Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja styczeń 2026 🎈

Ja spróbowałam dać picie mojemu w tej średniej butelce ze skoczkiem 3+ bo pisałyście że ma duży przepływ i nie chciał pić więc będę jeszcze próbować w tej 6+ co jest w butelce 330ml, chyba że powinnam kupić smoczek 9+ ? Moj ma już skończone 10m. Jakieś sugestie?

1 polubienie

a z jakiej piję aktualnie?
ja bym zaczynała od 9+ jak by się krztusił to 6+

1 polubienie

Do tej pory pił z butelki Lansinoh (sporadycznie, bo głównie je z piersi) i chciałam przetestować tą 240ml co dostałam ale ona ma smoczek 3+, teraz będę próbować tą 330ml ze smoczkiem 6+ ale nie wiem czy nie trzeba będzie dokupić 9+

1 polubienie

ale z lanishon on ile z S /M/ F?
a dobrze się ta butelka ospowietrza czy raczej nie?

Ze smoczkiem o średnim przepływie więc chyba M (tak mi się wydaje)

1 polubienie

to wtedy 6+ w lovi bym spróbowała albo dziewięć, bo ktoś pisał że teraz mają zaniżone przepływy w butelkach

No właśnie też mi się wydawało że o tym czytałam. Spróbuję ten 6+ najpierw

1 polubienie

@Molly a kiedy się zmieniły przepływy w butelkach ? Jak przechodziliśmy z butelek 0+ na 3+ to w lansinoh zmiana nastąpiła w miarę płynnie, a z lovi medical mieliśmy problem - przepływ w tej 0+ był za wolny a w 3+ za szybki. Zmienialiśmy jakos 1,5 miesiąca temu

1 polubienie

Ja też tą butelkę lovi medical 0+ używałam do 6 miesiąca a potem dopiero Lansinoh.
Ja widziałam te wpisy o tym przepływie tu na forum chyba w poście z komentarzami po testach tej butelki 330ml

Dokładnie lepiej że zostawiła w szpitalu niż miała by skrzywdzić takie maleństwo, czasami ja jestem wyczerpana przy moich maluchach i modlę się w nocy żeby mi wszytkie usnęły abym mogła odpocząć bo padam. A taka mama która ma chore dzieciątko a nawet dwa . Jeszcze może jest sama i ledwo daje radę z jednym a co powiedzieć drugie takie samo. Wiedziała że tu dostanie odpowiednią pomoc.

2 polubienia

Bardzo smutna ta historia, ciekawej co dalej z tą matką , czy sobie radzi czy u niej wszystko dobrze

2 polubienia

Jestesmy po weryfikacji :slight_smile: podaje link

6 polubień

Kurczę już prawie marzec. Obstawiacie już co będzie do testów? Butelki? Fajnie by było jakby był laktator albo sterylizator z osuszaczem :grin::grinning:

Sterylizator z osuszaczem byłby mega. Butelki niedawno były, więc chyba teraz ich nie będzie

1 polubienie

Obstawiam bidonik daaaawno nie było @LOVI_Redakcja cxy słusznie :smiley: ?

1 polubienie

Bidonik by sie przydal nie powiem ze nie :grin:

2 polubienia

Oj tak, bidonik byłby super do testów :star_struck:

1 polubienie

Oj tak ostatnio musiałam wyrzucić dwa starszaczki bo przy korku zbierał się ciemny osad nie mam pojęcia z czego to wiadomo ciężko to wyczyścić więc musiałam już wyrzucić mam jeszcze dwa ktore teraz używa z canpola ale pewnie jak się znów coś tam osadzi to będzie też do wymiany, u nas córka pije co chwila różne kompociki mojej roboty :smile: pampersy wymieniam co chwila :see_no_evil:

Oj ja tez pragne zeby byl bidonik ale ostatnio duzo bylo rzeczy do rd wiec nie wiem czy znowu dadza… moje bidony juz ledwo zipią :rofl: ale Kuba je uwielbia

Ja jeszcze nie miałam bidonika bo jeszcze nie używałam więc też chętnie bym przetestowała