Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja styczeń 2026 🎈

Trzymam kciuki. Powinnaś spróbować

1 polubienie

Powiem ci że ja bym miała więcej czasu jak by mi starsza coreczka nie wybudzała synka ze snu​:rofl: jak ja go odłożę do łóżeczka i myślę ooo czas dla mnie na kawkę to mi mała zaczyna latać po pokoju i piszczeć, albo wspina się na łóżeczko i zaczyna telepać nim i nie ma możliwości żeby się nie obudził :see_no_evil:

1 polubienie

O kurcze to nie ciekawie ;/ alw tak juz jest ze starszym rodzenstwem :rofl::rofl::rofl:

U mojej siostry zawsze ktoś jest i jedno zajmuje się starszym a ona jest z młodszym gdy ten ma drzemkę. Albo w tym czasie jak jest ładnie córa idzie z kimś na spacer i wtedy mały śpi ze 2h. Można spróbować małego odłożyć gdzieś obok w pklokoju i nianię elektryczną odpalić

Znam takie sytuacje niby 5 latka i powinna być ogarnięta. A mimo wszystko mówię nie krzyczy i szepczemy nie miną dwie minuty i jest to samo

@Michaska fajnie w teorii a np moja zawsze znajdzie pretekst by przyjść bo coś

@Anetteso_gmail.com dziękuję :star_struck: ale szanse się kurczą :nerd_face: coraz więcej już osób wzięło udział :sunglasses: ale zobaczymy może się uda :smiley::smiley:
@Mama03 tez mam te odczucia jak mała uśpię to mój syn jakby wtedy ma jakieś przyciąganie zawsze się zjawia i hałasuje jak mi mała przyśnie :rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

No widzę właśnie , że bardzo dużo osób wzięło udział. Ale może Ci się uda :heart:

1 polubienie

U mnie niestety ja jestem sama jak mąż jest w pracy lub jak wraca z nocki zamyka się w sypialni i śpi a ja z dzieciakami jestem sama . Ale wiem że najgorszy jest ten pierwszy rok , jak syn zacznie już biegać nie będzie mi też krzyczeć co chwila żeby go na rękach nosić :grinning: tyle chociaż lżej będzie.
@Mama.urwisa to u mnie ja synka uśpiłam dziś i myślę a wezmę go położę do corkj pokoju , corka się bawiła w salonie i myślę mam czas żeby wstawić pranie , pomyć butelki i zjeść obiad…wstawiłam pranie i słyszę, “dzidzia dzidzia aaa” a ona wskoczyła na łóżko i no jak zaczęła krzyczeć to mały się obudził i po moich planach na odpoczynek :rofl:

1 polubienie

To też może wynikać z małej zazdrości. Jak do nas przychodzi szwagierka z prawie już 5 letnim synem to on nagle staje się głośny, urazie bobasa itd i to właśnie z zazdrości bo do tej pory był jedynakiem i jak się widywaliśmy to wszyscy się nim zajmowali i babcie i ciocię a teraz jak jest nasz maszulesz to siłą rzeczy ciocię i bacie też sami ja się naszym o to takie pokazanie że on też jest

Powiem tak czytam i mnie to nie chuchu nie dziwi

Trzymam kciuki! Wygrywa 10 osób więc jest szansa Trzeba myśleć pozytywnie :grinning:

2 polubienia

Myślę pozytywnie :ribbon: dajcie znać jak komuś z was się uda , jeśli wzięliście też udział :two_hearts:

2 polubienia

Ja ostatnio czaję się żeby w końcu wziąść udział w jakimś konkursie na insta, qlbo innych platformach dla mam . Trzeba by spróbować szczęścia.

1 polubienie

a ktoś brał w tym udział?

1 polubienie

Nigdy nie bralam szczerze to nawet nigdy mi.sie w oczy nie rzucilo :see_no_evil:

Ja zrezygnowałam całkowicie z tych instagramowych , nie mam szczęścia w yach rzeczach a jak już widzę chętnych ponad 100-200 to sobie myślę ja taki mały żuczek wśród tylu chętnych i tak nie mam szans :crazy_face:

1 polubienie

Ja wychodzę właśnie z tego samego założenia i nie biorę udziału

racja, a jeszcze jak inni się lepiej wypowiadają i wogule to jest już kaplica na 100-200 napewno się znajdzie kilku polonistów

Taka prawda że 90% tych wypowiedzi to chat GPT i jeśli coś swojego się napisze to ciężko się już przebić

2 polubienia

Te odpowiedzi generowane nie sa brane pod uwage. Kiedys bralam udzial w konkursie gdzie dodatkowo trzeba bylo dodac zdjecie z promowanym produktem. Mnóstwo osob robilo to z pomoca ai i po kilku dniach pojawil sie komentarz ze maja sposoby by sprawdzic czy dany komentarz i zdjecie jest prawdziwe i te gwnerowane w ogole nie beda brane pod uwage :heart: