Zgadza sie, ale czat często generuje dluzsze odpowiedzi a nie tylko jedno zdanie i jak ktoś nie siedzi w temacie i nie umie rozpoznać, że to chat to patrząc na taką wypowiedź może stwierdzić ; wow, pomocne, ale ta dziewczyna ma wiedzę!
tak jak @kalusia161 napsiala piękny (bo często te odpowiedzi są piękne i spójne) spam ale nikomu nie potrzebny ![]()
![]()
No coś na pewno zawsze pomoże
@Mama.urwisa no właśnie… a oszustw jest coraz więcej niestety
@Kiniawes dokładnie, a nieraz było widać na forum , że taki spam nic nie daje tylko pomocne komentarze:)
Bo co tu nagle przychodzą to myślą że to jest jak z tymi konkursami na instagramie
odpowiedź z chata wstawia i loteria a może się uda . A tu to tak nie działa ![]()
Noo to racja, ja przez to nie biorę udziału tak na instagramie , bo wiem że nie mam szans. No i nic nie dodaje też tam. Ale myślałam o tym , żeby zacząć dodawać jakieś zdjęcia ale ja nie potrafię tak ładnie jak inni ![]()
![]()
Ja mam zawsze też problem z odpowiednim światłem do zdj . Mi się podoba jak ktoś tak ładnie jasno prowadzi ![]()
Oo tak! Ja nie wiem jak ktoś tak robi ładnie i przerabia, nawet próbowałam w programie i dalej nic ![]()
![]()
możemy mamy tu jakiegoś fotografa? ![]()
Fajne funkcje korekty zdjęć mają też aplikację telefonie.
Ale często te teksty są przerysowane w słowach
Konkursy na instagramie przez chata w ogóle nie mają sensu jeżeli trzeba na coś odpowiedzieć . Praktycznie każda odpowiedź z chata , wszyscy nagle pięknie piszą i są poetami
widać to gołym okiem jeszcze te duże myślniki i takie przerwy między kilkoma zdaniami . A i jeszcze często jak trzeba coś wymyślić swojego to odpowiedzi się powtarzają te same ![]()
![]()
![]()
![]()
duzo jest racji w tym co mowisz
ja szanuje ludzi którzy naprawde maja “reke i glowe” nieraz pisza niczym poezja ale coraz mniej takich “prawdziwych”
co do sztucznych opisow to juz nie tyle forum co na konkursach ig idzie zobaczyc chat gpt . najgorsze jest to ze sporo takich osob wygrywa a pozniej po vinted latają produkty
Szkoda że niektórzy organizatorzy konkursu nie widzą tego , ![]()
Niektórzy widzą stąd ten post od redakcji Lovi
I też dużo influ wygrywa , ci co mają miej obserwujący mają mniejsze szanse . No ale też trzeba mieć aktywne konto na insta bo dużo osób bierze udział w jakimś konkursie a nic nie wstawia to takie osoby mało kiedy są brane pod uwagę , nawet w regulaminie często jest to napisane
O Chryste czego ludzie nie wymyślą
Nie ma co się dziwić dla nich to też jest promocja
W sumie tak i się starają to zasłużone ![]()
Już zrobiłam edit : ze niektórzy organizatorzy tego nie widzą . Zawsze podziwiam komu się chceniami prowadzić takie konto ![]()
Ale fajne są takie konta tylko nie wiem skąd tyle czasu mają ![]()
Dokładnie, zaraz jakieś chorubsko do osoby przepisze a tu nic poważnego sie nie dzieję, niepotrzebny stres, a czasem ludzie poleca do apteki leki kupić bo takie dr google przepisał…
@Mamina hahah dobre
fajnie to wyglada tak realistycznie ![]()
Chat to jedno. A dwa - wlasnie wiekszosc większych konkursów wygrywają konta, ktore mają dużo obserwatorow. Często też widzę że to sa konta które maja różne wspolprace itd.
Więc niby konkursy dla wszystkich… ale noo niestety w wielu przypadkach male konta szans nie mają- chociaż Często naprawde widzę super odpowiedzi.