Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja styczeń 2026 🎈

Do którego? Tego? Fajnie by było jak by do przyszłego tygodnia do piątku przyszły bo potem mnie nie ma :hear_no_evil:

Tak mi się wydaje :grinning: jeżeli adresy potwierdzone to może jutro będzie nadane a w piątek doręczenie :slight_smile:

2 polubienia

Zwłaszcza że chyba tutaj nawet pytali dwie osoby o adres. Więc zdziwiłam się bo wcześniej nie widziałam czegoś takiego

Nie o adres tylko wydaje mi się że mail nie dotarł

1 polubienie

No masz rację sorki pomyliłam się :man_facepalming:

Widziałam właśnie że re zestawy często się powtarzają :blush: super bo wiele osób może je przetestować :blush: jeśli nie tgm razem to następnym

1 polubienie

Na Ig jest konkurs, można dorwać ten wygrany zestawił za styczeń :heart:

6 polubień

Nie mogę się doczekać tych smoczków :speak_no_evil::smiling_face_with_three_hearts:

Ja też. :heart::heart::heart:

Ooo super konkurs :smiley: ale już widzę dużo odpowiedzi :wink: ciekawe czy uda się komuś z forum ja nie mam jeszcze tego zestawu a smoczki mi się bardzo podobają , 10 osób ma szansę to może się uda :face_with_peeking_eye::smiley::smiley::smiley:

3 polubienia

@Mama.urwisa Weź udział ! Może szczęście uśmiechnie się do Ciebie ! Życze powodzenia :smiling_face_with_three_hearts:

Próbuj próbuj :star_struck: w końcu ktoś musi wygrać :grin:

Też wzięłam udział :smiley: fajnie by było wygrać ,:trophy: :smiley:

2 polubienia

Ja nie brałam udziału, bo tu wygrałam :smiling_face: powodzenia :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Widziałam właśnie ten konkurs wyświetlił mi się na ig . Ostatnio nie mam czasu na te wszytkie inatagramowe konkursy😳 kiedyś miałam więcej czasu ale od kąd trzecie dziecko pojawiło się na swiecie czau mam mniej na takie rzeczy.

Rozumiem cię całkowicie , ja przy dwójce już to odczuwam :rofl:

Ciekawe kiedy wyślą paczuszki :face_with_peeking_eye:

Mysle ze w czawartek;)

1 polubienie

Fajnie by było jakby przyszły w tym tygodniu

1 polubienie

Przeważnie sa po 20 , to może w czwartek / piątek albo poniedziałek za tydzień :slight_smile:

1 polubienie