Zakupy ubraniowe online

W większych ilościach bardziej opłaca się zamawiać jeżeli coś przyda się;) Ja w sumie nie pomyślałam kiedy syn regularnie chorował i robiliśmy inhalacje jemu.. 

Ja również zamawiam leki z internetu, datę ważności mają kilka lat, więc zawsze trafi się jakaś infekcja. 

Ibum, paracetamol syrop to obowiązkowo, jakiś syrop na kaszel, coś przeciwwirusowo, krople do nosa (nasivin), spray na gardło to must have u mnie. Sól fizjologiczna tez miałam 100 szt bo wychodziła w świetnej cenie i zawsze schodzi. Octenisept, dla nas też tabletki paracetamol, ibum, coś na przeziebienie, gardło, kaszel itp.. :) Ceny są o wiele korzystniejsze.

No ja już w ciąży szukałam najtaniej syropów dla syna :D bo trochę to kosztuje a i tak się okazało ze musi mieć wszystko bez smakowe bo jakikolwiek smak truskawki czy innego owocu i już mu nie wchodzi �

Ja zamawiam zawsze większe zapasy w aptece internetowej - wodę morską do nosa (hipertoniczną i izotoniczną), sól fizjologiczną, ibuprofen, paracetamol, kropelki do nosa i inne przydasie podczas infekcji. Wychodzi dużo taniej niż gdybym miała w normalnej aptece kupować.

Z jakiej apteki najczęściej zamawiacie ?

Zamawiam najczęściej w DOZ lub Gemini. Zależy jakich produktów potrzebuję i gdzie akurat jest promocja 

Racja doz lub gemini to chyba takie najpopularniejsze ja rowniez wieksze zapasy lubie zrobic w aptece internetowej wtedy najbardziej sie oplaci

Od kilku lat zamawiam ubrania przez internet, zawsze zwraca uwagę na darmowe zwroty i nigdy nie było problemów.

Z aptekami mam właśnie gorzej. Kiedyś miałam jedną sprawdzoną. A teraz szukam w ceneo albo doz z odbiorem w sklepie. 

Ja czesto porownuje ceny na ceneo i wiwczas wybieram apteke gdzie wychodzi najkorzystniej;) czasami robie 2 koszyki w roznych aptekach i wybieram najlepsA oferte;)

Zamawialam z roznych aptem z gemini, ostatnio z apteki lublin, ale i mellisy czy apteli chociaz to bardziej chyba drogeria;)

Zaleznie tez od kosztow wysylki czy opcji dostawy.

Zawsze staram sie zamawiac wczesniej bo kiedys mi sie juz zdazylo zamawiac mleko gdzie nie pszyszlo na czas kupilam puszke w rossmanie a sie okazalo ze musimy przejsc na mleko na recepte i w sumie 2 puszki byly na zbyciu;/ bo sie nie nadawaly dla mojego dziecka;/

Aniss ja dokładnie robię tak samo, ewentualnie dzielę na dwa zamówienia co jest tańsze i dodaję zawsze mleko więc się uskłada na darmową przesyłkę. 

o nie spodziewałam się takiego odzewu!!! :) dzięki dziewczyny!!!

Ja też często pytam po rodzinie czy czegoś nie chcę z apteki :) i zamawiam jedno większe w najtańszej :D 

Ja też zamawiam ubrania online i kompletnie sie nie boję. jak coś nie pasuje to można zwrócić i serio to jest chwila :) Ostatnio nawet zamawiałam sobie bluzę z Hibou - na spokojnie mogłam przymierzyć. Super leży i to był udany zakup :)

Claire u nas na forum to zawwze duzy odzew;) jak sie babole zgadaja;) hehe na kazdy temat ;) a o zakupach to juz wogole;D

Idziemka trzeba przyznac ze mleko ratuje w kosztach dostawy;) ja dopiero tera zamawiam bo wczesniej to tylko apteka bo mleko na recepte

z tym to mamy wygodę 

Do Hibou muszę zajrzeć :) tam też są darmowe zwroty? i jak z jakością ubrań?

Również sprawdzam na Ceneo w której aptece najtaniej :) I kupuję to co i tak na bieżąco potrzebuję ,by mieć darmową dostawę :) 

właśnie czasem jeden lek się kupi taniej, za to drugi jest droższy więc warto to prześledzić. 

Ja często kupuje online ubrania a jak nie pasuje to zwracam i już. Jaka nie mam z tym problemu. Ale szukam tak żeby te zwroty były najlepiej darmowe

Kiedy zwracacie ubrania to jak zamawiacie kuriera jeżeli jest darmowy zwrot? Ja jeszcze nigdy nic nie zwróciłam he