Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja październikowa 2025 🎈

No wlasnie nude to taki odcien skóry, a ona jest lekko rozowa. O tych butelkach tez ostatnio rozmawialysmy ze mogłyby byc bardziej beżowe jako nude :upside_down_face:

@LOVI_Redakcja zajrzyjcie proszę na e-mail

1 polubienie

Dostalam taki sam

Tez sie dołączam do tej prosby :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

A cos sie stalo ?

Również proszę o zerknięcie na e mail :slight_smile:

Pewnie o to samo chodzi :sweat_smile: narazie nie mówię dopóki sytuacja się nie wyjaśni ale nic poważnego :smiling_face:

2 polubienia

coś musimy wyjaśnić z @LOVI_Redakcja :wink:

2 polubienia

Pewnie o to samo :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie

A to jakas tajemnica ? Cos nie tak z paczka ? Az zajrzalam do swojej :joy:

Nie wszystko ok z paczką, ale nie wiem czy redakcja chciałby żeby tu pisać więc najpierw kontaktuje się przez e-mail

1 polubienie

@LOVI_Redakcja ja rowniez prosze o odpowiedz na mail 🩵💙

Wiesz no na razie tajemnica :slight_smile: no musimy wyjaśnić to z redakcją :slight_smile: czekamy, aż bedzie odzew i damy na bank znać dlaczego maile pisałyśmy po otworzeniu przesyłki :slight_smile:

3 polubienia

No wlasnie ja pierwsze co napisalam do nich na meila niechcialam pisac tu na forum :wink:

3 polubienia

@DaNutka @ewelkar899_wp.pl o jeny dziewczyny, ja też wiem już o co chodzi :laughing: byłam na spacerze kiedy mąż mi wysłał zdjęcie, ze paczka już przyszła, nie był do końca świadomy na co czekamy więc produkty przeszły już pierwsze testy :woman_shrugging::sweat_smile: ale też od razu się skontaktowałam z redakcja i czekam na odpowiedź :hugs:

4 polubienia

Pewnie dziewczyny też dostały za wyróżnienie to co w głównej :crossed_fingers::crossed_fingers::crossed_fingers:

2 polubienia

Tez tak pomyslalam dlatego zapytalam czy cos nie tak z paczuszka :upside_down_face: mysle ze to nie byla pomylka skoro to nie jedna paczka a tyle :heart:

1 polubienie

Mam tą samą sytuację :smiling_face_with_three_hearts::face_with_peeking_eye::grin:

Ja odrazu też tak pomyślałam :blush::see_no_evil:

Drogie mamy, dziękujemy za Wasze komentarze, skontaktujemy się z Wami mailowo :smiling_face_with_three_hearts: :revolving_hearts:

4 polubienia