ale pomysł dobry ![]()
U nas wymyśliłyśmy wspólnie z córką że wkręcimy jej tatę rano przed pójściem do przedszkola że się posikała w nocy do swojego łóżka. Wołam go żeby szybko przyszedł mi pomóc ją ogarnąć, on wyskoczył z łóżka i pobiegł do jej pokoju a my obie równo wołamy “Prima Aprilis”
. Córka miała największy ubaw.
Dobre
![]()
My nie robiliśmy żadnych żarcików ![]()
Chociaż mąż później mówił, że myślał że go wkręcę, że zaczynam rodzić.
Ale jak dla mnie to są zbyt poważne tematy do żartów. Co jeśli mąż by przy faktycznej akcji porodowej nastawił się, że znowu go wkręcam i nie zareagował? ![]()
Haha no tak z takimi rzeczami lepiej nie ryzykować. Też uważam że z pewnych tematów po prostu się nie żartuję, bo też jestem na końcówce ciąży więc lepiej nie wywoływać przedwczesnego porodu takim gadaniem.
Up up
Pamietajcie ze dzisiaj Prima Aprilis !
Nie dajcie sie nabrac na niewybredne zarty.
Ale na te delikatne i smieszne mozecie ![]()
Zawsze z umiarem ![]()
Ja już zdążyłam wkręcić męża , że mi opona poszła w aucie ![]()
![]()
![]()
Ja chciałam wkręcić sąsiada ale nie dał się nabrać. Stwierdził że razem wykręcimy mojego męża, no i tak zrobiliśmy ale ja okazałam się cwansza i za jedynym razem zrobiłam tak że oni sami się wkręcili ![]()
![]()
![]()
także da się ![]()
boskie to było wkręcali sami siebie i nie wiedzieli o tym ![]()
![]()
![]()
![]()
Odnowie temat by nie powielać, widziałyście jakieś fajne żarty z okazji prima aprilis. Mi chyba najbardziej spodobał się z kendamilu.
Ja widzę na insta co chwilę wstawiają jakieś żarty ![]()
I polowa instagrama w ciazy ![]()
Akurat taki żart jak dla mnie jest słaby
No dla mnie też. @ewelkar899_wp.pl i polowa zaręczona
Jakoś w tym roku mnie nikt nie okłamał xD
Pamietam ja kiedys kolezanka wyslala wszystkim ze jest w ciazy ale dni jej sie pomylily bo to byl 2 kwietnia ![]()
![]()
![]()
No to wtopa