Pierwszy raz o niej słyszę
Ja tez pierwszy raz slysze o tej stronie …moze warto , pewnie to cos podobne jak shein itp
Nie slyszalam o tej stronie, nikt z moich znajomych tez raczej nir zamawial. Weszlam teraz z ciekawosci ale ceny mniej wiecej jak w innych sklepach, chyba wlasnie trafilas akurat na mega wyprzedaz🙂
Szczerze mówiąc też o niej nie słyszałam i z ciekawości zajrzałam co mają w ofercie.
O tym morele nie słyszałam ale jak ceny takie niskie to można zaryzykować. Kiedyś też bałam się zamawiać z Aliexpres i pierwsze zamówienia to były typowo pierdółki po 3-5 zł
Nieststy już więcej nie spotkałam tak ciekawych cen
A na erli zamawialyscie coś? Koleżanka ostatnio zamówiła plecak taki jakiś za 20 zł Żeby zobaczyć co to przychodzi i powiem wam że normalny plecak taki jak na zdjeciu
Na Erli nic nie zamawiałam i nigdy nawet nie słyszałam. Chyba nie jestem ostatnio na czasie z tymi wszystkimi strona do zamówień. Ja utknęłam na wiedzy o Aliexpres, Temu i Shein z tych najpopularniejszych
Ja na Erli zamawiałam ładowarkę do laptopa. Mialam co do tego wątpliwości, bo nie słyszałam o tej stronie wcześniej, ale to chyba była jedyna strona, która tą ładowarkę oferowała
Ładowarka przyszła, działa, nic z nią się nie dzieje.
Dużo zamawiam stamtaf
Ja zamawialam na erli ale takie sprawdzone rzeczy typu LEGO czy Barbie czy cos. I przyszlo ok, oryginalne.