Nie poddawaj sie
ja to na poczatku wgl nic nje eygrywalam bo nie mialam zaznaczone ze chce testowac cos
udzielalam sie na forum i nic dopiero raz weszlam w ustawienia i tam szperalam i bylo trzrba zaznaczyc ze chce wstapic do programu testowego czy cos takiego
Ale teraz wydaje mi się , że tego nie ma
ja na początku też nic nie wygrywałam
dziewczyny pamiętacie , żeby odpisać na maila ![]()
![]()
Odpisane ![]()
@Wikii Ja o ile pamietam nic nie zaznaczalam ![]()
Kochana nie poddawaj się ja wcześniej wygrałam ostatnio nie
naprawdę nie ma co się zrażać ![]()
Gratulacje dla wszystkich 🩷🌸
A to chyba nie trzeba nic zaznaczać , bo ja nic takiego nie robiłam . Nawet nie wiem jak i gdzie ![]()
A teraz trzeba cos klikac ? Zaznaczyc w profilu ze chce sie brak udzial w konkursie ?
Ja już odpisałam na maila ![]()
A co chciałabyś testowac ? Moge Ci wyslac jeden zestaw RD z lyzeczkami , bo mam duzo ![]()
Ja też nie , może kiedyś tak było zanim lovi zmieniło stronę ![]()
Jake to miłe z Twojej strony że proponujesz koleżance
Wzruszyłam sie
Gratulacje dziewczyny ![]()
A to ja nie pamiętam żebym musiała coś klikać dodatkowo. Chyba teraz przy rejestracji jest to automatycznie zaznaczane. @Wikii z tego co kojarzę jest bardzo długo na forum i pewnie dlatego musiała klikać coś dodatkowo
No bo ja tu jestem bo stalo sie to moja codziennością, jestem uzalezniona od forum
2 miesiace temu tez byl zestaw do RD lyzeczki i sliniaki i juz to sobie zostawiłam na zapas, wiec nie potrzebuje kolejnych dwoch
a nie chce zeby ktos odchodzil bo sie poddal w testach bo nic nie udalo sie zdobyc.
Takze moge sliniak, talerzyki i lyzeczki oddac w jakims kolorze ![]()
@Mamina Ja jestem na początku więc narazie korzystam ale ten co wygrałam jeden dam siostrze dla syna ![]()
Bardzo to miłe
To bardzo miłe z twoje strony 🩷
Baaardzo dziękuję
my z Synkiem będziemy intensywnie i z przyjemnością testować!
![]()
Gratulacje dla wszystkich wygranych! ![]()
@Iwona6 nie poddawaj się!
warto się udzielać, dzielić swoją wiedzą oraz korzystać z pomocy i doświadczenia innych Mam! ![]()
Nie zawsze wygrywamy, ale wartościowa wiedza jaką możemy stąd wynieść jest chyba w tym wszystkim najbardziej istotna ![]()
Dokladnie , ale sama wiedza z forum to juz wielka nagroda . Ta wymiana doswiadczen jest po prostu bezcenna
Wymiana to jedno ale mi sie podoba ta życzliwość i czasem możliwość wygadania sie, zwłaszcza jak się ciągle siedzi samemu z maluchem ![]()
![]()
Dokladnie i fajnie bo nikt cie nie oceni i nie skrytykuję jak cos zrobisz nie tak ![]()