Macie jakieś żarciki? Stosujecie ? Pochwalcie się
U nas na co dzien dużo żartujemy wiec dzisiaj trudno będzie sie nabrać. Moim ulubionym żartem jest nagłe zawołanie męża “Chodź szybko! Zobacz co się stało!”. I on szybko przybiega a tu prima aprilis ![]()
No i dzieci zdominowaly trochę ten dzień. Ciagle coś wymyslają i im się nie zudzi. Musimy być czujni.
oo też jestem ciekawa ![]()
Nienawidzę tego dnia. 90% kobiet zartuje ze jest w ciazy. I wiecie co ? Uwazam, ze to zenujace. Serio. Zdezorientowani partnerzy z ktorych sie jajcuje, a juz szczytem bylo jak moja przyjaciolka statajaca sie 2 lata o dziecko napisala mi ze jej mlodsza siostra jest w ciazy i ze wpadka itp. Mama jej to powiedziała 31 marca. Dopiero po tygodniu przyznala ze to…zart na prima aprilis. No nie skomentuje serio ! Ona mi plakala caly dzien w rekaw bo stataja sie i nic a tu mamusia zartuje…
Jesli sa to takie lekkie zarty z ktorych smiejemy sie wszyscy to jest super, jednak mysle ze ostatnio zafiksowalismy sie na te zarty ktore sa dla mnie zbyt mocne a smieja sie tylko Ci co robia te zarty a nie Ci z ktorych zartujemy .
I wlasnie dlatego, w gescie protestu opublikowalam rok twmu 1 kwietnia zdjecie z usg na fejsie. Bliscy wiedzieli ze nie zartuje bo dla mnie to nie jest temat do zartu. I 2 kwietnia opublikowalam kolejne zdjecie usg potwierdzajace ze to NIE JEST temat do zartu, a ze byly swieta wielkanocne to juz rodzina wiedziala o ciazy.
Ja nie planuje w nic wkrecac ani meza ani nikogo.
O też chętnie poczytam i zaczerpnę inspiracji do żarcików ![]()
Milam poslac do swojego faceta , dziecko w zawiniątku ,znakiem ,ze urodziłam ,ale to bylby glupi zart i nie chciałbym rodzic przedwcześnie.
@DaNutka zawsze możesz wysłać zdjęcie jakiegoś mega wypasionego wózka za parę tysięcy z dopiskiem że zamówiłaś hahahha
Tez jestem takiego zdania, ze są rzeczy z ktorych sie nie powinno zartowac… ale zartow mnostwo szczegolnie na fb widzę dzis ![]()
Tak na fb wysyp zartow, niektore na serio smieszne ! U nas jest taki Kanałek ktory kiedys nosil nazwe wsrod mieszkancow " smródka" chyba nie musze tlumaczyc dlaczego, niby go oczyszczaja, ale wiqdomo ze w wiekszosci za stan kanalku odpowiadaja ludzie niestety smiecacy do niego i wlasnie widzialam post na naszwj dzielnicy, ze beda " rejsy kanalkiem brodnowskim" i piekne zdjecie zrobione z pomoca AI , wszystko wygladalo jak rejsy w Wenecji hahahahah
Eeee już mamy 3
nie uwierzyłby hahaha
Kurcze, nie, zadnych zartow nie bylo dzisiaj. Czesto w pracy z dziewczynami robimy sobie jakies drobne głupoty ale jeszcze nie wrocilam do pracy wiec w tym roku slaby prima aprillis;)
u nas też bez żartów, ale na fb tego pełno
Ja wykręciłam sąsiada i przy okazji męża bo sąsiad był u nas a ja pojechałam po córkę więc dzwonię i mówię że mi paliwa brakło i żeby sąsiad wziął jakąś bańkę od męża i przyjechał. Jak zadzwoniłam za jakieś 2 minuty żeby powiedzieć że to prima aprilis to mąż już w garażu bańki szukał hahahha
Hahaha noon takie delikatne to my lubimy ![]()
Widzialam dzis swiwtny na fb.
Dziś prima aprilis i wiadomo każdy będzie chciał kogoś wkręcić oto świetny pomysł jak to zrobić…w 3 krokach…
1 Na początku weź i… Wyświetl więcej
XD
Ha ha widziałam to chyba każdy się nabrał
Nie kazdy, ja nie widziałam ,hehe
hahah dobre ![]()
Tez sie dalam nabrac🤣
Mój mąż wygenerował przez AI nasze auto rozbite pod marketem. Całe szczęście coś mu nie wyszło dokładnie z tym, i po prostu później mi o tym powiedział, że chciał mnie tak wkręcić. No nie powiem, nerwy bym miała ![]()