Zwycięzcy konkursu forum #teamLOVI - edycja kwietniowa 2025 🎈

Ja to się chyba najbardziej cieszę z podgrzewacza, chociaż jeden już mam, to ten ma przepiękny kolor :rofl::hear_no_evil::smiling_face_with_three_hearts:

Gratulacje dziewczyny

Dziewczyny dostalyscie na emaila jakas wiadomosc od lovi zawsze wysylali a teraz nic nie dostalam a wy :slight_smile: ?

Ale to chyba wysyłali w przypadku wygranej w konkursie? Czy o produkty do testowania także?
O produkty do testowania tylko raz dostałam maila, jak wygrałam zestaw butelek baby shower i była tam zawiesza do smoczka, to do wyboru był kolor zawieszki

Zawsze wysylali wiadomosc czy ro nagroda glowna czy wyroznienie :slight_smile:

Hmm nie zwróciłam uwagi, ale teraz maila nie dostałam.
Moze jeszcze będą wysyłane :smiling_face:

Ja tez nie dostalam zadnego maila. Jestem ciekawa kiedy bedzie wysylka w takim razie

O może może. Czekamy na wieści :smiling_face: @danutka

1 polubienie

Też nie mam nic

Pewnie w czwartek :slight_smile:

1 polubienie

WOW dziękuję! :smiley: Też nie dostałam e-maila, więc nie spodziewałam się że będę na liście a tu taka niespodzianka! :smiley:
Piękny jest ten podgrzewacz w kolorze nude, idealnie pasuje do butelek mammafeel!

Chwilę temu sprawdzałam i ja też nie mam żadnego e-maila.

Ja też nie dostałam , ale na pewno dostaniemy informacje , że paczka została nadana :slight_smile:

Hahhaa ja wlasnie dostalam maila !

Ja też mam maila. Dziewczyny tam jest napisane żeby podać swoje dane do wysyłki. Przeczytajcie go uważnie @Mamina @DaNutka @Lea_Leo @Mom_of_3 @DDoominika @ewelkar899_wp.pl @Inka404 @Martynamama @Universe @Buu.niaa

1 polubienie

Trzeba podać swoje dane. W mailu jest informacja @Wikii @_MamaKinga_1 @pannaXoanna

1 polubienie

Drogie mamy, wszystkie zwyciężczynie otrzymały już od nas wiadomość. Bardzo prosimy o podesłanie mailem adresu do wysyłki nagrody :smiling_face_with_three_hearts:

5 polubień

Tak , właśnie zajrzałam na maila i odpisałam :slight_smile: dziękuję

1 polubienie

Dzięki :sweat_smile:

Dobrze że z pracy zostało mi przyzwyczajenie, żeby czytać maile do końca :rofl:

1 polubienie

Ja dopiero dzisiaj meila dostalam :see_no_evil: ale juz potwierdzilam :blush:

1 polubienie