Zdjęcia Naszych Brzuszków

My dziś (ostatni dzień 23 tc) :). Mam wrażenie, że od tamtego tygodnia sporo przybraliśmy na wadze i na obwodzie.

Zaglądając do tego wątku, aż mi się zatęskniło za brzuszkiem :slight_smile:

Klio - to tylko oznaka, że czas na kolejny :slight_smile:

A mój brzuszek jest już taki - 34 tydzień :slight_smile:

M. Sztuk piękny brzusio

Dziękujemy :slight_smile:
Wszyscy w rodzinie mówią mi, że jest mały, a mnie się wydaje ogromny :slight_smile:

Bo jest mały mnie to samo mówią a ja odnoszę wrażenie ze ogromny samemu inaczej sie odbiera chyba

Hirudo-bonum też tak myślę, że czas szykować się do podejmowania decyzji o kolejnym :)) Choć powiem Ci, że ja miałam przedwczesny poród (6,5 ms dokładnie) i leżąc z córką w szpitalu obok patologii ciąży patrzyłam z utęsknieniem na mamy z brzuchami…mnie macierzyństwo zbyt szybko zaskoczyło stąd ta tęsknota.

Klio - to tym bardziej zachęcam do kolejnego potomka :). Mnie też by teraz zaskoczył poród. 6,5 miesiąca to zdecydowanie za krótko.

Madzia - brzuszek piękny i duży, ale nie ogromniasty :slight_smile:

wreszcie udało mi się zrobić fajne zdjęcie :smiley: więc umieszczam :smiley:
Za dwa tygodnie poród :slight_smile:

Nienormatywna - piękne zdjęcie, piękny brzuszek, piękny kolor ściany i super wzorek na niej :). Wyglądasz naprawdę korzystnie :slight_smile:

nie duzy brzusio i baardzo ladny na prawde kwitnąco wygladasz

nasz brzusio :slight_smile:

Oliss- piękny! Który to tydzień? My dzisiaj też będziemy cykać fotkę, jak co piąteczek :). Ps. Wyglądasz na bardzo zgrabną kobietkę.

tu był jakiś 29 tc :wink: sprzed ciązy 41 kg więc kawał baby zez mnie był :smiley: teraz przybyło mi 10 kg :smiley: jak już będę pod koniec to dodam porównanie brzuszka sprzed ciąży i takiego na wylocie :wink:
czekamy na dzisiejsze foto :slight_smile: ja niestety nie ustaliłam konkretnych dni do fotek, a szkoda. wtedy miałabym lepsze porównanie co tydzień :slight_smile: robię jak mi się przypomni :wink: może jutro coś cykniemy :wink:

Oliss - zazdroszczę figurki kochana i wagi nawet w czasie ciąży. Musisz wyglądać obłędnie. Ja to taka potężna baba jestem - takie ostatnio słowa w każdym bądź razie usłyszałam. Chyba mam po prostu taką budowę ciała (ale kiedyś byłam drobna).

dziękuję dziewczyny - wyglądam korzystnie bo zrobiłam sobie makijaż, po tym jak dzien wczesnej mój M. zrobił mi zdjecie gdzie byłam bez niczego i sie wystraszyłam.

Więc od tamtej pory sie maluje :stuck_out_tongue: a kolor ścian wybierała teściowa kiedy robili remont pod moją nieobecność - lubie jej gust :stuck_out_tongue:

Oliss to Ty kruszynka jesteś! Jak szłam do ślubu to ważyłam 58 kg :stuck_out_tongue: A obecnie ważę 74 :smiley:

MOim zdaniem każda kobieta w ciąży jest piękna, chociaż ja osobiście na siebie patrzec już nie mogę :wink:
nienormatywna - skąd masz siłę w sobie żeby się malowac ?:slight_smile: ja bardzo bym chciała ale nie chce mi sie :frowning: leniwiec straszny się zrobiłam :frowning: do tego na buzi puca się zrobiłam,

Ja rowniez sie nie maluje juz tyle miesięcy als dobrze mi z tym

ja maluję się tylko na jakieś większe wyjścia. ale chyba musze wziąc z Was przykład i troszkę zadbac o siebie :slight_smile:
tu mamy 31 tygodni. wczoraj mierzyłam obwód i jest 91 cm, pewnie do 100 dobijemy :wink: