Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja lipiec 2026 🎈

Drogie mamy , dziękujemy Wam za aktywność w naszej społeczności #teamLOVI :heart: Ogłaszamy wyniki lipcowej edycji 2026 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI! Listę osób wygrywających nagrodę główną i wyróżnienie możecie sprawdzić tutaj: https://lovi.pl/program-testowy

NAGRODA GŁÓWNA LOVI

• Butelka LOVI Mammafeel 250 ml
  • Butelka LOVI Mammafeel 150 ml
  • Wkładki laktacyjne beż
  • Wkładki laktacyjne czarne
  • Osłonki piersi
  • Maść lanolinowa
  • Torebki do przechowywania
  • Wkładki laktacyjne białek

WYRÓŻNIENIE LOVI

• Maść lanolinowa
  • Torebki do przechowywania
  • Wkładki laktacyjne białek

Serdecznie gratulujemy :slight_smile:

7 polubień

Bardzo dziekuje :smiling_face_with_three_hearts: za docenienie w tym miesiącu. Nagroda na pewno się przyda bo KP

Dzięki!:hugs:

Bardzo dziękuję .:smiling_face:

Ale super ! Na pewno się przyda taki zestaw ! :heart_eyes:

Dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję bardzo. A powiedźcie mi gdzie widać wyróżnienia bo nie wiem czy wygrałam czy jestem wyróżniona :grin: ale tak czy siak dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:
Dobra edit nie doczytałam bo małym druczkiem :sweat_smile::sweat_smile:

Pod tym linkiem który wstawiła redakcja, dostałaś wyróżnienie 🩵

Jeej , bardzo bardzo dziekuje :smiling_face_with_three_hearts: idelany zestaw dla nas ! Bedziemy testowac intensywnie :muscle:

Tak wiem nie zobaczyłam bo małym drukiem :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

O rety​:hear_no_evil: nie dowierzam… dziekuje bardzo​:star_struck::heart_hands: bardzo sie przyda​:kiss:

Bardzo dziękuję za nagrodę :heart: nie spodziewałam się że dostanę w pierwszym miesiącu i to nagrodę główną :smiling_face_with_three_hearts:
Ciężko mi w to uwierzyć :hugs: jestem miło zaskoczona .
Zestaw bardzo przydatny w wyprawce , napewno będę testować :slightly_smiling_face:

1 polubienie

Tak bardzo dziękuję :star_struck: bardzo mi się przyda ten zestaw, bardzo przydatny :hugs: już się nie mogę doczekać testów :hugs:

O rety, bardzo dziękuję za wyróżnienie, zupełnie się nie spodziewalam, tym bardziej, że pod koniec miesiąca dopiero dołączyłam do społeczności forum! Bardzo miłe zaskoczenie :blush:

1 polubienie

Ale super cieszę się 🫶🏻 dziękuję :smiling_face:

Ale ekstra! :star_struck::star_struck: Baaaardzo dziękuję :smiling_face_with_three_hearts::bouquet::partying_face: wszystko przyda się ogromnie i z chęcią przetestuję! :smiley:

Gratulacja dziewczyny :blush: cieszę się z wyróżnienia, wszystko na KP nam się przyda :blush:

Chcialam tylko przypomniec , ze lanolina tez jest super na usta :grin:

1 polubienie

Tak wiem :grin: i też tak używam

Na usta ? Przy popękanych ? Pierwsze słyszę ? :face_with_peeking_eye: