Oj ja też
chociaż się cieszę z mojego maleństwa że jest już ze mną ale tęsknię ![]()
Noo czas leci Twoje bobo zaraz wyjdzie z wieku noworodka do niemowlaczka i bedziesz wyglądała , jak się zacznie przewracać na boki czy siadać ![]()
![]()
Już się taki pucuś robi
jak to pięknie obserwować jak się rozwija taki bobasek !!
Ja właśnie nie wiem kiedy to minęło …. Ten rok mega szybko zleciał
Pucuś mowisz , aż bym poprosiła o foto tych pucków zasłaniając może oczka czy buzie ale nie wiem czy wgl się zgodzisz wstawić w takiej formie ![]()
![]()
![]()
Nie wiadomo kiedy… mało tego ja widzę jak obie tańczą a zaraz płacz bo jedna długiej coś wyrywa to tak mysle że przecież dopiero co w brzuchu byly i testy robiłam.
Ale co ? Mając 70 lat to również będę patrzyłam na nie i wspominała że przecież "tak nie dawno na teście widziałam dwie kreski " boooo mysle dożyć tych lat ![]()
I bardzo dobrze. Jak najbardziej dożycie 70 to realne ![]()
Kurczę już teraz po roku mi się zacierają różne szczegóły a co dopiero będzie później ![]()
trzeba to jednak spisywać bo potem będzie ciężko wszystko spamiętać i na osi czasu dopasować.
Jejku jakie małe, ja już zapomniałam jak mała była taka mała.
A u mojej młodszej od słońca przyplątał się taki AZS, że aż nie mam siły. Już nie wiem czy marudna od tego czy od zębów
Ojeny od słońca ?
biedulka jak to musi być swędzące ![]()
Jeny jak to musi swędzieć i boleć
a np kropelki fenistil na takie swędzenie by jej nie pomogły?
A co jej ? To nie podrażnienie lub odparzenie? Próbowałaś mąki ziemniaczanej? Aaaa mi ostatnio też lekarz polecił taki krem na AZS
Może sproboj
Hehehe , takie to normalne teraz . A jak kopie to wtedy najbardziej mi się gadanie udziela . Na wieczór się zaczyna , nie pamiętam kiedy przespalam noc . I chyba już takich nocy nie będzie . Po porodzie tym bardziej domyślam się ![]()
![]()
Będą będą daj sobie czas ![]()
Nie mam innego wyjścia , jeżeli tak piszesz że kiedyś będą to super
takie uroki po prostu ![]()
To pod kolanem to podrażnienie bo ona zaczęła drapać te krostki z AZS a do tego woda basenowa podrażniła.
Zapewniam teraz do wygląda o niebo lepiej
Ojej aż tak kopie?
myślę że będziesz mieć grzeczne dzieciątko 🩷
Mój też tak kopał najbardziej pod żebrami, a jak sie urodził to kopal bardzo malutko a spodziewałam się że będzie bardziej ![]()
Nie bedzie to liszaj zakaźny? Bidna , a mama razem z nią bo się martwi ![]()
No właśnie ostatnio dość intensywnie , mówią że od słodyczy też jest energiczny ale nie jem tyle . Albo po prostu ma ciasno i te ruchu bardziej są wyczuwalne .
Mam dzisiaj kontrolę także będę wiedzieć czy wszystko ok . ![]()
Moze będzie tak jak piszesz . Może być energiczny ważne aby zdrowy 🩵 nie każdy maluszek jest spokojny i grzeczny ![]()
Daj znać jak będziesz po ![]()
może miec tam ciasno ciekawe ile waży ![]()