przez aplikację zapłaciłam kartą męża w NOK, a na stronie po przeliczeniu w PLN.
u mnie dalej cisza i brak zamówienia z ali
Ola u mnie też zamówiłam to zamykanie do chusteczek i ładowarkę samochodową w ten sam dzień i nadal nic nie dotarło ;/
to tylko Ula szczęściara ja jeszcze czekam na obudowę do telefonu
a ja upatrzałam
ładne, aczkolwiek bałabym się zamawiać buty i to za taką kasę, teraz jest ciągle jakaś promocja z CCC czy Deihmann
Eee tanioszka. Stówka za ocieplane buty na zimę to grosze moim zdaniem. Wizualnie nie w moim stylu, ale to nie istotne akurat Sądząc po zdjęciach kupujących to wydają się solidne. Nieźle upatrzyłaś
M. genialne! a jaka cena! Biorę! do pieczenia ciasteczek, czy pierników na święta idealne!
zapłaciłam 2 zł
Laski ale szalejecie ;D
Jakie ładne długo czekałaś? Może i ja zamówię
Zamówiłam 21 sierpnia, to jakieś 2,5 tygodnia.
to tylko do mnie nie doszły ;(
W tym tygodniu na pewno dotrze też do Ciebie ale popatrz - to Ty zamówiłaś zamykanie jako pierwsza a dostaniesz ostatnia
podobne do tych butów co wam pokazywałam widziałam u nas w sklepie za 60 zł
Paulina takie buty to mój styl, są super ale jak znalazłaś na miejscu podobne to chyba lepiej bo możesz je przymierzyć.
eh taki mój peszek, trudno, co dziennie schodzę do skrzynki i z nadzieją otwieram, że zobaczę coś ciekawego. Jedyna ciekawa rzecz z wczoraj ze skrzynki to nowy katalog Ikei
ja sobie takie mam zamiar zakupić
GABI prawda można przymierzyć a tak zamówić i zonk
oo takie zapięcia widziałam w ikei i pepco
ciekawe jak się te spisują, wyglądają na treściwe
Ja mam takie zapięcia. Dają radę, dziecko nie otworzy. Tylko mają jedną wadę, ten klej jest tak silny, że ciężko je później zdjąć i można uszkodzić meble. Mi się uszkodziła w taki sposób komoda