Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja luty 2026 🎈

Zdecydowanie się z tym zgadzam! :heart_eyes: Tak naprawdę jak mówisz wiedza i wsparcie innych mam, wymiana doświadczeń jest bezcenna i dlatego warto uczestniczyć w “życiu” tej społeczności :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

Nie ma co się poddawać dziewczyny ! Oczywiście serdecznie gratuluję wygranym !

1 polubienie

Wow! Ale zaskoczenie :heart::heart::heart: dziękuję :heart::heart::heart:

Bardzo to miłe :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Szukalam tegk ci zaznaczalam ale juz nie ma :see_no_evil: na tym starej str pamietam ze cis zaznaczalam… na 100%

To właśnie może to zmienili teraz, jak zrobili nową stronę :smiley: a długo juz jestes tu na forum?

Luty 2025

dziękuję bardzo za nagrodę główną, jestem bardzo szczęśliwa że mogę testować wasze produkty i super że są też smoczki 18+ dla większych testerów
gratulacje dziewczyny :smiling_face_with_three_hearts::heart:
pamietajcie odpisać na email

ja w tym miesiącu będę mało aktywna bo moja zaczęła raczkować i klęczeć przy stoliczku kawowym i ściągać przedmioty :joy:

4 polubienia

Oj to oczy dookola głowy :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Super że zaczęła raczkować mój już chodzić próbuje i się taki nicpoń zrobił

Super! Nie spodziewałam się, a tutaj udało się załapać na wyróżnienie :smiling_face_with_three_hearts:
@Iwona6 nie poddawaj się, czerp wiedzę z forum, a w szczególności wpadaj tutaj dla przyjemności!
Rotacja aktywności mam jest spora, jedne w miesiącu sporo się udzielają, drugie mniej, bo maluchy przychodzą na świat, albo rosną i nie ma zwyczajnie się czasu a Redakcja jednak musi wybrać 20 mam :slight_smile: za którymś razem się uda!
@Molly czyli jak będziesz na forum, to znak że mała na drzemce? :laughing:

Gratulacje dla pozostałych mamusiek :heart:

2 polubienia

Warto tu być :heart: Chocby dla tych wszystkich porad, rozmów, polecajek.
Czasem się dostaje do testow a czasem nje. Trzeba próbować dalej i dac skę zauważyć:) pamiętając że liczy się jakośc nie ilosć :slightly_smiling_face:

Gratulacje dla Wszystkich Mam :heart:

3 polubienia

Ja się cieszę bo drugi zestaw wyląduje u babci

tak , postaram się być :joy: silna jest ,potrafi na mnie wejść nawet jak leżę bokiem :grinning:
mam za mała klikte by mieć kolejce dla dziecka :see_no_evil:
i wogule zauważyłam ze 1 poduszka jest twarda a druga miękka

4 polubienia

Ja rez teraz malo jestem… cieplk na dworze to wole wyjsc iz siedziec w domu a jak wyjde to musze pilnowac bo chwila moment i maly lezy :see_no_evil: a on zamiast chodzixc to biega :see_no_evil:

3 polubienia

Widzę cię dosyć często na forum to podziwiam że dajesz radę :face_with_hand_over_mouth::blush::blush: moja póki co leży to mam większy spokój ale niedługo się zacznie :blush:

1 polubienie

Nie spodziewałam się wyróżnienia, bo było mnie tu naprawdę bardzo mało w lutym.
Dziękuję i gratuluję pozostałym mamom :smiling_face:

1 polubienie

myślicie o takim kasku antyupadkowym?

Ja się wzbraniałam i przed kaskami, jakimiś plecakami i innymi wynalazkami.
Dziecko w końcu musi się nauczyć, że jak się uderzy, to boli. Po jakimś czasie samo zacznie unikać zagrożenia. Myślę, że kask wydłuża ten proces i w pewnym sensie jednak trochę „uposledza” jakby samą naukę tego, ze jak uderzę tu, to boli i lepiej tak nie robić.

2 polubienia

Dokladnie jest tak jak napisala @DDoominika . Przy pierwszym synu nawet mialam kupiony taki ala plecaczek ktory chronił tez glowe. Ale poczytalam o tym i nie jest to polecane. A wrecz wiecej szkody moze zrobic bo dziecko majac amortyzacje w tym kasku nauczy sie ze to chroni - gorzej jak zdejmie sie i okaze sie ze dziecko nie umie upadac i uchronic glowy.

2 polubienia