Zakupy na morele

Hej czy zamawialyscie kiedyś coś z tej stronki ?

morele net ?

Zastanawiają mnie bardzo niskie ceny . 

bibs za 3 zł ?

1 polubienie

No faktycznie ceny niskie. Nigdy nie zamawiałam z tej strony. Pierwszy raz o niej słyszę :)

Ooo. Nie znam. Ciekawe .. hymn trochę bym się obawiała bo to podejrzane . Chyba bym wolala poznać. Opinie :D

Ogólnie na swieta zamawiałam lalkę barbie z tej strony i było wszystko Ok ale No cena lalki była taka jak na innych stronach 😂 a nie 90% niższa 

Pierwszy raz słyszę o takiej stronie, a cena tego smoczka to bardzo niska ja kiedyś kupowałam za 30zł ale na allegro 

Nie znam też tej strony a patrzyłaś może jakieś opinie ? Ja często po internecie szukam opinii na temat różnych stron/sklepow

Znalazłam opinie ze błędy cenowe anuluja 🤷‍♀️ No zobaczymy zamówiłam 😂😂

Ja słyszałam o tej stronie ale niezamawialam z niej jeszcze nic. Najlepiej poczytać o niej opinie.

Też nie znam tej strony, no ogólnie cena podejrzanie niska. 

Dostałam informacje od obsługi klienta ze produkty są akualnie na wyprzedaży stad tak niska cena :)

cena atrakcyjna ale jak by to były lovi smoczki ;) to bym zaryzykowała;) u nas bibsów nie używamy

Zamawiałam na morele, wszytsko było w porządku :) 

Ja obserwuje na Ig matkepromocje i ona tex informuje o błędach cenowych można w taki sposób nieraz fajne rzeczy kupić 

tak ja też właśnie ją obserwuje i właśnie dużo przez to rzeczy nakupiłam 

Oo zobaczę co to za konto ;)

dziewczyna jest super na prawdę dodaje mnóstwo rzeczy i opinię na prawdę wartą ją obserwować na ig

a ona tylko na ig czy gdzies jeszcze jest ?

ja też jestem na bieżąco dzięki matcepromocji na ig

Na tym morele już kiedyś jakiś sprzęt tani widziałam ale mąż mi nagadał,dawno to było więc już nie.pamietam o co chodziło w każdym razie nie ryzykowałam. 

Matkę promocje też obserwuje na ig a i tak zawsze promocje przegapię :D 

Anis na Facebooku też jest jako "Matkapromocja" więc pewnie to samo tam wrzuca.

Oj ja też obserwuję Matkę promocję i właśnie ona tyle wrzuca tych promo, że czasem to można popłynąć z kasą:D 

z tej strony nie zamawiałam nic, jakoś nie miałam przekonania.