Ja to się chyba najbardziej cieszę z podgrzewacza, chociaż jeden już mam, to ten ma przepiękny kolor ![]()
![]()
![]()
Gratulacje dziewczyny
Dziewczyny dostalyscie na emaila jakas wiadomosc od lovi zawsze wysylali a teraz nic nie dostalam a wy
?
Ale to chyba wysyłali w przypadku wygranej w konkursie? Czy o produkty do testowania także?
O produkty do testowania tylko raz dostałam maila, jak wygrałam zestaw butelek baby shower i była tam zawiesza do smoczka, to do wyboru był kolor zawieszki
Zawsze wysylali wiadomosc czy ro nagroda glowna czy wyroznienie ![]()
Hmm nie zwróciłam uwagi, ale teraz maila nie dostałam.
Moze jeszcze będą wysyłane ![]()
Ja tez nie dostalam zadnego maila. Jestem ciekawa kiedy bedzie wysylka w takim razie
O może może. Czekamy na wieści
@danutka
Też nie mam nic
Pewnie w czwartek ![]()
WOW dziękuję!
Też nie dostałam e-maila, więc nie spodziewałam się że będę na liście a tu taka niespodzianka! ![]()
Piękny jest ten podgrzewacz w kolorze nude, idealnie pasuje do butelek mammafeel!
Chwilę temu sprawdzałam i ja też nie mam żadnego e-maila.
Ja też nie dostałam , ale na pewno dostaniemy informacje , że paczka została nadana ![]()
Hahhaa ja wlasnie dostalam maila !
Ja też mam maila. Dziewczyny tam jest napisane żeby podać swoje dane do wysyłki. Przeczytajcie go uważnie @Mamina @DaNutka @Lea_Leo @Mom_of_3 @DDoominika @ewelkar899_wp.pl @Inka404 @Martynamama @Universe @Buu.niaa
Trzeba podać swoje dane. W mailu jest informacja @Wikii @_MamaKinga_1 @pannaXoanna
Drogie mamy, wszystkie zwyciężczynie otrzymały już od nas wiadomość. Bardzo prosimy o podesłanie mailem adresu do wysyłki nagrody ![]()
Tak , właśnie zajrzałam na maila i odpisałam
dziękuję
Dzięki ![]()
Dobrze że z pracy zostało mi przyzwyczajenie, żeby czytać maile do końca ![]()
Ja dopiero dzisiaj meila dostalam
ale juz potwierdzilam ![]()