Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja luty 2026 🎈

Od gls zawsze mam paczki uszkodzone… nie wiem dlaczego…
Raz mialam tak uszkodzona ze zglaszalam reklamacje bo w srodku byl prezent na komunie i on tez byl juz zapakowany jako prezent no i wsadzony w karton i ten karton byl zgnjrciony prezent tak samo a karton zbiorczy no o kartonik prezentowy podarty :see_no_evil:

Właśnie miałam pytać co się stało. U mnie odpukać nigdy tak się nie działo. Raz tylko miałam sytuację że paczka zaginęła

Zaginrla tez mi paczka z bransoletka z pandory :see_no_evil: ale byla ubezpieczona i po 3m dostalam zwrot kasy

O jej jakby pies to szarpał🙊

O super, to zaspokoisz moją ciekawość :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

1 polubienie

A dopiero ją zainstalowałaś ? Czy miałaś szybciej ? @Wikii ojaaa , pamiętam jak ja kiedyś dostałam uszkodzoną tak , że wszystko miałam połamane więc warto może to gdzieś zgłosić jak to któryś raz u Ciebie jest . No i zwrócić uwagę kurierowi

Co oni robią z tymi paczkami? A ja ma dziurę w kartonie :smile:

Kurczę też może zainstaluje aplikację GLS …. Skoro tak fajnie można śledzić

Jeden zestaw dam siostrze a drugi już umyty i przygotowany do korzystania

Do mnie już dotarł, cudny zestaw! Będzie na zaś na RD :sparkles:🩵 i zapas smoczków!:hugs:

Dopiero dzis zainstalowalam ale przeczytalam ze to jest dostwpnw dopiero jak kurier ma do mniej mniej niz 20 paczek. Takze moze ma wiecej

Całkiem możliwe , u mnie pokazywało jak miał 8 przystanków.

1 polubienie

Ostaynio nam sie trafił w kolorze zielonym teraz mamy drugi kolorek :slight_smile:

3 polubienia

No i pięknie. Jest komplecik. U mnie też są w domu dwa kolorki. Drugi zielony jedzie do babci a drugi nude daje siostrze dla syna

1 polubienie

Super zestawik :heart: ja jeszcze czekam na paczuszkę :heart:

Do mnie też już doszedł zestaw. Co prawda jeszcze trochę poczeka , na pewno skorzystamy z smoczka w pierwszej kolejności.

2 polubienia

Ja również dostałam ale mega zaskoczenie jak kurier smsa wysłał że dziś będzie paczka😍

2 polubienia

Mi zaginęła paczka z olejkami eterycznymi to kurier oddał mi kasę i sporządziliśmy protokół.

Właśnie mąż napisał, że paczka przyszła. Jupi

1 polubienie

O kurcze, mi kiedyś też zaginęła do paczkomatu nie dotarła z dekoracjami na roczek córki , ale też odzyskałam pieniądze.

Najgorsze jak to jest właśnie jakaś ważna paczka z rzeczą spersonalizowaną. Czasem to nie jest kwestia kasy tylko właśnie rzeczy i aby była na czas

To mi się jeszcze tak nie zdarzyło by mi paczka nie doszła ale raz pampersy się zagubiły w akcji w Żabce. Żabka twierdziła że ich nie ma na stanie, sprzedawca mówił że wysłał a kurier twierdził że doręczył. Okazało się po paru dniach o mojej interwencji że była w Żabce ale gdzie położyli i nie mogli jej znaleźć

Mam i ja :hugs::heart: ależ te paczuszki cieszą :hugs: same wspaniałości w nich :heart::hugs:

2 polubienia