Żarciki na prima aprilis

ale pomysł dobry :face_with_peeking_eye:

U nas wymyśliłyśmy wspólnie z córką że wkręcimy jej tatę rano przed pójściem do przedszkola że się posikała w nocy do swojego łóżka. Wołam go żeby szybko przyszedł mi pomóc ją ogarnąć, on wyskoczył z łóżka i pobiegł do jej pokoju a my obie równo wołamy “Prima Aprilis” :joy:. Córka miała największy ubaw.

Dobre :joy: :joy:

My nie robiliśmy żadnych żarcików :blush:
Chociaż mąż później mówił, że myślał że go wkręcę, że zaczynam rodzić. :sweat_smile: Ale jak dla mnie to są zbyt poważne tematy do żartów. Co jeśli mąż by przy faktycznej akcji porodowej nastawił się, że znowu go wkręcam i nie zareagował? :sweat_smile:

Haha no tak z takimi rzeczami lepiej nie ryzykować. Też uważam że z pewnych tematów po prostu się nie żartuję, bo też jestem na końcówce ciąży więc lepiej nie wywoływać przedwczesnego porodu takim gadaniem.

Up up
Pamietajcie ze dzisiaj Prima Aprilis !
Nie dajcie sie nabrac na niewybredne zarty.
Ale na te delikatne i smieszne mozecie :heart:

Zawsze z umiarem :heart:

1 polubienie

Ja już zdążyłam wkręcić męża , że mi opona poszła w aucie :rofl::rofl::rofl:

Ja chciałam wkręcić sąsiada ale nie dał się nabrać. Stwierdził że razem wykręcimy mojego męża, no i tak zrobiliśmy ale ja okazałam się cwansza i za jedynym razem zrobiłam tak że oni sami się wkręcili :rofl::rofl::rofl::rofl: także da się :crazy_face::crazy_face: boskie to było wkręcali sami siebie i nie wiedzieli o tym :rofl::rofl::rofl::smiling_face_with_three_hearts:

Odnowie temat by nie powielać, widziałyście jakieś fajne żarty z okazji prima aprilis. Mi chyba najbardziej spodobał się z kendamilu.

2 polubienia

Ja widzę na insta co chwilę wstawiają jakieś żarty :speak_no_evil:

I polowa instagrama w ciazy :roll_eyes:

Akurat taki żart jak dla mnie jest słaby

No dla mnie też. @ewelkar899_wp.pl i polowa zaręczona

Jakoś w tym roku mnie nikt nie okłamał xD

Pamietam ja kiedys kolezanka wyslala wszystkim ze jest w ciazy ale dni jej sie pomylily bo to byl 2 kwietnia :rofl::rofl::rofl:

No to wtopa