Zestaw z termoizolacyjną torbą spacerową

Cześć :slight_smile:

Na blogu pojawił się nowy konkurs. Tym razem do wygrania jest zestaw butelek z termoizolacyjną torbą spacerową.

Zapraszam:)

https://www.mammapchela.pl/2018/06/konkurs-canpol-babies-zestaw-z.html

Dziękuję za link, u nas podróż to wyzwanie :slight_smile: postaram się coś napisać i zgłosić, zestaw by się przydal, już u kogoś się nawet zgłosiłam ale nie pamiętam u kogo, u Ciebie też się zgłoszę tylko muszę trochę pomyśleć :wink:

Jasne:) Zapraszam do udziału :slight_smile:

Mam peniem pomysł, można ze zdjeciami?

Pewnie :slight_smile: Jesli nie uda sie zdjęć w komentarzu dać to przeslij zgłoszenie mailem :slight_smile:

Mogę dosłać Nasze zdjęcie mailem ? :smiley:

Oczywiście :slight_smile:

zaczęłam tworzyć :slight_smile: mam pomysl, ale troche mi się zejdzie, mam nadzieje,ze się wyrobie :wink:

Pcheła, jak tylko ogranę fotkę jakąś ciekawą to od razu wysyłam :slight_smile:

Pcheła, masz szczęście do konkursów :slight_smile: publikujesz zwycięskie prace?

O prawda, chętnie się dowiem również :slight_smile:

Tworze prace, jak skończę (jeśli skoncze, wyśle na maila :slight_smile:

Nawet bym wzieła udział, ale i tak nie trafię :smiley:
Chętnie poczytam Twoje spostrzeżenia z odpowiedzi na zadane pytania!

przepraszam, że tak długo nie odpisywałam, ale znów mi się zagina czasoprzestrzeń :slight_smile:

Manndarynka - pracę dostałam, dziękuję :slight_smile:
Aleksandra91 - chętnie zobaczę zdjęcie :slight_smile:

Mama gratki - publikuję w komentarzach wszystkie zgłoszenia (ich treść). Jeżeli zgłoszenie zawiera jakiś załącznik to opublikuję go dopiero po ogłoszeniu wyników. I opublikuję jedynie zwycięską pracę. Co do konkursów - to prawda:) Od samego początku mi się udaje dostać do organizowania konkursu :slight_smile: Do testowania mi się wcześniej nie udało (a miałam straszną ochotę na matę), ale jak mam zgłoszenia do konkursów to się udaje :slight_smile: więc chyba testerką nie zostanę :wink:

zamarancza - a gdzie nie trafisz? :slight_smile: Do mnie na bloga? Adres: https://www.mammapchela.pl/ Do zgłoszeń do organizacji konkursów? Adres: https://canpolbabies.com/pl/blogosfera

:slight_smile:

pchela hmm chodzi o podróż samochodem czy ogólnie ?
a przy okazji pozwolę sobie zapytać z repo co kojarzę chciałaś zaraz 2 dzieciątko i udało się czy jeszcze się staracie ? :slight_smile: ja osobiście myśle aktualnie nad wiesiołkiem.

Pcheła tak bardzo chciałam matę przetestować. Przypuszczam, że wtedy miałyśmy za małe dzidzie, a teraz niestety nie ma takiej maty.

Czytałam opis Twojego bloga. Ile masz lat? :slight_smile:

Aisa - chodzi ogólnie o podróż :slight_smile: Tak, chcieliśmy od razu drugie dzieciątko, ale Nas ten lekarz nastraszył i posłuchałam też Was i na razie jeszcze czekamy :slight_smile: Jak pamiętamy to się zabezpieczamy, a jak nie pamiętamy to zdajemy się na los :slight_smile: Myślę, że na koniec wakacji całkowicie przestaniemy się zabezpieczać :slight_smile:

Mama_Gratki - A zdradzisz dlaczego zainteresował Cię mój wiek po przeczytaniu opisu? :wink: Mam 28 lat.

Pcheła- w opisie przedstawiasz się jako trzymiesięczna mama Natalki :smiley:

czyli załóżmy pociągiem podróż itd też można powiedzmy opisać jako praca konkursowa hmmm może się skuszę tylko że zdjęcie pewnie musiałoby być ciut starsze w sensie synek na nim mniejszy :slight_smile:

a wysłałam swojego zgłoszenie a co mi tam w połowie sierpnia jedziemy w góry i torba by była jak znalazł :slight_smile: