Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja styczeń 2026 🎈

Ooo fajnie gdyby były :slight_smile:

Myślałam że może będzie taki zestaw bo to nowość . Ogólnie butelki nie są nowością , ale tak pakowane prezentowo :smiling_face:

2 polubienia

Boże, jak mi przykro jak o tym myślę… Takie maleństwo zna tylko mamę i jej potrzebuje… Mam nadzieję, że w dziewczynie jeszcze hormony buzowały, może ma depresję poporodową, nie radziła sobie z tym, ale może jak otrzyma pomoc to i wróci po swoje dziecko…

Ja chciałabym sterylizator z osuszaczem, dawno go nie było :slight_smile:

2 polubienia

Mi to by się jakiś podgrzewacz marzył :laughing: i do tego jakieś bidoniki :smiling_face:

Jakby był sterylizator to by było super.

Oraz bidon tak bidon zwłaszcza niedługo to będzie podstawa. Zrobi się ciepło.

Zobaczymy czy redakcja puści oko do użytkowniczek :wink:

1 polubienie

ja bardzo bym chciała sterylizator z osuszaczem :heart_eyes:
a lovi da butelki gdyż każdy ze rzucił na nowe butelki z canpola babies natural shape są super petradunia pomogly mi prawię calkowicie przejść na karmienie piersią :heart_eyes::heart_eyes:
i nie zauważyłam problemu z odpowietrzanie jak u lovi

Właśnie widziałam te nowe butelki ostatnio w Rossmanie

1 polubienie

O wow to super

to biegnijcie po nie , wiecie że moja pije 120 ml mleka (140 porcja)
coraz więcej zostaje w butelce i coraz mniej robie i w końcu doszłam do ładu z córeczką
szkoda że Canpol tak późno wypuścił taką perełkę

a ja mam pytanie jest jakiś czas na wystawienie opini z testów??

Nie ma czasu , jak przetestujesz to wystawiasz opinie :smiling_face: a ile twój maluch ma ?

1 polubienie

Ciekawe że mój wpis został oflagowany bo nie był obraźliwy ani nie naruszał niczego, był tylko zwykłym pytaniem z ciekawości, ale niech będzie zmieniłam go na ten.

1 polubienie

ja ją akurat kupiłam, nie chciało mi się czekać i tam jest bardzo dużo konkurencja i spam… :joy::joy: byłam chwilę i zaglądam czy jest tam coś ciekawego do testów, a tak w ogóle to Canpol babies ma kody zniszkowe i to wychodzi grosze, podkładów nigdy za wiele i części dla laktatora więc dostawa za free :joy:
czy jakieś zabawki, zawsze się tam coś przydatnego znajdzie

4 polubienia

Ja uwielbiam Cannpol u nas podkłady są non stop od nich, wręcz całą wyprawkę porodową miałam od nich.

Teraz zabawki typu lusterko, gryzaczki ulubione

A gdzie kupujecie zabawki dla maluchów ?

1 polubienie

najgorsze podkłady to były z Babydream się tak rozwarstwialy i wata wypadła po kilku użyciach, porażka a te z canpola są wytrzymałe i to bardzo :blush: dzięki mamom testerkom

zabawki Canpol babies lub smyk w smyku też jest Canpol,
ostatnio kupiłam idelane zabawki do kąpieli bez dziurek gdzie się nowa kolonia nie rozwinie :joy:
na vinted się boję że mogły by pochodzić z chin
i erli allegro lub ceneo
ale najczęściej i najwięcej ma że smyka
niedługo chce zobaczyć zabawki u fajtka (nie wiem czy u was też jest takie miejsce)
jest fajtek ma nawet stronę internetową :heart_eyes:

1 polubienie

Na smyku przeważnie są fajne :smiling_face:

1 polubienie

Ja też tam głównie zabawki kupuje . Nieraz jak jakaś konkretna zabawka to szukam na alegro

1 polubienie

No allegro często można taniej wyszukać :slight_smile:

1 polubienie