Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja kwietniowa 2025 🎈

Drogie mamy, dziękujemy Wam za aktywność w naszej społeczności #teamLOVI :heart: Poniżej ogłaszamy wyniki kwietniowej edycji 2025 na najbardziej pomocnych użytkowników forum LOVI!

NAGRODĘ GŁÓWNĄ LOVI

• Podgrzewacz i sterylizator do butelek LOVI Nude
  • Butelka LOVI Mammafeel 150 ml
  • Butelka LOVI Mammafeel 250 ml
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Coconut/Ivory
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Nude/Blush

otrzymują:

1. Kargaw
  2. Martynamama
  3. Ddoominika
  4. Danutka
  5. Universe
  6. Mom_of_3
  7. Lea_Leo
  8. magdallenka0897
  9. Mamina
  10. Buu.niaa

WYRÓŻNIENIE LOVI

• Butelka LOVI Mammafeel 150 ml
  • Butelka LOVI Mammafeel 250 ml
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Coconut/Ivory
  • Smoczek silikonowy dynamiczny LOVI Prime 6-18m 2 szt Nude/Blush

otrzymują:

1. Inka404
  2. Wikii
  3. _MamaKinga_1
  4. Anet.ka
  5. wasz.ka
  6. Paula54555
  7. Natalia92
  8. pannaXoanna
  9. ewelkar899-wp.pl
  10. Annatoja

Serdecznie gratulujemy :slight_smile:

3 polubienia

Wow dziękuję :smiling_face::smiling_face:

O kurczę dziękuję bardzo :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Dziekuje :slight_smile:

Jupi! Będzie testowane :slight_smile:

Ale sie ciesze ! Bardzo dziekuje :heart:
Nie wiem z czego sie cieszę bardziej- podgrzewacz bardzo potrzebny i z pewnoscia odmieni wystroj mojej kuchni, choc czekam jeszcze na kolor czarny ktory by pasowal mi najbardziej :rofl: czy ze smoczkow ktore sa tak piekne, jestem w nich zakochana i NIE TYLKO JA- ciagle dostaje pytania skad smoczek bo to chyba nie ten na B… oczywiscie ze nie ! Bo ja nie daje kauczuku !
No i butelki, mega wygodne !

@LOVI_Redakcja dziękuję 🩷:cherry_blossom::muscle::smiling_face_with_three_hearts:

Dziękuję :orange_heart:

Dziękuję :heart_eyes: :heartbeat:

Dziękuję :heart:

Ojeeej, ale super! Dziękujemy :smiling_face:

Woow Dziękuję 🫶🏻

Gratulacje mamusie :slight_smile:

Gratulacje :heart_eyes:

Bardzo dziękuję! :heart: Niedługo dzidziuś się urodzi, więc z przyjemnością będziemy testować podgrzewacz i butelki :smiling_face_with_three_hearts: a w późniejszym czasie smoczki :blush:

1 polubienie

Dawaj znac jak dzidzi bedzie z nami :wink: mnie cos strasznie pachwiny bolą i dół miednicy ,krzyże. Moze coś juz sie zbliża :slight_smile:

2 polubienia

Mamy termin porodu w podobnym czasie :slightly_smiling_face: dam, dam :smiley: ty też nas informuj jak tam u Ciebie :blush: trzymam mocno kciuki żeby wszystko łatwo i sprawnie poszło, powodzenia!!! :smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Dajcie koniecznie znać, jak się maluszek urodzi , mocno trzymam kciuki :heart_eyes:

2 polubienia

Gratulacje, @DaNutka @Universe dajcie dziewczyny znać , też trzymam za Was kciuki żeby wszystko sprawnie poszło

2 polubienia

Dziękuję :wink:! Bardzo sie cieszę, akurat wszystko się przyda​:heart::heart:!