Zjadłam obiad…
Mówię “No to teraz sobie pooglądamy brzuszki naszych przyszłych mam”
Wpisuję"Brzuszki zdjęcia" Nie ma…
“Brzuszki foto” nie ma… Mówię niemożliwe To jakiś żart
No nic… Zachęcam drogie przyszłe Mamusie do pochwalenia się swoimi brzuszkami i jak macie ochotę, napisać w którym tygodniu ciąży jesteście
Piękny brzuszek ja będąc w ciąży nie chciałam zdjęć z brzuchem ogólnie nie Lubie jak ktoś mi robi zdjęcia a teraz bardzo tego żałuje by była fajna pamiątka
Dziękuje Sylwia. Mój mąż robi mi co tydzień zdjęcia i potem generuje się filmik, świetnie widać jak mi się brzuszek powiększa:) Jak będzie w tym wątku dużo odzewów to i kawałek filmu pokażę
Mój syn ma ponad 8 miesięcy a ja nadal nie przygotowałam/obrobiłam zdjęć z ciąży. Mam ich całe mnóstwo, ale niestety nic “gotowego” do oglądania.
Ale tam od razu nie ma: wujek google wielojęzyczny jest, na grafice Pregnant belly, pregnancy belly same piękne ciążowe brzuchaski się pojawiają
Ja będąc w ciąży miałam zamiar zrobienia kilku fajnych zdjęć mojego brzuszka ale tak się z tym ociągałam że mi 9 miesięcy przeleciało i zdjęcia nie mam poza kilkoma zdjęciami na których jestem w stanie błogosławionym . Ale uważam że to fajna pamiątka choć nie tak dawno znajoma oglądając album ze zdjęciami synka skrytykowała że dałam do niego zdjęcie synka podczas karmienia piersią - powiedziała że to jakaś dziwna moda na wklejanie “cycka” do albumu. Ja jej odpowiedziałam że tak jak robię zdjęcia synkowi podczas snu, kąpieli tak zrobiłam podczas karmienia a pierś kobiety karmiącej jest piękna i nie powinno takie zdjęcie nikogo gorszyć.
Właśnie! Karmienie piersią jest piękne i naturalne. Ja sama mam zdjęcia kiedy mam kilka miesięcy, a moja mama mnie karmi. Zdjęcie jest cudowne
Swoją córeczkę karmiłam co prawda tylko 3 miesiące i nie miałam problemu, żeby robić to w miejscu publicznym (oczywiście odpowiednio osłonięta). Mimo to parę razy spotkałam się z niechęcią.
Ja miałam sesję ciążową. Dostałam taki prezent od ciotek. Sama w życiu bym na to nie wpadła i miałam wątpliwości, ale pamiątka jest przecudowna i jeżeli macie możliwość to skuście się na coś takiego
A ja mam tylko jedno zdj z brzuszkiem (a raczej z brzuchem) w 8 miesiącu ale jest zbyt intymne żeby wstawić… Żałuje że nie zrbiłam takiej pamiątki jak np Proud M… Ale w następnej ciąży zrobię na pewno…
Dzięki Tak jak mówiłam, sesja była prezentem i byłam nie do końca przekonana, bo jakoś tak nie lubię pozować do zdjęć, ale pomyślałam, że w sumie może już nigdy w ciąży nie będę, więc fajnie mieć taką piękną, profesjonalnie zrobioną pamiątkę. Pojechałam na sesję z mężem, mamy też kilka zdjęć wspólnych. Super sprawa. POLECAM!
Sama zresztą też robiłam sobie zdjęcia. Jakoś w ciąży czułam się tak ZAJEBIŚCIEEEE piękna
Ja z kolei nie przepadałam za sobą w ciąży. Dlatego też mam mało zdjęć. Mąż mi je robił i później gdzieś chował, żebym nie znalazła i nie skasowała. Z czasem nabrałam do siebie dystansu i mogę jedno jedyne zdjęcie, które sama sobie strzeliłam zamieścić…8 miesiąc i uwieczniony kopniak od Kacpra
Super zdjęcia brzuszków, niesamowita pamiątka. Ja robiłam sobie sesję zdjęciową i teraz jak już nie mam brzuszka to moja córeczka wyciąga zdjęcie i mówi:
''Mamuś jak braciszek się zmieścił się w brzuszku, przecież jest taki duży, a brzuszek miałaś mały?"
A przy okazji zdjęć brzuszków widziałyście konkurs Brzuszek miesiąca na babyonline super nagrody co miesiąc do wygrania
Forum dla rodziców - sprawdź dlaczego warto się na nim udzielać
Forum dla rodziców to miejsce, w którym rodzice dzielą się swoim
doświadczeniem. Wejdź na polskie forum rodziców, poszukaj informacji
ważnych dla Ciebie i odpowiadaj na pytania zadawane przez innych. Forum
rodziców to kompendium wiedzy i miejsce, w którym można poplotkować.
Znajdziesz to radu związane z ciążą i porodem oraz wychowaniem,
pielęgnacją i dietą. Jesteś rodzicem malucha? Forum rodziców to miejsce
dla Ciebie. Na Forum dla rodziców w zakładce małe dziecko znajdziesz cenne
informację i wskazówki. To miejsce, w którym możesz publikować i dzielić
się wiedzą oraz zadawać pytania i korzystać z umieszczonych wcześniej
porad innych rodziców. Forum dla rodziców Canpol babies to bezpieczna
strefa, w której każde opublikowane pytanie dotyczące rodzicielstwa jest
na miejscu.
Forum dla mam - dlaczego warto dołączyć do społeczności mam Canpol babies
i wymieniać się poradami
Forum dla mam to miejsce, gdzie możesz porozmawiać z innymi mamami na
tematy związane z macierzyństwem. Rejestrując się na forum dla mam, możesz
uczestniczyć w rozmowach i dyskusjach, zadawać pytania bardziej
doświadczonym mamom i samej radzić bazując na własnej wiedzy. Fora dla mam
to miejsca, gdzie spotykają się również kobiety, które planują ciąże.
Forum dla przyszłych mam, skupia kobiety, które same nie mają
doświadczenia, ale chcą się dowiedzieć jak najwięcej na temat
rodzicielstwa. Dzięki obecności na forum dla przyszłych mam zdobywają
wiadomości z pierwszej ręki od kobiet, które same właśnie zaszły w ciąże
lub urodziły. Na Forum mam Canpol babies możesz wybrać interesująca Cię
kategorię, śledzić konwersację, włączyć się do rozmowy w każdym momencie i
zadawać pytania na ważne dla Ciebie tematy. Spodziewasz się dziecka,
odwiedź kategorię ciąża i poród, karmisz piersią, wyszukaj interesująca
Cię sekcje. Forum mam to miejsce dla rodziców maluchów i starszych dzieci,
którzy szukają rad na temat pielęgnacji, rozwoju i wychowania, chcą
podzielić się sprawdzonymi przepisami lub metodami na wprowadzenie nowości
do menu dziecka, pisząc w zakładce dieta lub po prostu porozmawiać
odwiedzając strefę ploteczki. Rodzicielstwo to temat, który Cię
interesuje? Fora dla mam skupiają osoby o podobnych zainteresowaniach.
Zajrzyj do nas, zdobywaj informację i wymieniaj się poglądami. Na Forum
dla mam możesz dzielić się wiedzą i wygrywać nagrody. Najbardziej aktywne
i pomocne mamy mają szansę na udział w comiesięcznych testach produktów
Canpol babies.