Z jakoscia w pepko jest raz ok a raz tragedia i nawet tych 10 zl szkoda jak cos jest jednorazowe. Nie wiem od czego to u nich zalezy? Moze od producenta?
na pewno… dobre jakościowo są te ubranka markowane disneyem… mamy kilka i też są fajne jakościowo
Te ubranka tez sie u nas sprawdzaja ![]()
Potwierdzam tez mam te z Pepko na licencji Disneya i sa wporzadku.
To może takich poszukam, bo te co miałam z pepco to z żadnych nie byłam zadowolona i przestałam tam szukać czegokolwiek.
Mnie teściowa często przynosiła ubranka z pepco i w 75% zastrzeżeń nie mam (zarówno Disney jak i inne), ale u nas w szafie króluje F&F. ![]()
Małgorzata_L to tak samo jak w szafie mojego synka ![]()
Malgorzata u nas tez f&f sa bardzo dobre jakosciowo
Mam koleżankę, która też sporo kupuje w Pepco i jest tak jak Małgosia w większości przypadków zadowolona.
Wazne zeby patrzec na jakosc a nie cene. No i jak wspomniane wyzej marka tez jest wazna.Disneyowskie w pepko sa tak samo dobrej jakosci jak w innych sklepach
Małgorzata u Kacpra też pełno f&f, a to dlatego ze sporo w spadku dostał i mimo ze są już po jednym dziecko to i tak nie są zniszczone ![]()
a co do pepco to ostatnio kupiłam małemu dwie bluzeczki na lato z krótki rękawem bo były po 8 zł i niech leżą i czekają na lato
a te z disneya też mam kilka bo siostra często kupuje mojemu małemu rzeczy z pepco i własnie te z disneya bierze. ale one są troszkę droższe
Sa zeczywiscie te z disneya troszke drozsze ale jakosciowo naprawde warte swej ceny.
Lepiej zapłacić troche więcej i miec pewność że jakość jest dobra. Niż mniej i się zastanawiać czy po praniu będzie się nadawała bluzeczka do ponownego ubrania.
Dzis widzialam ze na biedronke rzucili jakiscasortymet dzieciecy? Ktos ogladal na zywo?
a od wczoraj mają być na licencji koszulki dla chłopców z supermenem i batmanem i jadę jutro do pepco zobaczyć co i jak ![]()
Bealia ja rzadko robię zakupy w biedronce, więc nawet nie wiedziałam że coś ma być ale nigdy stamtąd nie miałam ubranek
ja kupiłam w pt dwa bodziaki z biedronki - jakościowo bardzo fajne i bluzkę batman w pepco dla małego
zadowolona jestem ![]()
Ostatnio kupiłam córce wiosenną kurteczkę w kolorze koralowym za 39,90 w Pepco. To już nie pierwsza kurtka z tego sklepu .I jak do tej pory z kurtek jestem zadowolona za tak przystępną cenę.
A zupełnie podobną widziałam gdzieś w Reserved czy Smyku ,ale za 100 zł.
A ja wczoraj nie mogłam się oprzeć i kupiłam synkowi prześliczne body z kroliczkiem i komplet krótkie spodenki i koszulke. Mam nadzieję, że będę zadowolona. W sumie to zawsze jak od kogoś dostaje ubranka to właśnie z pepco i rzadko mam zastrzeżenia to może i po swoim zakupie będę zadowolona. ![]()
Niebawem muszę się wybrać do F&F bo jak zrobię zakupyv za 65 zł to mam 15zl zniżki. Dobrze się składa bo ubranek na lato nie mamy prawie wcale. ![]()
Teraz trzeba się zaopatrzyć w ubranka wiosenne i letnie
Młodszy ma dużo za to starszy rośnie bardzo szybko. ![]()
Lenka młodszy u Ciebie ma w spadku po starszym, ale starszak to faktycznie do tego dzieci rosną tak szybko że nie wiadomo kiedy. Czas za szybko leci. ![]()
Gosia na pewno będzie się ubranie sprawowało. Zdarzają się w Pepco rzeczy słabszej jakości ale nie wszystkie przecież.
Ja ostatnio też kupiłam 4 pieluchy tetrowe w Pepco i mam nadzieję, że zdadzą egzamin. ![]()