Zdecydowanie się z tym zgadzam!
Tak naprawdę jak mówisz wiedza i wsparcie innych mam, wymiana doświadczeń jest bezcenna i dlatego warto uczestniczyć w “życiu” tej społeczności ![]()
Nie ma co się poddawać dziewczyny ! Oczywiście serdecznie gratuluję wygranym !
Wow! Ale zaskoczenie ![]()
![]()
dziękuję ![]()
![]()
![]()
Bardzo to miłe ![]()
![]()
![]()
Szukalam tegk ci zaznaczalam ale juz nie ma
na tym starej str pamietam ze cis zaznaczalam… na 100%
To właśnie może to zmienili teraz, jak zrobili nową stronę
a długo juz jestes tu na forum?
Luty 2025
dziękuję bardzo za nagrodę główną, jestem bardzo szczęśliwa że mogę testować wasze produkty i super że są też smoczki 18+ dla większych testerów
gratulacje dziewczyny ![]()
![]()
pamietajcie odpisać na email
ja w tym miesiącu będę mało aktywna bo moja zaczęła raczkować i klęczeć przy stoliczku kawowym i ściągać przedmioty ![]()
Oj to oczy dookola głowy ![]()
![]()
Super że zaczęła raczkować mój już chodzić próbuje i się taki nicpoń zrobił
Super! Nie spodziewałam się, a tutaj udało się załapać na wyróżnienie ![]()
@Iwona6 nie poddawaj się, czerp wiedzę z forum, a w szczególności wpadaj tutaj dla przyjemności!
Rotacja aktywności mam jest spora, jedne w miesiącu sporo się udzielają, drugie mniej, bo maluchy przychodzą na świat, albo rosną i nie ma zwyczajnie się czasu a Redakcja jednak musi wybrać 20 mam
za którymś razem się uda!
@Molly czyli jak będziesz na forum, to znak że mała na drzemce? ![]()
Gratulacje dla pozostałych mamusiek ![]()
Warto tu być
Chocby dla tych wszystkich porad, rozmów, polecajek.
Czasem się dostaje do testow a czasem nje. Trzeba próbować dalej i dac skę zauważyć:) pamiętając że liczy się jakośc nie ilosć ![]()
Gratulacje dla Wszystkich Mam ![]()
Ja się cieszę bo drugi zestaw wyląduje u babci
tak , postaram się być
silna jest ,potrafi na mnie wejść nawet jak leżę bokiem ![]()
mam za mała klikte by mieć kolejce dla dziecka ![]()
i wogule zauważyłam ze 1 poduszka jest twarda a druga miękka
Ja rez teraz malo jestem… cieplk na dworze to wole wyjsc iz siedziec w domu a jak wyjde to musze pilnowac bo chwila moment i maly lezy
a on zamiast chodzixc to biega ![]()
Widzę cię dosyć często na forum to podziwiam że dajesz radę ![]()
![]()
moja póki co leży to mam większy spokój ale niedługo się zacznie ![]()
Nie spodziewałam się wyróżnienia, bo było mnie tu naprawdę bardzo mało w lutym.
Dziękuję i gratuluję pozostałym mamom ![]()
Ja się wzbraniałam i przed kaskami, jakimiś plecakami i innymi wynalazkami.
Dziecko w końcu musi się nauczyć, że jak się uderzy, to boli. Po jakimś czasie samo zacznie unikać zagrożenia. Myślę, że kask wydłuża ten proces i w pewnym sensie jednak trochę „uposledza” jakby samą naukę tego, ze jak uderzę tu, to boli i lepiej tak nie robić.
Dokladnie jest tak jak napisala @DDoominika . Przy pierwszym synu nawet mialam kupiony taki ala plecaczek ktory chronił tez glowe. Ale poczytalam o tym i nie jest to polecane. A wrecz wiecej szkody moze zrobic bo dziecko majac amortyzacje w tym kasku nauczy sie ze to chroni - gorzej jak zdejmie sie i okaze sie ze dziecko nie umie upadac i uchronic glowy.