Zakupy na morele

Ja zaczęłam obserwować matkepromocje i faktycznie wstawia fajne oferty na Ig.

Ewcia dzieki musze zobaczyć;)

oj matkapromocja to jest hit :D jednoczesnie polecam opcjapromocjaa :) mozna sie uzaleznic :)

I za dużo nakupic ;)

Tak matkapromocja na ig to sztosik , można trafić naprawde ekstra rzeczy

Jeśli chodzi o sama stronę morele , to wszystko do mnie dotarło bez problemu :) . i wręcz bardzo szybko

A ja takich stron zupełnie nie znam ;D Ja to nawet nigdy z alliexpress nie zamawiałam ,a słyszałam ,że dużo tanich rzeczy można dostać ;D

Patrycja dużo rzeczy które są na allegro, to są na aliexpress tylko taniej ;p 

Ann masz rację też to zauważyłam 

Aliexpres było tańsze kiedys, teraz już te kwoty są podobnej cenie :p

mi z aliexpres szły mega długo przesyłki a ostatnia nie dotarła wiec sobie darowałam ryzykowne zamówienia;) potem kupiowałam na shopee i w sumie lubiłam ta strone ale obecnie zamknieta i nie można już nic kupić;(

Tak shopee zniknęło z rynku. ja tam kupiłam wiele rzeczy też do tablicy manipulacyjnej, bo były jakieś kupony i było zdecydowanie taniej. 

Oj tak na shoope były super kupony ze rzeczy były naprawdę za grosze . Zamawiałam z aliexpres ale ostatnio kupiłam balony na rok dla syna a teraz ma już 3 lata i dalej nie doszły �

Ale oddali Ci za to pieniądze skoro nie doszły?

Ja jak zawsze mijał ten okres potwierdzenia to zakładałam spór i pieniądze wracały, a jak np cos przyszło to pisałam do nich, ale zazwyczaj nie odpisywali już. 

No akurat dość szybko zwracają kasę to jest fajne. Chociaż ja się boje kupować droższe rzeczy bo nigdy nie wiadomo jednak

Olaleksandra ja też raczej takie drobiazgi, które nawet jak będzie szajs to nie będzie szkoda;/

Ja ile razy na Aliexpress nie dostałam paczki, to za każdym razem zakładałam spór i zawsze zwracali mi pieniądze. A na przesrzeni kilku lat zdarzyło mi się o tylko parę razy :) także uważam, ze zakupi na Ali są bezpieczne. 

Wszystko do mnie dotarło z tej strony :slight_smile:

Pierwszy raz rowniez slysze o tej stronie moze faktycznie udalo ci sie trafic na dobra promocje