Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja luty 2026 🎈

No było mnie mniej bo raz ze Ada skończyła 9 mcy /ja sie pytam kiedy :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:/ a Olke zapisałam na piłkę nożną i też musze im więcej czasu poświęcić. Np wczorj do południa zjadły co miały zjesc, otworzyłam bramke Oli żeby wyszla na gore - tam ma swój pokój i książki , ukladanki,puzzle itp poszłam wróciłam nalac do kuchni wodę do bidonu moze max 15 sek to bylo obracam sie a Ada w połowie schodów , przelazla przez bramkę a jest ona na jednym schodku dana i dzielnie maszerowala mi do góry - atak serce mialam :face_with_peeking_eye: takze jak tu wchodzę to szybko czytamy jednym okiem i nawet juz nie zdarze komu co odpisać a drugim okiem zerkam na dziewczyny - i odziwo zeza nie mam przez to :sweat_smile:

A tez Wam powiem ze sama sie zastanawiam nad tymi piankowymi oslonkami - ochraniaczami dla moich ale jednak nie kupiłam , tak jakos po prostu zeszlo. Mam wrazenie ze Adziula bardziej mi upada na główkę :frowning: a i pochwalę sie - tez juz pierwszy kroczek mi zrobiła w sobote :slight_smile:

2 polubienia

Oooo to gratulujenpierwszego kroczku :smiling_face_with_three_hearts:

No tu czas zlatuje. Sama się na tym łapie. Przy małym nicponiu to ciężko jest a dość duży ruch tu jest i jak wchodzę po paru godzinach albo rano to ledwo się idzie odkopać :face_with_peeking_eye:

A przypomnij ile juz ma synek :blush:? Oj trzeba czasu żeby się tutaj odkopać jak np mam z kilku dni czy baaaaa tygodni do odczytania posty :face_with_spiral_eyes::face_with_spiral_eyes:

Moj synek mam teraz 10,5m więc nieco starszy od Twojej córy … mój już chodzi ale podtrzymując się o meble albo jak się trzyma za nasze ręce…. Sam jeszcze nie chodzi.

A ile ma starsza?

Eeee to chwilka i zacznie Wam biegać :slight_smile:

Bedzie miała 2,5 roku lada dzień :grinning:

Ooo to niewielka różnica w sumie :upside_down_face: to masz urwanie głowy. Moja siostra ma córkę która tera 3 lata skończyła w styczniu i syna który mam 15m i ma sajgon :face_with_hand_over_mouth:

Hahhaa no czasem tak ,a zabawki jak pięknie po salonie fruwają :rofl: albo jak Ola wezmie hmm stolik i swoje mitly do sprzatania i mowi ze gra na bębenku to ja głowe kwadratową :woozy_face: a ostanio ogladala Jaka to Melodia i chodziła ze "mama mi kupi gitarę " :rofl:

2 polubienia

Niee… poprostu lecial i krzyczal tata … zawsze tylko mama mama a wtedy nagle tata i chcialam filmik nakrecic ale seria mi sie zdjec wlaczyla :see_no_evil: i zamiast filmiku z glosem sa zdjecia

No ja właśnie szukam 150x150 wszędzie są 150x180 albo 180x200.

Dałoby radę mieć 150x180 ale wtedy tnę sobie miejsce na przejście do okna, a też potrzebuję bo mała za bardzo jest zainteresowana rzeczami starszej. A starszej możesz gadać jak katarynka posprzątaj po Sobie to jest tylko dobrze, zaraz a potem ojej zapomniałam

Warto też znaleźć te takich wymiarach by wsadzić do niego matę pianowa więc brać w takich wymiarach jak te maty mają.

A może to i lepiej bo masz klatka po klatce upadek :rofl::rofl::crazy_face:

No to kup dziecku gitarę. Czemu nie kupisz :rofl::rofl: i jeszcze cymbałki te metalowe koniecznie. I psychiatryk murowany :rofl:

No wtedy juz tak :face_with_head_bandage::face_with_head_bandage: i tak metalowe garnki usunęłam z jej mini kuchni bo jak spadły na płytki to myślałam ze duża kuchnia się wali :confused:

1 polubienie

Hahahhahahaha o matko wtedy to napewno haha

Moja mala uwielbia glosne zabawki , a bratanka z koleji uluniona zabawa to gary i duza chochla . I tak naparza w te garnki :see_no_evil: blagam , niech nie wpadaja na pomysl instrumentow . Czaicie , perkusja w domu :see_no_evil:

Spokojnie zrobi sobie perkusje z czegoś innego :rofl::rofl: na szczęście mój nie lubi takich rzeczy a jak już się w coś tłucze to tylko na ogrodzie pozwalam. W tedy wszystkie sąsiadki w oknach stoją :rofl:

A ja zmienię temat korzystał ktoś z bidonu lovi. Fajnie by było jakby był w kolejnych testach. Szukałam w smyku ale nie znalazłam i tak się zastanawiam czy gdzieś jest dostępny stacjonarnie

1 polubienie

Ja w rosmannie szukalam i tez brak :frowning:

1 polubienie

Tak, my korzystamy. Dostalismy do testowania i naprawde sa swietne. Jednak uzytkowane na spacerach i w gościach wiec chcialam wymienic i tez nigdzie ich nie widzę. Czekam az znowu beda do testow :rofl:

Ooo u nas były jeszcze z tydzień temu napewno. Ciekawe czemu ich nie ma

Ja byłam zmuszona i kupiłam bbox ale pewnie jak będę kupować mm to będę szukać