Wiadomo że każda firma chce się rozreklamować. Nie zrobię to na kontakt które nie mają dużo wyświetleń. Ale czasami mam wrażenie że już te konta z bardzo dużą ilością wyświetleń te osoby które je prowadzą są tak oderwane od rzeczywistości.
Ale zawsze moga proponować współpracę. A nie ze niby konkurs… ale w sumie to i tak tylko dla wielkich kont i zadanie konkursowe schodzi na dalszy plan.
To ja też zauważyłam że zwykły szarak przeważnie nie ma szans
Ja to nie wiem ale sama nie umiem korzystać z tego chata , należę to wąskiej grupy osób , która tego nie używa ani w to się nie bawi. Jak dla mnie to wymysł szkodzący tylko nam ludziom.
Za chwilę przestaniemy uzywac mózgów przy tym ![]()
![]()
![]()
Widze nie raz na fb na grupie od przeróbek zdjęć i mam nawet znajoma ktora ciągle wrzuca swoje foty żeby jej ludzie przerabiali a potem wrzuca a swojego fb ![]()
Ja tow ogóle nie jestem osobą która na media społecznościowa wrzuć foty czy opowiada swoje życie. Nie lubię tego
Dokładnie wiem , o którym poście piszesz. Też go widziałam i aż mi się wierzyć nie chciało , jak to zostało rozstrzygnięte . Sprzedającą straciła wszystkie rzeczy i bez pieniędzy , szok
Ja nie rozumiem do konca tych przerobek … po co komu zdjecie na przyklad na plazy na majorce jak nigdy tam nie byl
mega mnie dziwi , ze ludzie chca takie "falszywe wspomnienia’
Ostatnio tez widzialam post , gdzie dziewczyna zostala oszukana na vinted , bo ktos wyslal jej i do supportu zdjecia przerobione za pomoca AI niby uszkodzonego przedmiotu
Bo żyjemy w świecie iluzji. Łatwiej jest wykreować jakieś wspomnienia wrzucić zdjęcia na facebooczek czy Instagram i niech każdy podziwia niech każdy zazdrości
I to jest straszne, że coraz więcej tego jest
Wiesz co , ostatnio widzialam ewidentne AI . Pewna pani okolo 60 lat wrzucila zdjecie z wycieczki zza granicy w otoczeniu 4 mlodych chlopakow typu alvaro
z podpisem “wspomnienia z zimowych wakacji” nie dosc , ze przerobilo rowniez jej twarz to jeszcze wklejeni Ci mężczyźni
niech mi ktos wytlumaczy tylko po co ![]()
Wiesz co aby połechtać swoje ego. Prawdopodobnie czuję się samotna i chcę zrobić wokół siebie szum że o patrzcie jestem No fajnie W wakacjach ile osób się mną interesuje i tym podobne.
Dziwne mamy te czasg. Ja też nie rozumiem przerabiania zdjeć i wrzucania na media spolecznosciowe.
Bardzo mozliwe , ale przeciez to widac , ze przerobione
w ogole ostatnio tez zauwazylam , ze fotografowie rowniez wspieraja sie AI … przerabiaja tak zdjecia , ze osoby fotografowane w pewnym momencie przestaja przypominac samych siebie
to juz w ogole mozna sie rozczarowac efektem sesji
Ja tak samo na swoim profilu mam zdjęcia z gimnazjum jeszcze
nie lubię wstawiać zdjęć
Ja lubię wstawić jak zrobię sobie jakieś ładne w makijażu albo z jakiejś sesji ![]()
O to tak.jak ja
wedlug mojego profilowego dalej jestem piekna i mloda , zdjecie ma chyba z 10 lat
wlasnie ostatnio nawet myslalam zeby zmienic , ale brat wybil mi pomysl z glowy , bo mowi , ze sie przyzwyczail do tego dymku z messengera
jak zmienie to bedsie jakos tak dziwnie ![]()
Wiex wychodzi na to , ze następne zdjecie wstawie za kolejne 10 ![]()
Ja nie lubię dawać zdjęć bo drażnią mnie te ochy i achy w stylu jak ślicznie wyglądasz, jaka jesteś piękna itd a czasem zdjęcie jak zdjęcie. Po prostu uważam że to jest sztuczne bo ludzie piszą komplementy nawet jak zdjęcie jest brzydkie. A ci co wystawiają to chyba mają niskie mniemanie i potrzebują dowartościowania
ale też jestem w stanie to zrozumieć. Jednak sama tego nie robię i nie lubię jak ludzie w swoich postach moje zdjęcia umieszczają bo akurat na jakimś jestem
Dla brata jesteś wiecznie młoda ! ![]()
Była żona mojego brata jak zaczęła dodawać zdj na ig , Chryste panie co tam się nawyrabialo
buzia gładziutka , zero piegów , zęby jak prosto z tureckiej kliniki
z kilometra było widać że to nie jest prawdziwe ale ona w to wierzyła że ludzie tak właśnie ją postrzegają …
Z tymi ochami i achami to jest tak , ze albo ktos nas bardzo lubi albo wrecz przeciwnie
jedno jednak pewne , jak ktos pisze komentarz to znaczy , ze nie jestesmy jednak o obojetne . Tylko teraz zalezy czy ktos pisze "ale pieknie wygladasz ’ z sympatii czy wrecz przeciwnie ![]()
![]()
![]()