Paczucha dotarła! Cudownie rozpoczęty tydzień ![]()
Także czekam na odpowiedź redakcji ![]()
Już myślałam, że coś nie tak
Juz wyjasnione ![]()
![]()
![]()
I jaka decyzja bo jestem mega ciekawa jak to się rozwiązało ![]()
Kapibary są przecudowne !
Ja również jestem ciekawa
dajcie dziewczyny znać ![]()
Ja w tamtym miesiącu bylam tylko chwilę
takze nie czekałam na paczuszke… ale sama jestem ciekawa po przevzytaniu o co chodzilo ![]()
A u mnie w ogóle dziwna sytuacja. Bo nie dostałam żadnej wiadomości na maila, że przyjdzie paczka, ale dostałam wczoraj rano SMS, że paczka zostanie dostarczona. I kuriera nie było… nie wiem o co chodzi ![]()
Dzwon do kuriera. Bo ja tez juz nie dostaje maila, tylko sms.
Zapewne wczoraj sie kurier nie wyrobil i dzis dostaniesz
Ja też nie miałam nic na e-mail, widziałam tylko w aplikacji, może dziś dowiezie bo u nas było wszystko opóźnione przez warunki na drodze ![]()
Zadzwoń zapytaj do nich może jakiś cwany kurier cofnął mój brat pracuje w kurierce i cuda tam robią jak im się nie chce już jeździć albo chcą szybciej skończyć. A wiadomośc była że doręcza dziś (wczoraj) czy że nadanie jest
Zadzwoń do nich i podaj numer przesyłki , przez infolinię powiedzą Ci najwięcej, ja tak dużo razy robiłam
Ja dostalam wczoraj paczke. Tez nie mialam na meila wiadomosci tylko w aplikacji…
Paczka super
lecz juz nam sie nie przyda podgrzewacz ani butelki wiec w prezencie ida na oddzial intensywnej terapii kardiologicznej … maly lezal tam 3m i im w 100% sie to przyda ![]()
Wspaniale to czytać! ![]()
![]()
Ogolnie to szykuje paczke dla nich… body kopertowe pieluchy tetrowe pizamki bo tego najwiecej potrzebuja
wiec doloze podgrzewacz i butelki
mi to juz sie nie przyda a im jak najbardziej ![]()
Extra
masz dobre serce
dobro wraca ![]()
Cudowne masz
jeszcze zawsze dużo kocyków potrzebują bo u malutkich zawsze robią ruloniki
Tak tak
tez kupilam… udalo mi sie kupic tez takie duuuuze pieluchy muslinowe teoche wieksze od kocyka wiec tez mozna zwijac albo przykryc ![]()
Super wiadomośc , masz dobre serce ! ![]()
Okazało się, że mam nowego kuriera, który nie zna jeszcze terenu i paczka będzie albo dziś późno albo jutro ![]()