Cześć
Na blogu pojawił się nowy konkurs. Tym razem do wygrania jest zestaw butelek z termoizolacyjną torbą spacerową.
Zapraszam:)
https://www.mammapchela.pl/2018/06/konkurs-canpol-babies-zestaw-z.html
Witaj na forum #teamLOVI!
Cześć
Na blogu pojawił się nowy konkurs. Tym razem do wygrania jest zestaw butelek z termoizolacyjną torbą spacerową.
Zapraszam:)
https://www.mammapchela.pl/2018/06/konkurs-canpol-babies-zestaw-z.html
Dziękuję za link, u nas podróż to wyzwanie postaram się coś napisać i zgłosić, zestaw by się przydal, już u kogoś się nawet zgłosiłam ale nie pamiętam u kogo, u Ciebie też się zgłoszę tylko muszę trochę pomyśleć
Jasne:) Zapraszam do udziału
Mam peniem pomysł, można ze zdjeciami?
Pewnie Jesli nie uda sie zdjęć w komentarzu dać to przeslij zgłoszenie mailem
Mogę dosłać Nasze zdjęcie mailem ?
Oczywiście
zaczęłam tworzyć mam pomysl, ale troche mi się zejdzie, mam nadzieje,ze się wyrobie
Pcheła, jak tylko ogranę fotkę jakąś ciekawą to od razu wysyłam
Pcheła, masz szczęście do konkursów publikujesz zwycięskie prace?
O prawda, chętnie się dowiem również
Tworze prace, jak skończę (jeśli skoncze, wyśle na maila
Nawet bym wzieła udział, ale i tak nie trafię
Chętnie poczytam Twoje spostrzeżenia z odpowiedzi na zadane pytania!
przepraszam, że tak długo nie odpisywałam, ale znów mi się zagina czasoprzestrzeń
Manndarynka - pracę dostałam, dziękuję
Aleksandra91 - chętnie zobaczę zdjęcie
Mama gratki - publikuję w komentarzach wszystkie zgłoszenia (ich treść). Jeżeli zgłoszenie zawiera jakiś załącznik to opublikuję go dopiero po ogłoszeniu wyników. I opublikuję jedynie zwycięską pracę. Co do konkursów - to prawda:) Od samego początku mi się udaje dostać do organizowania konkursu Do testowania mi się wcześniej nie udało (a miałam straszną ochotę na matę), ale jak mam zgłoszenia do konkursów to się udaje
więc chyba testerką nie zostanę
zamarancza - a gdzie nie trafisz? Do mnie na bloga? Adres: https://www.mammapchela.pl/ Do zgłoszeń do organizacji konkursów? Adres: https://canpolbabies.com/pl/blogosfera
pchela hmm chodzi o podróż samochodem czy ogólnie ?
a przy okazji pozwolę sobie zapytać z repo co kojarzę chciałaś zaraz 2 dzieciątko i udało się czy jeszcze się staracie ? ja osobiście myśle aktualnie nad wiesiołkiem.
Pcheła tak bardzo chciałam matę przetestować. Przypuszczam, że wtedy miałyśmy za małe dzidzie, a teraz niestety nie ma takiej maty.
Czytałam opis Twojego bloga. Ile masz lat?
Aisa - chodzi ogólnie o podróż Tak, chcieliśmy od razu drugie dzieciątko, ale Nas ten lekarz nastraszył i posłuchałam też Was i na razie jeszcze czekamy
Jak pamiętamy to się zabezpieczamy, a jak nie pamiętamy to zdajemy się na los
Myślę, że na koniec wakacji całkowicie przestaniemy się zabezpieczać
Mama_Gratki - A zdradzisz dlaczego zainteresował Cię mój wiek po przeczytaniu opisu? Mam 28 lat.
Pcheła- w opisie przedstawiasz się jako trzymiesięczna mama Natalki
czyli załóżmy pociągiem podróż itd też można powiedzmy opisać jako praca konkursowa hmmm może się skuszę tylko że zdjęcie pewnie musiałoby być ciut starsze w sensie synek na nim mniejszy
a wysłałam swojego zgłoszenie a co mi tam w połowie sierpnia jedziemy w góry i torba by była jak znalazł
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować. Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem, pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest na miejscu.
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże. Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka, odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci, którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach. Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów Canpol babies.