Zdjęcia Naszych Brzuszków

Brzuszek z marca 2014 :slight_smile: W kwietniu 2014 urodziłam :smiley:

asienka250492 też rodziłam w kwietniu :slight_smile: Moja córeczka jest z 12 :slight_smile: A kiedy Ty dokładnie urodziłaś?

To jeszcze Wam pokażę zdjęcie z Marysią i Helenką :slight_smile:

Martyna,moja mała jest z 8 kwietnia,chociaż termin miałam na maja :slight_smile:

Proud Mommy!!! Ale zdjęcie <3 Genialna pamiątka! Jak słodko :slight_smile:

asienka250492 - no to nasze córeczki dzielą 4 dni :slight_smile:

asienko ! :slight_smile: Brzuszek jest tak podobny do tej serduszkowej poduchy :D:D :))Dwa serca :slight_smile:

ProudMoomy :slight_smile: – Urocze… Ahhh :))) A to w brzuszku kto jest ? :)) A kto pilnuje?? :))

Piękne brzusie :slight_smile:

a to ja 8 miesiąc ciąży :slight_smile: wieeeeloryb z siostrą na jej ślubie :stuck_out_tongue: spuchnięta z mega nadciśnieniem :stuck_out_tongue: jechałam na ślub na ryzyko! ale jak można nie pojechać do własnej siostry pod kościół na jej jedyny ślub?? :slight_smile:

Karolina Marysia jest przecudowna :* <3 a tu jeszcze ja z moją chrześniaczką Majką :slight_smile:

Sliczne brzusie :slight_smile:

M.napierala - Wcale nie wyglądasz jak wieloryb !! Wyglądasz promieniująco ! :slight_smile: No tak, ja bym też jechała ! Ale nie mam siostry hehe :))) Majeczka :slight_smile: jezu jakie dzieci są słodkie :slight_smile:

Ja tez zaluje a chcialam miec sesje zdjeciowa w ciazy, niestety wyszlo jak zwykle czyli skonczylo sie na checiach, Bo ciagle jest co innego na glowie. Mam kilka zdjec ale nie wiele 16tc, 24tc i 29tc w tej chwili jestem w 30tc :slight_smile:

A to zdjecie z 29tc.

niunia989 - Piękny brzusio :slight_smile: Matko, jak Ty promiennie wyglądasz:) To tylko ja mam chyba taki problem z cerą :frowning: Cudnie !:wink:

Joasia a przypomnij mi w którym jesteś tygodniu. Ja do połowy ciąży wyglądałam jakbym miała 15 lat i właśnie trądzik młodzieńczy przechodziła. A teraz, kochana, cerę mam jak pupcia niemowlaczka :slight_smile:

Joasiu dziekuje :slight_smile: Przyznaje ze problemow z cera nie mialam wcale, tak samo jak wymiotow, mdlosci i roznych innych problemow wywolanych ciaza, oprocz zgagi ktora mnie meczy codziennie juz od jakiegos tygodnia i w dzien i w nocy :slight_smile: Ale za to jesli chodzi o rozstepy to jest tragedia, sa wszedzie, na piersiach, brzuchu, na biodrach, posladkach i udach - tragedia, wydalam majatek na rozne kremy i nie pomaga nic a nic :frowning:

Teraz jestem w 25 tc , ale cerę mam masakra :frowning: Jak szłam pierwszy raz d o szkoły rodzenia to dziewczyny miały taka piękną gładką cerę… Idzie się załamać :stuck_out_tongue:

niunia898- rozstępy idzie zakryć a buzi nie :stuck_out_tongue: Chyba że bym chciała zostać arabką czy kto to tam nosi chusty :wink:

Wszyscy mi mówią że cera się zmieni, ale mówią mi to takie osoby którym ten trądzik zszedł w podobnych tygodniach niż ja… Ahh :wink: No nic … :slight_smile: Ale za to ani jednego rozstępu na razie nie mam :stuck_out_tongue:

Asia coś kosztem czegoś, ale ja wierzę, że cera Ci się poprawi jak mi i będzie ładniejsza niż kiedykolwiek.

Joanna ja się całe życie męczyłam z trądzikiem, za to w ciąży! CUDOOOO! Buzia gładka. Za to moja siostra… Buzia mega gładka, a w ciąży zaczęło ją wysypywać. Teraz zaczyna się jej uspokajać. Widzisz jak to różnie jest…
Ostatnio znowu zaczęło mi trochę pryszczy wyskakiwać (moja córcia ma już 9 miesięcy). Mam nadzieję, że sprawa moich hormonów się w końcu ustabilizuje.

Joasiu ale po ciazy, hormony sie uspokoja i tradzik zniknie a cera znowu bedzie piekna i gladka :slight_smile: a rozstepy? Niestety zostana na cale zycie, myslalam ze mnie to minie bo mowia ze jak matka nie ma to i corka nie bedzie miala a tu g**** prawda. Bede sie martwic kazdego lata

Joanna po ciąży problem z cerą pójdzie w zapomnienie,także się nie przejmuj.To akurat jest wina hormonów i to one za to odpowiadają.
Niunia,jest wiele preparatów na rozstępy,stosuje je cały czas,te które oczywiście w ciąży możesz,ale i stosuj je po ciąży może nie znikną całkowicie ale mogą zbladnąć i nie będzie aż tak ich widać,