Zniżki kupony

Te zestawy są naprawdę genialne 

Nie wiedziałam wcześniej tych zestawów startowych z lovi. Dobra sprawa, świetnie się nadadzą nawet na prezent.

Taaak na baby shower to super prezent !

Mam kod rabatowy na wszystkie maty piankowe ze sklepu Cuteshop.  

Na hasło konkurs25 będzie 25% zniżki

tak ten zestaw mega jako prezent dla przyszłej mamy 

Wczoraj właśnie patrzyłam te zestawy. Ciekawe 

Oj tak będę polecać z całego serca

Amumu ma zniżkę - 20 % z liva z IG kod live20ttig

Mamy mate piankowa z Cuteshop i jest naprawdę świetna. Co prawda tylko i aż 4 elementy ale super. Młoda ja obgryza, koty drapią nim zauważymy i nic się nie dzieje. Łatwa do czyszczenia super. 

O tak te zestawy startowe są super i od razu zapakowane idealnie na prezent 

To prawda. Opakowanie jest bardzo ładne.

W sklepie Dino jest obecnie promocja na pampersy do wody 

Bon o wartości 300zl na materac Sovea. Częstujcie się, jeśli ktoś potrzebuje

A czy ktoś posiada kod rabatowy do H&M i nie zamierza z niego korzystać? :)

A skąd taki kod wziąć?

Ja często dostaje na maila, albo po zakupach wysyłają mi pocztą takie podziękowanie z rabatem;). Ale wtedy zazwyczaj już nic nie potrzebuje, bo przecież dopiero co zamówiłam;)). A teraz potrzebuje dywanik dla córki i tak czekam ale cisza;)..

Inka teraz jest że przy zakupie 150 zł 25% zniżki

Dziewczyny a korzystacie z aplikacji typu cachback ? Ja korzystam np z piccodi lub alerabat. Czasami są małe kwoty zwrotu ale już w 2 lata uzbierałam ponad 200 zł więc zawsze coś. Dodatkowo w aplikacjach tego typu znajdziemy informacje o aktualnych kodach zniżkowych. 

Właśnie zazwyczaj dostaje się te bony na następne zakupy i wtedy już nie potrzebujemy kupować 

Ja korzystam z aplikacji cashback, Picodi . Może kwoty zwrotu nie są duże, ale coś tam uzbierałam już. Dodatkowo w takich aplikacjach znajdziesz aktualne kody zniżkowe, więc zawsze coś można zaoszczędzić