Zasady używania smoczka uspokajającego

A co powiecie na taką teorię że żeby szybciej oduczyć dziecka smoczka zostawić ten pierwszy rozmiar bo nie pobudza on tak tego receptora jak kolejne rozmiary. To jest taki mój wymysł i możecie śmiało napisać że gadam głupoty :grinning:

Te co piszesz mają właśnie jeszcze starą numerację bo te primę już mają inną. Ja bym spróbowała :upside_down_face: i zobaczysz jak sobie radzą z większym.

Mój mały nigdy nie był smoczkowy i nie
Muszę go oduczyć :rofl: sam nie chce i używa tylko od święta :upside_down_face:

Mam te prime 0-6 a one są takie wielkościowo jak te kolorowe 0-3 a potrzebuje te dokupić bo wolą tą tarcze :smiling_face:

1 polubienie

No to mój woli prime niż te z kolorowymi tarczami

Ja chciałam od razu te prime i kupiłam do wyprawki bo są piękne :sweat_smile: no ale w szpitalu to nie było szans , a musiałam już wtedy się ratować. Wysyłałam do Rossmana po te stare lovi

Najpierw zobacz jak będą na tych wiekszych smoczkach, może dzieciakom nie będą przeszkadzać te większe.
Ja kupiłam prime ale synek przyzwyczaił się do innych i już na prime nie udało mi się zmienić go ale to prawda te lovi prime są śliczne :heart_eyes:

Synkowi spasował ten 3-6 a dla córki jest za duży. Sprawa się rozwiązała :smile:

3 polubienia

O to super ! Problem z głowy

No I super, dobrze że synkowi spasował i masz po problemie :smiling_face_with_three_hearts:

A korzystając na smyku z promocji zamówiłam wczoraj nowe smoczki i odkryłam że te co wcześniej były 0-3 zamieniły się na 0-6 , nie wiedziałam o tym. Jestem ciekawa jakie będą miały rozmiary w stosunku do tych co miałam kupione w Rossmanie 0-3, bo prime z oznaczeniem 0-6 nie różnią się wielkością :thinking:

Ja dosłownie kilka dni temu zamówiłam smoczki a w smyku taka promka :frowning: wyxhodzi na to że te stare 0-3 to nowe 0-6 a stare 3-6 to nowe 6-12

O super grafika. Ma to sens bo ten średni rozmiar czyli 3-6 jest faktycznie duży. I jak teraz przy 4 miesięczniakach to synek go chwycił ale dla córki jest za duży bo go wypluwała. A starszej też chyba wymieniałam dopiero jak miała ok 4-5miesiecy. Także fajnie że teraz do 6m jest jedna wielkość

Już gdzieś ta grafikę kiedyś @Molly wrzucala

A możliwe że ktoś wrzucał, ale ciężko by było odnaleźć tą grafikę którą ktoś jakiś czas temu wrzucał. Ja akurat miałam pod ręką bo przy zamówieniu smoczków w DOZ widziałam tą grafikę

2 polubienia

Fajnie że odświeżyłaś tą grafikę bo nie mogłam jej znaleźć , fajnie to jest tu jest to pokazane :smiling_face:

1 polubienie