Od gls zawsze mam paczki uszkodzone… nie wiem dlaczego…
Raz mialam tak uszkodzona ze zglaszalam reklamacje bo w srodku byl prezent na komunie i on tez byl juz zapakowany jako prezent no i wsadzony w karton i ten karton byl zgnjrciony prezent tak samo a karton zbiorczy no o kartonik prezentowy podarty ![]()
Właśnie miałam pytać co się stało. U mnie odpukać nigdy tak się nie działo. Raz tylko miałam sytuację że paczka zaginęła
Zaginrla tez mi paczka z bransoletka z pandory
ale byla ubezpieczona i po 3m dostalam zwrot kasy
O jej jakby pies to szarpał🙊
O super, to zaspokoisz moją ciekawość ![]()
![]()
![]()
A dopiero ją zainstalowałaś ? Czy miałaś szybciej ? @Wikii ojaaa , pamiętam jak ja kiedyś dostałam uszkodzoną tak , że wszystko miałam połamane więc warto może to gdzieś zgłosić jak to któryś raz u Ciebie jest . No i zwrócić uwagę kurierowi
Co oni robią z tymi paczkami? A ja ma dziurę w kartonie ![]()
Kurczę też może zainstaluje aplikację GLS …. Skoro tak fajnie można śledzić
Jeden zestaw dam siostrze a drugi już umyty i przygotowany do korzystania
Do mnie już dotarł, cudny zestaw! Będzie na zaś na RD
🩵 i zapas smoczków!![]()
Dopiero dzis zainstalowalam ale przeczytalam ze to jest dostwpnw dopiero jak kurier ma do mniej mniej niz 20 paczek. Takze moze ma wiecej
Całkiem możliwe , u mnie pokazywało jak miał 8 przystanków.
No i pięknie. Jest komplecik. U mnie też są w domu dwa kolorki. Drugi zielony jedzie do babci a drugi nude daje siostrze dla syna
Super zestawik
ja jeszcze czekam na paczuszkę ![]()
Do mnie też już doszedł zestaw. Co prawda jeszcze trochę poczeka , na pewno skorzystamy z smoczka w pierwszej kolejności.
Mi zaginęła paczka z olejkami eterycznymi to kurier oddał mi kasę i sporządziliśmy protokół.
Właśnie mąż napisał, że paczka przyszła. Jupi
O kurcze, mi kiedyś też zaginęła do paczkomatu nie dotarła z dekoracjami na roczek córki , ale też odzyskałam pieniądze.
Najgorsze jak to jest właśnie jakaś ważna paczka z rzeczą spersonalizowaną. Czasem to nie jest kwestia kasy tylko właśnie rzeczy i aby była na czas
To mi się jeszcze tak nie zdarzyło by mi paczka nie doszła ale raz pampersy się zagubiły w akcji w Żabce. Żabka twierdziła że ich nie ma na stanie, sprzedawca mówił że wysłał a kurier twierdził że doręczył. Okazało się po paru dniach o mojej interwencji że była w Żabce ale gdzie położyli i nie mogli jej znaleźć
Mam i ja ![]()
ależ te paczuszki cieszą
same wspaniałości w nich ![]()
![]()