My dziś (ostatni dzień 23 tc) :). Mam wrażenie, że od tamtego tygodnia sporo przybraliśmy na wadze i na obwodzie.
Zaglądając do tego wątku, aż mi się zatęskniło za brzuszkiem ![]()
Klio - to tylko oznaka, że czas na kolejny ![]()
M. Sztuk piękny brzusio
Dziękujemy ![]()
Wszyscy w rodzinie mówią mi, że jest mały, a mnie się wydaje ogromny ![]()
Bo jest mały mnie to samo mówią a ja odnoszę wrażenie ze ogromny samemu inaczej sie odbiera chyba
Hirudo-bonum też tak myślę, że czas szykować się do podejmowania decyzji o kolejnym :)) Choć powiem Ci, że ja miałam przedwczesny poród (6,5 ms dokładnie) i leżąc z córką w szpitalu obok patologii ciąży patrzyłam z utęsknieniem na mamy z brzuchami…mnie macierzyństwo zbyt szybko zaskoczyło stąd ta tęsknota.
Klio - to tym bardziej zachęcam do kolejnego potomka :). Mnie też by teraz zaskoczył poród. 6,5 miesiąca to zdecydowanie za krótko.
Madzia - brzuszek piękny i duży, ale nie ogromniasty ![]()
Nienormatywna - piękne zdjęcie, piękny brzuszek, piękny kolor ściany i super wzorek na niej :). Wyglądasz naprawdę korzystnie ![]()
nie duzy brzusio i baardzo ladny na prawde kwitnąco wygladasz
Oliss- piękny! Który to tydzień? My dzisiaj też będziemy cykać fotkę, jak co piąteczek :). Ps. Wyglądasz na bardzo zgrabną kobietkę.
tu był jakiś 29 tc
sprzed ciązy 41 kg więc kawał baby zez mnie był
teraz przybyło mi 10 kg
jak już będę pod koniec to dodam porównanie brzuszka sprzed ciąży i takiego na wylocie ![]()
czekamy na dzisiejsze foto
ja niestety nie ustaliłam konkretnych dni do fotek, a szkoda. wtedy miałabym lepsze porównanie co tydzień
robię jak mi się przypomni
może jutro coś cykniemy ![]()
Oliss - zazdroszczę figurki kochana i wagi nawet w czasie ciąży. Musisz wyglądać obłędnie. Ja to taka potężna baba jestem - takie ostatnio słowa w każdym bądź razie usłyszałam. Chyba mam po prostu taką budowę ciała (ale kiedyś byłam drobna).
dziękuję dziewczyny - wyglądam korzystnie bo zrobiłam sobie makijaż, po tym jak dzien wczesnej mój M. zrobił mi zdjecie gdzie byłam bez niczego i sie wystraszyłam.
Więc od tamtej pory sie maluje
a kolor ścian wybierała teściowa kiedy robili remont pod moją nieobecność - lubie jej gust ![]()
Oliss to Ty kruszynka jesteś! Jak szłam do ślubu to ważyłam 58 kg
A obecnie ważę 74 ![]()
MOim zdaniem każda kobieta w ciąży jest piękna, chociaż ja osobiście na siebie patrzec już nie mogę ![]()
nienormatywna - skąd masz siłę w sobie żeby się malowac ?
ja bardzo bym chciała ale nie chce mi sie
leniwiec straszny się zrobiłam
do tego na buzi puca się zrobiłam,
Ja rowniez sie nie maluje juz tyle miesięcy als dobrze mi z tym