Może nie chce złożyć i może zgadza się z tą kwota
To mój mąż tak ma , nie może ogarnąć i phone to dla niego czarna magia . System jak z kosmosu . ![]()
oheheheh
Właśnie nie , sama szukam idealnej . Może być nawet trochę droższa , byle bym nie musiała denerwować się na nią . Gotowanie ma mi sprawiać przyjemność . Ciągle szukam i pytam opinii ![]()
Mój też nie ogarnia iPhone
Ale znowu jak ja po tylu latach użytkowania mam coś zrobić w androidzie toteż nie wiem na szybko co mam zrobić ![]()
To mam to samo , wgl jak mama mi daje swój tel że mam jej coś w nim zrobi to dla mnie to samo ![]()
![]()
Moja to ma tak namieszane wszystko , że też nie lubię ![]()
![]()
Ja tak samo nie potrafię już
Hehe skąd ja to znam , moja mama czeka aż przyjadę żeby dać mi telefon i żebym coś jej tam sprawdziła albo zmieniła a ona ma Androida a ja iPhona wie mam zawsze problem z tym
Moja to jeszcze ma taka dużą czcionkę ustawiona ![]()
![]()
Ja bardzo nie lubię iPhonów a muszę pracować na obu środowiskach.
A co do telefonów to moja mama dziedziczy telefon po mnie ![]()
Ciekawe ile ci dadzą z funduszu jak już przyznają ci alimenty przez sąd a on płacić nie będzie… mi dawali tylko 500 zł mimo iż zasadzone było więcej…
@Mama.urwisa wlasnie ha tak samo lubię coś ugotować smacznego , lubie testować nowe przepisy i muszę mieć jakąś fajną płytę indukcyjną ,poszperam w necie może znajdę taką gdzie wszyscy polecają.
@Michaska go moja mama jak jest u nas zawsze pyta weź włącz mi vinteda poszukam sobie coś ![]()
Ja jeszcze mam trochę czasu zanim ja się zdecyduje , może ty szybciej mi coś polecisz ![]()
póki co narazie mi się kuchnia dopiero projektuje ![]()
My zamierzamy już w nastepnym roku się wprowadzić ale jak to wyjdzie zobaczymy. Ale bardzo bym chciała żeby tak było
zawsze marzyłam o własnym domku ![]()
Kawalek wlasnego odrodu to najlepsze co moze byc
nawet dla dzieci , jakis basenk , piaskownica , hustawka
O tak nasza pierwsza rzecz jaka powstała na działce to piaskownica dla dzieci ![]()
![]()
![]()
My kupilismy dom 3 lata temu , mala pojawila sie w naszym zyciu w sierpniu i wlasnie na te wakacje chcemy postawic jakis placyk dla niej . Na jaka piaskownice sie zdecydowaliscie ? Mysle wlasnie czy warto kupować taka z daszkiem czy to bez sensu i lepiej taka zwykla prosta bez udziwnien
teraz jest do 1000 ![]()
@JoannaMP taki daszek jednak coś chroni przed słońcem , jak ja byłam mała to miałam bez daszku też było dobrze wiadomo dzieci dużo biegają
Wlasnie sie zastanawiam , bo jednak z daszkiem to dzieci tak nie widac a z drugiej strony mozna postawic parasol , jakos tao mi się wydaje bezpieczniej ![]()
też jest rozwiązanie, jak masz to warto wykorzystać, bez sensu przepłacać.
to też zależy czy lubi się bawić długo w piaskownicy, czy raczej więcej biega
Ale to słabe. No i tak wszystko funkcjonuje w tym kraju