Zestaw z termoizolacyjną torbą spacerową

Pochwałę się, testuję torbę i spisuje się lepiej niż termoopakowanie bo zmieszczą się Np dwie butelki albo pojemniczek z obiadkiem. Akurat u nas ostatnio były chłodniejsze dni i po testach muszę przyznać, że jest świetna. Wcześniej nie wiedziałam nawet, że taka jest

Mama - :smiley: chodzi mi o to, że od 3 miesięcy jestem mama :smiley: Ale faktycznie - brzmi to dwojako :slight_smile: Ojej, to super! :slight_smile: bardzo się cieszę, że torba się sprawdza :slight_smile: A mogłabym Twoją opinię dodać do wpisu na blogu? Może zachęciłoby to mamusie do udziału w konkursie?

Aisa - może być podróż pociągiem :slight_smile: Zdjęcie może być, ale nie musi i wieku dziecka tez nie ograniczam :slight_smile: Liczy się kreatywność, ale również aby odpowiedź była w miarę pełna i wyczerpująca :slight_smile:

Oliwcia - super, dziękuję i życzę powodzenia :slight_smile:

Pcheła, oczywiście! Daj mi z dwa dni i podeśle Ci pełna opinie i link do mojego bloga :slight_smile:

Super :slight_smile: To będę czekać :slight_smile:

faktycznie można zrozumieć że masz 3 miesiące :slight_smile: choć to nierealne skoro prowadzisz blog :smiley:
kurcze sama się zastanawiam nad blogiem ale sama nie wiem czy to dobry pomysł.

Pcheła, wstawiłam opinie na moim blogu, możesz ją wykorzystać :slight_smile:

Mama - dziękuję za info :slight_smile: