Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja luty 2026 🎈

A patrzyłyście a smyku albo rosmannie? Ja ostatnio w tym ostatnim widziałam. Czasem też są w Carrefourze rzeczy z lovi.

Ja byłam dzisiaj w smyku i nie było, ale byłam w tym który moim zdaniem w Lbn jest najgorzej zaopatrzony

moja czworakowala i pełzaka długo raczkuję do miejsc gdzie możne się wspinać, ze stolika wsztsko zwala, w nocy przy poduszkach wstaje,( na mnie wchodzi - to już pisałam ze mam wrażenie ze ona chciała na opa, a teraz staje przy mnie :joy:
ja sie przebudze jak ona ćwiczy w nocy (kopie) i tutaj akurat trzymałam poduszkę noga,
ja nie wiem czy ona moze stać na nogach ma 7 .5 miesiąca zaraz, chodzi o to czy te nogi nie są jeszcze za słabe?

Ja juz sie modlę o nie kolejny miesiąc - ten 150 ml jest cudny, w sam raz do małych rączek :heart_eyes::heart_eyes:

2 polubienia

Ja też szukałam i nie znalazłam. Finalnie zdecydowałam się na Canpol, bo musiałam jakiś dać do żłobka :sweat_smile:

1 polubienie

A jak one wyglądają ?

1 polubienie

mają obciążnik i zła słomkę te z campola :see_no_evil: też dzisiaj patrzalam…
ja mam zamówienie z Philips Avent jest najbardziej polecany przez logopedów

ślimaki bez muszli nie wyginęły :joy: spotkałam się z jednym aktuart tym “Glamour” :joy: pomrów wielki

Obrzydliwe one se , nie lubię tych ble , aż ciarki mam :hear_no_evil::see_no_evil:

2 polubienia

a dobrze ze zimą w śniegu nie żerują :see_no_evil:

Jak sama wstaje i w niczym jej nie pomagasz to co zrobisz. Powiedz nie wstawaj? Dziecko samo sobie krzywdy nie zrobi

1 polubienie

Powiem ci że ja kupuję te z canpola i jak dla mnie są super , córka świetnie z nich pije. I co do rurek to te z lovi i canpola są takie same jedna firma noe widzę w nich różnicy.

1 polubienie

No coś Ty a czym jej krzywdę zrobisz. To dobrze ze próbuje wstawać :blush::blush: silna dziewczynka :slight_smile: jeśli już probuje się dźwigać do góry i wstawać to szybciutko zacznie Ci twz chodzić :smiley:

1 polubienie

Moja mama mowila , ze ja zaczelam chodzic w wieku 7 mieisiecy . Bardzo sie bala , ze moga byc problemy z kręgosłupem, ale informacja z pierwszej reki , ktegoslup mam zdrowy :grin:

2 polubienia

To raczej jest lęk o kręgosłup nie nóżki. Moj też zaczął wstawać mając 7 miesięcy i myślałam że szybko zasznie chodzim a ma 10,5m chodzi przy meblach dość szybko i sprawnie, chodzi jak się go potrzymuje, balansuje na nogach ale jeszcze nie chodzi sam …… trzeba czekać aż dziecko będzie gotowe :face_with_hand_over_mouth::wink: widocznie twoja córa już na to co robi jest gotowa

Teraz widziałam w conpolu sa w nowościach bidony

3 polubienia

U mnie w rosmannie wgl jest bieda w tych bidonach :confused: co bym nie poszla to polki puste

Ja u siebie widziałam ostatnio bidony lovi

1 polubienie

Miałam przy starszej i nie do końca byłam zadowolona bardzo często mi przeciekał

@Michaska Ja mam zamiar być niedługo w innym rossmannie więc będę się rozglądać

1 polubienie

Gratulacje dziewczyny! :heart:

Fuuuj :joy:

Bardzo silna dziewczynka :cherry_blossom:🩷:tulip::two_hearts: jak sama wstaje to sobie nic nie zrobi. Gorzej jak niektórzy na siłę ciągną za rączki lub na siłę sadzają . 🫩:pleading_face:

2 polubienia