Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja luty 2026 🎈

Moja mama zna ta kobiete i tego chlopaka , ale nie pamieta jak sie nazywali , dalej mieszkaja w naszym miescie i maja sie dobrze , ale niestety nie wiem jak ostatecznie wyszlo z karmieniem

1 polubienie

Właśnie też chciałam o tym napisać , że dostałam powiadomienie :smiley: czyli jak zawsze około 19 dostaniemy :star_struck::star_struck: ale fajnie :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts: A miałaś też aktualizację aplikacji zrobić ? :smiley:

1 polubienie

Tak musialam :wink:

Ooooo to jednak bardzo miło się zaskoczyłam. Obstawiałam przyszły tydzień. Super że będą jutro paczuszki :heart_eyes:

1 polubienie

A zauważyłaś coś w niej nowego ? :smiley:

Troche jakby sie wyglad zmienil :thinking: ale co chwile tam jakis blad, jakas aktualizacja itp

1 polubienie

Ja też musiałam aktualizować :smiling_face:

1 polubienie

To racja i długo nie miałam tak , że musiała się znowu logować a kiedys co chwile

Dostałam informację że dziś będzie kurier :smiling_face_with_three_hearts::face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Ja tez ma byc kolo 11 :see_no_evil: dajcie znac jak dojda paczuszki :wink:

1 polubienie

U Mnie też ma być około 11 :face_with_hand_over_mouth::star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie

To u mnie chyba ten jest zawsze później , mam nadziw że mi nie pomiesza znowu adresów bo często tak robi

Miałam kiedyś takiego kuriera to go zgłosiłam i już nigdy więcej nie pomylił adresu, a robił to celowo bo nie chciało mu się jechać pod adres

1 polubienie

U mnie juz jest paczka :smiley:

4 polubienia

U mnie tez ma byx dzis kurier :heart:
Poprawi mi humor bo od rana u nas pada deszcz

Oo kurcze szybko z rana :wink: paczka super :wink:

1 polubienie

Ooo , ale macie szybkiego kuriera :smiley:

U mnie już też jest

Liczyłam tylko że będą te zielone smoczki a są nude :upside_down_face:

4 polubienia

Te zielone 0-6m są przepiękne :heart: akurat takiego smoczka mi brakowało do stylowek :joy:

Właśnie myślałam że będą też te większe😆 ale niestety nie

1 polubienie