Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja luty 2026 🎈

dziękuję :heart: nagroda główna jest przepiękna :smiling_face_with_three_hearts: zabieramy się do testów :smiling_face_with_three_hearts::heart:
myślałam ze bedzie więcej smoczków :heart::smiling_face_with_three_hearts:

6 polubień

Extra ja już siedzę w oknie i czekam na mojego kuriera :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

5 polubień

U nas właśnie był przed chwilą :heart_eyes::heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

U mnie miał byc o 11 a twrqz pokazuje 12.45 :see_no_evil::see_no_evil::see_no_evil:

1 polubienie

Hah został mu tylko jeden przystanek czekam na niego już :face_with_hand_over_mouth::smile::smile::smile:

1 polubienie

Oooo te zielone piekne,to jakas nowosc bo nie bylo ich wczesniej w Prime :heart: szkoda bo na pewno bysmy uzywali :heart:
Ale zostawie dla znajomej,ktora jest w ciąży :heart: zrobie jej paczke prezentowa :heart:

Co to za apka ?

1 polubienie

Gls mozna sledzic kuriera :wink:

1 polubienie

Gdzieeee ? Bo wlasnie zainstalowalam i nie widze

Mi tym razem nie przyszedł link żeby śledzić paczkę

Sledz na mapie

1 polubienie

Piękne te zestawy :heart: ja na swój jeszcze czekam :heart: u mnie kurier koło 15 dopiero :minibus: ciekawa jestem jaki zestaw będzie przy wyróżnieniu :hugs:

1 polubienie

Tez mam wyroznienie jak przyjdzie dam zdjecie :slight_smile:

1 polubienie

Ej a na nie mam opcji sledz na mapie

A to wydaje mi się, ze nie miałam czegoś takiego. Może dlatego że kurier ekspresowo do mnie dotarł :smiley: Ale następnym razem zwrócę większą uwagę czy mam coś takiego

Faktycznie to nie wiem czemu :confused:

Właśnie miałam pytać, czy ktoś już dostał paczkę. Ja nadal na swoją czekam

Ja juz tez dostalam :slight_smile: jak zawsze uszkodzona :confused: oklejona jakas tasma…
A Felek juz +18 testuje :rofl: