Zdjęcia Naszych Brzuszków

Oliss- malutka, piękna kobitka. Widać po Twojej łapce, że jesteś szczuplutka i stąd ten malutki obwód brzucha. My już teraz (początek 26 tygodnia) mamy 99 cm, a co dopiero będzie dalej o.O.

hirudo ja czuję się coraz cięższa :frowning: dodatkowo pogoda tak zaczyna już troszkę przytłaczac, jednak jak było chłodniej lepiej sie czułam. teraz boje sie nawet na chwile buzie wystawic na słonce bo wyglądam jak łaciata krówka :frowning:

PS. A to my dzisiaj :slight_smile:

Oliss - nie wiem skąd biorą się te kompleksy. Wyglądasz cudownie :slight_smile:

jejku jaki malutki ~! śliczny !!! pewnie jak masz luźniejsza bluzke to nawet nic nei wiedac :slight_smile:

Olisss - to dopiero początek 26 tygodnia. Potem pewnie wystrzeli jak z procy :). Ps. Pod koszulką już widać, ale jak taką małą kulkę wystającą u dołu brzucha :). Może jeszcze dzisiaj wrzucę jakąś fotkę w koszulce :slight_smile:

Piękne brzuszki :))

Wszystkie brzucholki są piękne, bez wyjątku :-)))))))) dziewczyny nie przejmuje się rozstępami, nie ma czym, po ciaży większość wyblaknie:-))
dziewczyny a to mój brzuszek w obecnej ciąży i byłam wtedy w4,5miesiącu :-))))

Teraz jestem w 7:-))))

My w 27 tygodniu (1-wszy dzień 27 tygodnia, III trymestru i 7-go miesiąca ciąży) :smiley:

O rany ten wątek tak mnie rozczula za każdym razem gdy tu jestem :slight_smile:
oliss87 cudowny!
hirudo-bonum pięknie rośniecie!
manndarynka przepięknie :slight_smile:

Założycielko postu czy tęsknisz za brzuszkiem?

piekne te wasze brzuszki

Piękne macie te brzusia :slight_smile:

śliczne macie te brzusie :slight_smile:

Dziewczyny skąd mam siłe sie malować? Bo mi ktoś zrobił zdjęcie jak bylam bez makijażu i umarłam z przerażenia jak zobaczyłam bladą, spuchniętą twarz :smiley: Zdjecie walnęłam na pulpit i od tamtej pory bez podkreślonych oczu i policzek nie wychodze z domu :smiley:

Jeszcze niedawno chciałam już by maluszek był z nami a zaczyna mi już brzuszka brakować… xD Coś czuję że igorek bedize mial rodzenstwo :slight_smile:

nienormatywna cos w tym musi byc :slight_smile: taki mały bodziec by sie , ogranac , :wink: ja teraz tez staram si e chociaz rzese ogarnac :smiley:

nienormatywnej coś dzisiaj nie “słychać”,ciekawe jak tam u niej,nie wiem czy dobrze pamiętam, że miała na dzisiaj termin?:wink:

Dziewczyny a to mój brzuszek, zdjęcie z dzisiaj:-))) tj 7msc :slight_smile:

Nie wiem czy się doczekam tej sesji którą ma mi zrobić koleżanka (mam nadzieję,ze jednak do niej dojdzie), ale drugi raz zmienia termin:(((póki co chyba sama coś popstrykam, albo męża poproszę :slight_smile:

ale śliczny mój wydaje mi się duuużo większy :confused: twój to taka piłeczka :)))

olisss ooo jak urósl brzuszek piekny

Heh tak patrze i patrze i wiecie co mowilam ze nie bede tesknic za brzuchem i wiecie co ? nie tesknie ale brakuje miruchow Miski w brzuchu :slight_smile: chyba tego jednego brakuje mi z czasow ciazy :slight_smile:

Dziewczyny ladne brzuszki :slight_smile:
Hirudo widze maluch ladnie rosnie :slight_smile:

oliss87 faktycznie brzuszek znowu urósł :slight_smile:

ciekawe ile jeszcze urośnie :wink: mam nadzieję że pod koniec najmniej rośnie :smiley: ?