No to dobrze :)
Kaszka jest glutowata i może dlatego ją to drażni:)
No kaszka jest glutowata ale jak Doda się do niej owoce to już robi się inna konsystencja
Hmm a kiedy przechodzicie na metalowe łyżeczki? Moja córka czasem jadła u babci z metalowej jak ja zapomniałam , różnicy w sumie nie zauważyłam w jedzeniu.
Nasze pierwsze przeboje z daniami za kilka miesięcy ale zestaw od Lovi z płaskimi łyżeczkami beda doskonale
Zdecydowanie :)
Te łyżeczki z LOVI są super. Zależy tez jaką metalową bo małe łyżeczki też są różne ja mam takie podobne kształtem do LOVI to mały wcinał nich prawie od początku
Sama nie pamiętam już dokładnie kiedy zmienialiśmy łyżeczki, ale jakoś po wyjściu ząbków. A pierwszy mieliśmy późno bo ok. roczku. Jak już widziałam, że nie szoruje po łyżce to zmieniłam. Dostaliśmy na chrzciny zestaw sztućców personalizowane z imieniem i rysunkiem misia. Do tej pory ich używamy, bo są troszkę mniejsze niż te standardowe więc super na małą buźkę.
Mi się nie śpieszy z wymianą łyżeczki, bo moje dziecko ledwo nauczyło się jeść więcej niż parę łyżeczek i jeszcze nie ściąga super pokarmu nawet z tej płaskiej łyżeczki lovi.
Ja mam już przygotowane łyżeczki z lovi :) jeszcze dwa miesiące i zaczynamy przygodę :)
Szybko zlecą te dwa miesiące. Sama pamiętam jak nie mogłam się doczekać aż będę mogła podać pierwszy posiłek a tu już przeszło dwa miesiące rozszerzamy dietę
Personalizowana łyżeczka, super prezent dla malucha:) wgl cały tako zestaw jest ekstra.
Szybko zlecą, oj Szybko, za szybko 😞
Doskonały pomysł z personalizowanymi łyżeczkami. Posłużą i będą piękną pamiątką
Córka jakby taki prezencik otrzymała na roczek ,Chrzciny to baaardzo bym się cieszyła:)
Na 1 urodzinki syn dostał metalowy komplet personalizowany z jego imieniem wygrawerowanym. Ale pięknie juz się posługiwał sztućcami i ogólnie to uwielbiał jedzenie KAZDE
Danutka musisz podesłać pomysł chrzestnym :)
oo też chętnie sie dowiem, niedawno zaczęłyśmy RD ale wiadomo wszystko chce się wiedzieć wcześniej:)
Oj tak warto podesłać bo te sztućce to są mega
Można dostal ładne z Gerlacha albo Ambitiona. Są też typowo personalizowane z imieniem np na allegro
Już chrzestna pytala co dla małej, wiecie że wylecialy mi te sztućce z głowy :) ale podam pomysl :)