskoczą znowu jakąś nowością - bo chyba zestaw wyprawkowy z butelkami i smoczkiem czy akcesoria do RD powielilby się kolejny miesiąc.

A info może nie okazać się bardzo szybko co będzie w kolejnym miesiącu z racji na nadchodzące święta.

2 polubienia

Ciekawe czy w tym tygodniu się dowiemy :face_with_hand_over_mouth:

To ja mam prosbe zeby byl blue kubek Genius a do niego smoczki i oczywiscie bidony ! :heart:

Ja tak samo ! Mega by było

Ja bym chciała laktatory …. Ale podejrzewam że kubek może być bo to nowość

Czekamy z niecierpliwoscią

Jeny czekać aż do przyszłego tygodnia ale ciekawość by mnie zjadła :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: może jutro się dowiemy :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Nooo i już wiadomo. Miałyście rację nowe kubeczki są :crazy_face::crazy_face:

Ooo faktycznie, zestawy do RD :face_with_peeking_eye::slightly_smiling_face:

O kurczę! Jednak się pomyliłam :grinning: byłam pewna że w tym miesiącu będzie coś innego niż zestaw do RD, a tu proszę!
Ale i tak super że jest w tym nowym kolorku :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Kolorek naprawdę urocz :slight_smile:

1 polubienie