Oliss- malutka, piękna kobitka. Widać po Twojej łapce, że jesteś szczuplutka i stąd ten malutki obwód brzucha. My już teraz (początek 26 tygodnia) mamy 99 cm, a co dopiero będzie dalej o.O.
hirudo ja czuję się coraz cięższa
dodatkowo pogoda tak zaczyna już troszkę przytłaczac, jednak jak było chłodniej lepiej sie czułam. teraz boje sie nawet na chwile buzie wystawic na słonce bo wyglądam jak łaciata krówka ![]()
jejku jaki malutki ~! śliczny !!! pewnie jak masz luźniejsza bluzke to nawet nic nei wiedac ![]()
Olisss - to dopiero początek 26 tygodnia. Potem pewnie wystrzeli jak z procy :). Ps. Pod koszulką już widać, ale jak taką małą kulkę wystającą u dołu brzucha :). Może jeszcze dzisiaj wrzucę jakąś fotkę w koszulce ![]()
Piękne brzuszki :))
Wszystkie brzucholki są piękne, bez wyjątku :-)))))))) dziewczyny nie przejmuje się rozstępami, nie ma czym, po ciaży większość wyblaknie:-))
dziewczyny a to mój brzuszek w obecnej ciąży i byłam wtedy w4,5miesiącu :-))))
Teraz jestem w 7:-))))
O rany ten wątek tak mnie rozczula za każdym razem gdy tu jestem ![]()
oliss87 cudowny!
hirudo-bonum pięknie rośniecie!
manndarynka przepięknie ![]()
Założycielko postu czy tęsknisz za brzuszkiem?
piekne te wasze brzuszki
Piękne macie te brzusia ![]()
śliczne macie te brzusie ![]()
Dziewczyny skąd mam siłe sie malować? Bo mi ktoś zrobił zdjęcie jak bylam bez makijażu i umarłam z przerażenia jak zobaczyłam bladą, spuchniętą twarz
Zdjecie walnęłam na pulpit i od tamtej pory bez podkreślonych oczu i policzek nie wychodze z domu ![]()
Jeszcze niedawno chciałam już by maluszek był z nami a zaczyna mi już brzuszka brakować… xD Coś czuję że igorek bedize mial rodzenstwo ![]()
nienormatywna cos w tym musi byc
taki mały bodziec by sie , ogranac ,
ja teraz tez staram si e chociaz rzese ogarnac ![]()
nienormatywnej coś dzisiaj nie “słychać”,ciekawe jak tam u niej,nie wiem czy dobrze pamiętam, że miała na dzisiaj termin?![]()
Dziewczyny a to mój brzuszek, zdjęcie z dzisiaj:-))) tj 7msc ![]()
Nie wiem czy się doczekam tej sesji którą ma mi zrobić koleżanka (mam nadzieję,ze jednak do niej dojdzie), ale drugi raz zmienia termin:(((póki co chyba sama coś popstrykam, albo męża poproszę ![]()
olisss ooo jak urósl brzuszek piekny
Heh tak patrze i patrze i wiecie co mowilam ze nie bede tesknic za brzuchem i wiecie co ? nie tesknie ale brakuje miruchow Miski w brzuchu
chyba tego jednego brakuje mi z czasow ciazy ![]()
Dziewczyny ladne brzuszki ![]()
Hirudo widze maluch ladnie rosnie ![]()
oliss87 faktycznie brzuszek znowu urósł ![]()
ciekawe ile jeszcze urośnie
mam nadzieję że pod koniec najmniej rośnie
?