A patrzyłyście a smyku albo rosmannie? Ja ostatnio w tym ostatnim widziałam. Czasem też są w Carrefourze rzeczy z lovi.
Ja byłam dzisiaj w smyku i nie było, ale byłam w tym który moim zdaniem w Lbn jest najgorzej zaopatrzony
moja czworakowala i pełzaka długo raczkuję do miejsc gdzie możne się wspinać, ze stolika wsztsko zwala, w nocy przy poduszkach wstaje,( na mnie wchodzi - to już pisałam ze mam wrażenie ze ona chciała na opa, a teraz staje przy mnie ![]()
ja sie przebudze jak ona ćwiczy w nocy (kopie) i tutaj akurat trzymałam poduszkę noga,
ja nie wiem czy ona moze stać na nogach ma 7 .5 miesiąca zaraz, chodzi o to czy te nogi nie są jeszcze za słabe?
Ja juz sie modlę o nie kolejny miesiąc - ten 150 ml jest cudny, w sam raz do małych rączek ![]()
![]()
Ja też szukałam i nie znalazłam. Finalnie zdecydowałam się na Canpol, bo musiałam jakiś dać do żłobka ![]()
A jak one wyglądają ?
mają obciążnik i zła słomkę te z campola
też dzisiaj patrzalam…
ja mam zamówienie z Philips Avent jest najbardziej polecany przez logopedów
ślimaki bez muszli nie wyginęły
spotkałam się z jednym aktuart tym “Glamour”
pomrów wielki
Obrzydliwe one se , nie lubię tych ble , aż ciarki mam ![]()
![]()
a dobrze ze zimą w śniegu nie żerują ![]()
Jak sama wstaje i w niczym jej nie pomagasz to co zrobisz. Powiedz nie wstawaj? Dziecko samo sobie krzywdy nie zrobi
Powiem ci że ja kupuję te z canpola i jak dla mnie są super , córka świetnie z nich pije. I co do rurek to te z lovi i canpola są takie same jedna firma noe widzę w nich różnicy.
No coś Ty a czym jej krzywdę zrobisz. To dobrze ze próbuje wstawać ![]()
silna dziewczynka
jeśli już probuje się dźwigać do góry i wstawać to szybciutko zacznie Ci twz chodzić ![]()
Moja mama mowila , ze ja zaczelam chodzic w wieku 7 mieisiecy . Bardzo sie bala , ze moga byc problemy z kręgosłupem, ale informacja z pierwszej reki , ktegoslup mam zdrowy ![]()
To raczej jest lęk o kręgosłup nie nóżki. Moj też zaczął wstawać mając 7 miesięcy i myślałam że szybko zasznie chodzim a ma 10,5m chodzi przy meblach dość szybko i sprawnie, chodzi jak się go potrzymuje, balansuje na nogach ale jeszcze nie chodzi sam …… trzeba czekać aż dziecko będzie gotowe ![]()
widocznie twoja córa już na to co robi jest gotowa
Teraz widziałam w conpolu sa w nowościach bidony
U mnie w rosmannie wgl jest bieda w tych bidonach
co bym nie poszla to polki puste
Ja u siebie widziałam ostatnio bidony lovi
Miałam przy starszej i nie do końca byłam zadowolona bardzo często mi przeciekał
@Michaska Ja mam zamiar być niedługo w innym rossmannie więc będę się rozglądać
Gratulacje dziewczyny! ![]()
Fuuuj ![]()
Bardzo silna dziewczynka
🩷:tulip:
jak sama wstaje to sobie nic nie zrobi. Gorzej jak niektórzy na siłę ciągną za rączki lub na siłę sadzają . :pleading_face: