Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja luty 2026 🎈

Nie poddawaj sie :slight_smile: ja to na poczatku wgl nic nje eygrywalam bo nie mialam zaznaczone ze chce testowac cos :rofl: udzielalam sie na forum i nic dopiero raz weszlam w ustawienia i tam szperalam i bylo trzrba zaznaczyc ze chce wstapic do programu testowego czy cos takiego

Ale teraz wydaje mi się , że tego nie ma :slight_smile: ja na początku też nic nie wygrywałam :see_no_evil: dziewczyny pamiętacie , żeby odpisać na maila :heart::heart:

3 polubienia

Odpisane :wink:
@Wikii Ja o ile pamietam nic nie zaznaczalam :speak_no_evil:

1 polubienie

Kochana nie poddawaj się ja wcześniej wygrałam ostatnio nie :grin: naprawdę nie ma co się zrażać :smiling_face:

Gratulacje dla wszystkich 🩷🌸

1 polubienie

A to chyba nie trzeba nic zaznaczać , bo ja nic takiego nie robiłam . Nawet nie wiem jak i gdzie :blush:

A teraz trzeba cos klikac ? Zaznaczyc w profilu ze chce sie brak udzial w konkursie ?

Ja już odpisałam na maila :star_struck:

A co chciałabyś testowac ? Moge Ci wyslac jeden zestaw RD z lyzeczkami , bo mam duzo :heart:

4 polubienia

Ja też nie , może kiedyś tak było zanim lovi zmieniło stronę :smiling_face:

Jake to miłe z Twojej strony że proponujesz koleżance :heart: Wzruszyłam sie

Gratulacje dziewczyny :smiling_face_with_three_hearts:

A to ja nie pamiętam żebym musiała coś klikać dodatkowo. Chyba teraz przy rejestracji jest to automatycznie zaznaczane. @Wikii z tego co kojarzę jest bardzo długo na forum i pewnie dlatego musiała klikać coś dodatkowo

No bo ja tu jestem bo stalo sie to moja codziennością, jestem uzalezniona od forum :rofl: 2 miesiace temu tez byl zestaw do RD lyzeczki i sliniaki i juz to sobie zostawiłam na zapas, wiec nie potrzebuje kolejnych dwoch :heart: a nie chce zeby ktos odchodzil bo sie poddal w testach bo nic nie udalo sie zdobyc.
Takze moge sliniak, talerzyki i lyzeczki oddac w jakims kolorze :heart:

3 polubienia

@Mamina Ja jestem na początku więc narazie korzystam ale ten co wygrałam jeden dam siostrze dla syna :grin:
Bardzo to miłe

To bardzo miłe z twoje strony 🩷

Baaardzo dziękuję :heart: my z Synkiem będziemy intensywnie i z przyjemnością testować! :heart_eyes: :star_struck:

Gratulacje dla wszystkich wygranych! :smiling_face_with_three_hearts:

@Iwona6 nie poddawaj się! :muscle:t2: warto się udzielać, dzielić swoją wiedzą oraz korzystać z pomocy i doświadczenia innych Mam! :smiling_face_with_three_hearts:

Nie zawsze wygrywamy, ale wartościowa wiedza jaką możemy stąd wynieść jest chyba w tym wszystkim najbardziej istotna :green_heart:

1 polubienie

Dokladnie , ale sama wiedza z forum to juz wielka nagroda . Ta wymiana doswiadczen jest po prostu bezcenna

2 polubienia

Wymiana to jedno ale mi sie podoba ta życzliwość i czasem możliwość wygadania sie, zwłaszcza jak się ciągle siedzi samemu z maluchem :crazy_face::heart:

2 polubienia

Dokladnie i fajnie bo nikt cie nie oceni i nie skrytykuję jak cos zrobisz nie tak :wink:

1 polubienie