Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja lipiec 2026 🎈

Ja mam w zimie mega problem z suchymi ustami :expressionless:

Ogólnie fajnie nawilża :face_holding_back_tears: jak ja miałam na ustach to koleżanka się pytałam jaki mam błyszczyk​:joy:

1 polubienie

O kurde :open_mouth: to nie wiedziałam dobrze wiedzieć . Teraz jest ok ale w zimie to jest dramat , takie wysuszone strasznie :blush:

To też ci pomoże :heart_eyes: ale jakas pomadka z spf tez ci ochroni te usta zimą

1 polubienie

O tak potwierdzam , ja mam też problem z suchymi ustami bo oddycham przez buzię i lanolina super pomaga .

To spokojnie możesz tą lanolinę nakładać na usta. Ona jest tłusta i fajnie nawilża

1 polubienie

Gratulacje mamusie super :smiling_face_with_three_hearts:

Ja też potwierdzam , super nawilża :smiley: ja nawet latem smaruję

1 polubienie

Używam ale średnio właśnie tak coś pomaga :rofl:

Super że polecacie bo już to będzie druga do kompletu , kiedyś sobie zamówiłam a teraz z tej nagrody więc napewno dobrze wykorzystam :blush:

1 polubienie

Ja mam niezależnie od pory roku brzydkie usta , bo ja potem też te skórki obgryzuje :see_no_evil:

1 polubienie

No dokładnie , a woreczki można zachować na mrożenie zupek itd dla maluszka też dziewczyny polecały tutaj na forum .

Gratulacje dziewczyny :smiley: ja właśnie weszłam na forum zobaczyć co się dzieje, i jestem w szoku ile muszę nadrobić komentarzy :crazy_face: ale lato na wsi takie jest, że się nie ma czasu na telefon i przede wszystkim SZKODA czasu na telefon :grin:

1 polubienie

Wow, jestem w szoku ze dostalam wyroznienie, bo naprawde duzo sie działo u mnie i wchodzilam tu raz na jakis czas :heart: bardzo dziekuje redakcjo :heart:

A ja jak mi zostanie jakaś maść myślę że może na dłonie będzie dobra bo w okresie jesienno zimowym mam mega popękane ręce przy kostkach i między palcami :confused:

Cudownie nawilza wiec jak cos Ci zostanie to naprawde polecam wypróbować. Moja przyjaciolka ktora nie ma dzieci kupuje jako balsam do ust tylko lanoline :grin:

2 polubienia

Jak działa to czemu nie :slight_smile:
Ja tak myślę czasem o kilku ciążowych rzeczach że jakbym wiedziała wcześniej to bym używała no ale
Jak człowiek nei ma dzieci to takie tematy i rzeczy nie interesują

No właśnie wiem , czytałam o tym także woreczki napewno się przydadzą :grin:
@JoannaMP super , że wcześniej nie wiedziałam o takich rzeczach . Dobrze że forum jest, można dowiedzieć się dużo rzeczy :grin:

Ja też się dowiedział.m po ciąży i też wcześniej nie używałam ale czołówkę zawsze się uczy i to jest właśnie dobry przykład

Mam to samo🥲 dermatolog powiedziała że widocznie taką mam skórę, brak słońca tak wplywa. Żadne maści ani balsamy nie pomagają