Hejka czy są jakieś kupony lub zniżki na produkty z LOVI zabieram się za kompletowanie wyprawki i w sumie to nie wiem ile kupic butelek a może i jakiś kupony są to będzie coś taniej
Dokładnie tak wychodzi chyba najkorzystniej ! Mega ci polecam laktator z lovi są cudowne !
Ja polecam na start (nie ważne czy kp czy mm)
- - butelkę 120ml (pasuja butelki do laktatora https://lovi.pl/pl_PL/laktator-elektryczny-lovi-expert-3d-pro-p2031082)
- - maść lanolinowa
- - wkładki laktacyjne
- - smoczki (polecam tę mega długo świeca i łatwo je znaleźć https://lovi.pl/pl_PL/smoczek-silikonowy-dynamiczny-lovi-0-3m-2-szt-nigh-day-girl-p2674862)
- - łańcuszek do smoczka
- Przyda się też suszarka i szczotka do czyszczenia, super sprawa to podgrzewacz i sterylizator (tych nie mamy jeszcze więc musiałby się ktoś jeszcze wypowiedzieć ale uważam że przydałoby się nam bardzo)
https://swiadomamama.pl/produkt/10-rabatowy-na-elektronike-lovi/
https://swiadomamama.pl/produkt/10-rabat-specjalny-w-sklepach-lovi/
myśle że dobrze trafiłaś;) na forum jest dużo dobrych pomocnych rad a w wyprawkach mamy już mają doświadczenie i na pewno doradzą że bedziesz zadowolona;) nie tylko w kwestii butelek ale też innych artykułów potrzebnych przy noworodku czy mamie w połogu;)
W smyku widziałam że jest jakaś promka -12%na drugą sztukę i wchodzą w to też niektóre produkty z Lovi
Zachęcam do zaglądania w promocje i oferty specjalne na lovi :) I zakupu zestawòw ,bo wychodzi taniej :)
Super jest zestaw wyprawowy baby shower :) Są w nim 4 butelki antykolkowe (2 małe i 2 duże, smoczki początkowe 0-2m-ce i tasiemka do smoczka). Te smoczki są mega urocze i takie zgrabne :)
Zaopatrz się również w laktator elektryczny (karmiłam córki ponad rok ,a laktator mimo wszystko przydał się już w czasie nawału pokarmu :) ) Przyda się również jak będziesz miała potrzebę wyjść by ściągnąć mleko :) Osobisie od pierwszej córki zawsze miałam z lovi :) Obecnie lovi 3D Expert pro i jestem mega zadowolona. Jest cichy , delikatny i możesz ustawić tryb ssania. Jest rewelacyjny.
Wkładki laktacyjne również uwielbiam z lovi. Są cieńkie ,chłonne ,delikatne i dopasowują się ładnie do bielizny:) Ostatnio nawet na aptece znalazłam je za 11 zł z groszami :) Będziesz ich potrzebować sporo ,więc się zaopatrz :)
Dla mnie niezbędny okazał się również podgrzewacz do butelek ,w którym na bieżąco sterylizuje smoczki :D Ale nie tylko do tego będziesz go używać :)
Na początek polecam:
- jedna butelkę
- - laktator
- - opakowanie smoczków
- - lanoline
- - 2-3 opakowania wkładek laktacyjnych
- Na początek myślę że wystarczy a w razie czego to domowic zawsze można :)
Warto kupić też specjalny płyn do butelek i smoczków :) ja gdzieś tam w ferworze zakupów miałam butelki i smoczki itp. I nagle trzeba myć i wyparzać a tu płynu Brak ;P
Odnośnie kuponów polecam obserwować bo co jakiś czas są nowe promocję. A jak nie promocje polecam kupować na LetyShops. Kupując przez ta aplikację można uzyskać konkretne kwoty zwrotu za zakupy i tak np na allegro jest teraz 4.35% zwrotu. Nie zwracają odrazu - weryfikacja czy nie zostal towar zwrócony, ale zwracają:)
Zniżki są co jakiś czas na stronie Lovi ;) co do butelek to polecam zestaw startowy z butelkami , smoczkiem i zawieszką ;) w zestawach wychodzi taniej :D
O tak ten zestaw na start jest genialny
tak ten zestaw się super sprawdza,
ja też polecam lestyshop u mnie już około 50 zł się zweryfikowało i kolejne 140 czeka w kolejce;p
A widzialyscienze teraz te zestawy są też z innymi skoczkami;) wcZesniej tylko dmuchawce dla chłopców i matylki dla dziewczynki;)
Ale tak ten zestaw to sztos jest w nim wszystko co potrzebne butelki smoczki i tasiemka warto zaznaczyć że butelki pasują do laktatora lovi więc nie będzie problemu w razie co z podłączeniem butelki do laktatora jeśli będzie taka potrzeba odciągania mleka dla malucha
Widziałam te zestawy startowe i są super. Idealne do wyprawki. I ceny też często są tak atrakcyjne, że grzech nie skorzystać
Mi też się podobają te zestawy w sam raz na początek :)
tak :) ja teraz od zera zaczynam wyprawkę. Jednak 5 lat dla takich butelek, ktore leżały w półce to za duzo :) a jest teraz w czym wybierać
Comotomo
Można napisać do nich na IG
Kod to ŚWIADOMA MAMA
Ciocialaktosia 20 procent rabatu
Konsultacje online lub w Poznaniu (w domu mamy)
Kod swiadomamama
Sylveco 15 procent rabatu
Kod SM-15