Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja luty 2026 🎈

U mnie też nie było opcji śledzenia właśnie kiedy dojedzie :thinking::face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

Ale paczuszka dotarła :heart: rewelacja, dziękujemy! :smiling_face_with_three_hearts::star_struck:

1 polubienie

Ja tez juz mam :heart: i nie mualam tej opcji sledzenia. No trudno

gratki dla tych ktore mają maluszki i sa przed początkiem rd - ten zestaw jest mega - niech Waszym maluszkom służy :slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::slightly_smiling_face::star_struck:

3 polubienia

MyGls

Też mam często z nimi kłopot . Najlepiej to lubię u nas dpd

1 polubienie

Mam i ja :face_with_hand_over_mouth: ale się cieszę jeszcze miesiąc i testujemy 🩷:cherry_blossom:

3 polubienia

O matko ale zdewastowali

1 polubienie

Moja paczka nie aż tak ale miała za to dziurę. Szczerze trochę się wkurzyłam bo akurat mam moment, że teraz każdy karton jest mi potrzebny, a ostatnio wszystkie kartony dostarczane przez GLS z dziurą

2 polubienia

Ja też zawsze wszystkie kartony zostawiam , bo dużo wysyłam i wkurzam się jak dostaje poniszczone .

u mnie dzisiaj pierwszy raz była cała i pudełka od smoczków też :joy: to był ten lepszy plastik
a te z misiami miałam 2 pudełka pęknięte :see_no_evil:

My akurat w przyszłym miesiącu pokój który był grajdołkiem przygotowujemy pod starszą a mlodsza przejmie pokój starszej. No i wszystkie maści rzeczy właśnie pakujemy. Więc każdy karton jest na wagę złota

Piękne są te kolorki :smiling_face_with_three_hearts: ciekawe czy będą kiedyś inne :smiling_face:

Ciekawe o co chodzi z tymi dziurkami w kartonach z przesyłek …. Pierwszy raz się z tym spotkałam wczoraj.

Ja miałam w poprzedniej paczuszce a ta bez dziur

U mnie też dziur nie było :

Fajne były by też kolorki baby blue , i pudrowy róż lubię te kolory 🩵🌸

1 polubienie

Czyki to musi gls przy odbiorze paczek niszczyc skoro wiekszosc tez ma tak :see_no_evil:

Mi sie jeszcze nie zdarzylo zeby paczka od gls byla zniszczona czy z dziurami :wink:

U mnie to samo. Paczki zawsze w idealnym stanie. Zniszczoną paczkę miałam tylko raz w paczkomacie, dziurą była wielka ale na szczęście nic nie wypadło z paczki

Mi się pierwszy raz wczoraj zdarzyło. Wcześniej nie było dziury nigdy

Moze oni tam maja w magazynie jakies myszy :rofl::rofl::rofl:

1 polubienie