Ja mam w zimie mega problem z suchymi ustami ![]()
Ogólnie fajnie nawilża
jak ja miałam na ustach to koleżanka się pytałam jaki mam błyszczyk:joy:
O kurde
to nie wiedziałam dobrze wiedzieć . Teraz jest ok ale w zimie to jest dramat , takie wysuszone strasznie ![]()
To też ci pomoże
ale jakas pomadka z spf tez ci ochroni te usta zimą
O tak potwierdzam , ja mam też problem z suchymi ustami bo oddycham przez buzię i lanolina super pomaga .
To spokojnie możesz tą lanolinę nakładać na usta. Ona jest tłusta i fajnie nawilża
Gratulacje mamusie super ![]()
Ja też potwierdzam , super nawilża
ja nawet latem smaruję
Używam ale średnio właśnie tak coś pomaga ![]()
Super że polecacie bo już to będzie druga do kompletu , kiedyś sobie zamówiłam a teraz z tej nagrody więc napewno dobrze wykorzystam ![]()
Ja mam niezależnie od pory roku brzydkie usta , bo ja potem też te skórki obgryzuje ![]()
No dokładnie , a woreczki można zachować na mrożenie zupek itd dla maluszka też dziewczyny polecały tutaj na forum .
Gratulacje dziewczyny
ja właśnie weszłam na forum zobaczyć co się dzieje, i jestem w szoku ile muszę nadrobić komentarzy
ale lato na wsi takie jest, że się nie ma czasu na telefon i przede wszystkim SZKODA czasu na telefon ![]()
Wow, jestem w szoku ze dostalam wyroznienie, bo naprawde duzo sie działo u mnie i wchodzilam tu raz na jakis czas
bardzo dziekuje redakcjo ![]()
A ja jak mi zostanie jakaś maść myślę że może na dłonie będzie dobra bo w okresie jesienno zimowym mam mega popękane ręce przy kostkach i między palcami ![]()
Cudownie nawilza wiec jak cos Ci zostanie to naprawde polecam wypróbować. Moja przyjaciolka ktora nie ma dzieci kupuje jako balsam do ust tylko lanoline ![]()
Jak działa to czemu nie ![]()
Ja tak myślę czasem o kilku ciążowych rzeczach że jakbym wiedziała wcześniej to bym używała no ale
Jak człowiek nei ma dzieci to takie tematy i rzeczy nie interesują
No właśnie wiem , czytałam o tym także woreczki napewno się przydadzą ![]()
@JoannaMP super , że wcześniej nie wiedziałam o takich rzeczach . Dobrze że forum jest, można dowiedzieć się dużo rzeczy ![]()
Ja też się dowiedział.m po ciąży i też wcześniej nie używałam ale czołówkę zawsze się uczy i to jest właśnie dobry przykład
Mam to samo🥲 dermatolog powiedziała że widocznie taką mam skórę, brak słońca tak wplywa. Żadne maści ani balsamy nie pomagają