Ja spróbowałam dać picie mojemu w tej średniej butelce ze skoczkiem 3+ bo pisałyście że ma duży przepływ i nie chciał pić więc będę jeszcze próbować w tej 6+ co jest w butelce 330ml, chyba że powinnam kupić smoczek 9+ ? Moj ma już skończone 10m. Jakieś sugestie?
a z jakiej piję aktualnie?
ja bym zaczynała od 9+ jak by się krztusił to 6+
Do tej pory pił z butelki Lansinoh (sporadycznie, bo głównie je z piersi) i chciałam przetestować tą 240ml co dostałam ale ona ma smoczek 3+, teraz będę próbować tą 330ml ze smoczkiem 6+ ale nie wiem czy nie trzeba będzie dokupić 9+
ale z lanishon on ile z S /M/ F?
a dobrze się ta butelka ospowietrza czy raczej nie?
Ze smoczkiem o średnim przepływie więc chyba M (tak mi się wydaje)
to wtedy 6+ w lovi bym spróbowała albo dziewięć, bo ktoś pisał że teraz mają zaniżone przepływy w butelkach
No właśnie też mi się wydawało że o tym czytałam. Spróbuję ten 6+ najpierw
@Molly a kiedy się zmieniły przepływy w butelkach ? Jak przechodziliśmy z butelek 0+ na 3+ to w lansinoh zmiana nastąpiła w miarę płynnie, a z lovi medical mieliśmy problem - przepływ w tej 0+ był za wolny a w 3+ za szybki. Zmienialiśmy jakos 1,5 miesiąca temu
Ja też tą butelkę lovi medical 0+ używałam do 6 miesiąca a potem dopiero Lansinoh.
Ja widziałam te wpisy o tym przepływie tu na forum chyba w poście z komentarzami po testach tej butelki 330ml
Dokładnie lepiej że zostawiła w szpitalu niż miała by skrzywdzić takie maleństwo, czasami ja jestem wyczerpana przy moich maluchach i modlę się w nocy żeby mi wszytkie usnęły abym mogła odpocząć bo padam. A taka mama która ma chore dzieciątko a nawet dwa . Jeszcze może jest sama i ledwo daje radę z jednym a co powiedzieć drugie takie samo. Wiedziała że tu dostanie odpowiednią pomoc.
Bardzo smutna ta historia, ciekawej co dalej z tą matką , czy sobie radzi czy u niej wszystko dobrze
Jestesmy po weryfikacji
podaje link
Kurczę już prawie marzec. Obstawiacie już co będzie do testów? Butelki? Fajnie by było jakby był laktator albo sterylizator z osuszaczem ![]()
![]()
Sterylizator z osuszaczem byłby mega. Butelki niedawno były, więc chyba teraz ich nie będzie
Obstawiam bidonik daaaawno nie było @LOVI_Redakcja cxy słusznie
?
Bidonik by sie przydal nie powiem ze nie ![]()
Oj tak, bidonik byłby super do testów ![]()
Oj tak ostatnio musiałam wyrzucić dwa starszaczki bo przy korku zbierał się ciemny osad nie mam pojęcia z czego to wiadomo ciężko to wyczyścić więc musiałam już wyrzucić mam jeszcze dwa ktore teraz używa z canpola ale pewnie jak się znów coś tam osadzi to będzie też do wymiany, u nas córka pije co chwila różne kompociki mojej roboty
pampersy wymieniam co chwila ![]()
Oj ja tez pragne zeby byl bidonik ale ostatnio duzo bylo rzeczy do rd wiec nie wiem czy znowu dadza… moje bidony juz ledwo zipią
ale Kuba je uwielbia
Ja jeszcze nie miałam bidonika bo jeszcze nie używałam więc też chętnie bym przetestowała