Ooo fajnie gdyby były ![]()
Myślałam że może będzie taki zestaw bo to nowość . Ogólnie butelki nie są nowością , ale tak pakowane prezentowo ![]()
Boże, jak mi przykro jak o tym myślę… Takie maleństwo zna tylko mamę i jej potrzebuje… Mam nadzieję, że w dziewczynie jeszcze hormony buzowały, może ma depresję poporodową, nie radziła sobie z tym, ale może jak otrzyma pomoc to i wróci po swoje dziecko…
Ja chciałabym sterylizator z osuszaczem, dawno go nie było ![]()
Mi to by się jakiś podgrzewacz marzył
i do tego jakieś bidoniki ![]()
Jakby był sterylizator to by było super.
Oraz bidon tak bidon zwłaszcza niedługo to będzie podstawa. Zrobi się ciepło.
Zobaczymy czy redakcja puści oko do użytkowniczek ![]()
ja bardzo bym chciała sterylizator z osuszaczem ![]()
a lovi da butelki gdyż każdy ze rzucił na nowe butelki z canpola babies natural shape są super petradunia pomogly mi prawię calkowicie przejść na karmienie piersią ![]()
![]()
i nie zauważyłam problemu z odpowietrzanie jak u lovi
Właśnie widziałam te nowe butelki ostatnio w Rossmanie
O wow to super
to biegnijcie po nie , wiecie że moja pije 120 ml mleka (140 porcja)
coraz więcej zostaje w butelce i coraz mniej robie i w końcu doszłam do ładu z córeczką
szkoda że Canpol tak późno wypuścił taką perełkę
a ja mam pytanie jest jakiś czas na wystawienie opini z testów??
Nie ma czasu , jak przetestujesz to wystawiasz opinie
a ile twój maluch ma ?
Ciekawe że mój wpis został oflagowany bo nie był obraźliwy ani nie naruszał niczego, był tylko zwykłym pytaniem z ciekawości, ale niech będzie zmieniłam go na ten.
ja ją akurat kupiłam, nie chciało mi się czekać i tam jest bardzo dużo konkurencja i spam… ![]()
byłam chwilę i zaglądam czy jest tam coś ciekawego do testów, a tak w ogóle to Canpol babies ma kody zniszkowe i to wychodzi grosze, podkładów nigdy za wiele i części dla laktatora więc dostawa za free ![]()
czy jakieś zabawki, zawsze się tam coś przydatnego znajdzie
Ja uwielbiam Cannpol u nas podkłady są non stop od nich, wręcz całą wyprawkę porodową miałam od nich.
Teraz zabawki typu lusterko, gryzaczki ulubione
A gdzie kupujecie zabawki dla maluchów ?
najgorsze podkłady to były z Babydream się tak rozwarstwialy i wata wypadła po kilku użyciach, porażka a te z canpola są wytrzymałe i to bardzo
dzięki mamom testerkom
zabawki Canpol babies lub smyk w smyku też jest Canpol,
ostatnio kupiłam idelane zabawki do kąpieli bez dziurek gdzie się nowa kolonia nie rozwinie ![]()
na vinted się boję że mogły by pochodzić z chin
i erli allegro lub ceneo
ale najczęściej i najwięcej ma że smyka
niedługo chce zobaczyć zabawki u fajtka (nie wiem czy u was też jest takie miejsce)
jest fajtek ma nawet stronę internetową ![]()
Na smyku przeważnie są fajne ![]()
Ja też tam głównie zabawki kupuje . Nieraz jak jakaś konkretna zabawka to szukam na alegro
No allegro często można taniej wyszukać ![]()